Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oblivion gercekten kotu bir oyun. keza fallout 3 de oyle. new vegasi oynamadim. oyundaki sozde "serbestlik" isin kolayina kacip quest akasini saglayamamaktan baska birsey degil. yani bir tutarsizlik var oyunun genelinde. oblivion ile aklimda kalan 13-14 yaslarindaki kuzenimin saatlerce oynayip hasta olmasi. sebebide actigi bir orkla abuk subuk sehirdeki herkesi dovmesi kesmesi, tipini begenmedigi npc ye pata kute girmesi. bu oyun console+cocuk oyunuydu kisaca. ha unutmayalim ki oblivion super intelligent ai, diye tanitildi guya ailer kendi islerini yapacakti yanlarina yaklasip konusma dinlesek bile yeni bi quest olacakti. yeah rite. simdi isteyen savunabilir bu firmayi ama fallout gibi bir seri ile bu kadar sican bir firmanin savunulacak hicbirseyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yalnız trailer'ın ikinci yarıyı çevirip çevirip izliyorum ha, kabartmalar eşliğinde max von sydow cuk oturmuş. çok başarılı teaser, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Oblivion gibi hayal kırıklığı yaratmaz umarım bu da. Level scalingiyle, arcade tarzıyla, sürekli "git gate kapat, git bi gate daha kapat" muhabbetiyle resmen kusturmuştu bir yerden sonra. Hele 3. 4. gate'den sonra nasıl bayıyor haddi hesabı yok, bi yerden sonra da bırakıyoduk yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Side questler iyiydi ama, guildlerin falan özellikle hırsız ve kiralık katil olanları. Bir de yanda muhabbet eden 2 npc'yi dinleyince yeni quest alabiliyorsunuz, oyunda olan bir özellik. Gayet de güzel bir özellikti. Çamur atılacak çzelliklere atın da sırf atmış olmak için güzel özelliklere de atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 side questlere laf yok zaten gayet başarılı olanlar vardı ama oyunun geneline o başarıyı koyamadılar. thieves guild olayına giremedim, teklifi yapan herif geri giderken arkasından koşup onu kestim ben hayvanlık olsun diye :P oyunun güzel özelliklerine bok atmıyoruz ki kötüleri söylüyoruz sadece, zaten fazlasıyla yeterli kötü özellik var güzellere bok atmaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben daggerfall da kaldım onunda sıka sıka suyunu cıkarmıstık :P morro ve obliyi 3-4 saat oynamıştım sadece sarmamıştı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şu daggerfall'a yetişemedim ya ona çok üzülüyorum :) şimdi de kurup oynancak gibi değildir doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 acı çekmek istiyosan oynarsın tabiki :) oyun biraz fazla hızlı çalışıyor yeni makielerde bide mouselook olayı vs baya hızlı (yada yoktu) ondan klavyeyle oynuyosun el mahkum. birazdan sam kitlicek konuyu :) umarım şu level up sistemii azda olsa değiştirirler, milleti min/max a zorluyor ,yok 5 alchemy arttırdım şimdide 5 athletics yapmalıyım vs diye uğraşıyosun yoksa level aldıkça baya zorlanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Black-ice said: Xenocide said: o değil de morrowind mi oynasak napsak? millet didişe dursun ben şuanda kuruyorum. aynen valla, siz kapışa durun ben oyunu kurdum oynadım-oynuyorum bilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 gaza getirdiniz beni de. laptopta oyun yok normalde ama bu calısır diye yukliycem simdi tutuyorum kendimi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 morrowind cdlerimi bulamadım torrentten indiriyim bari benimde canım çekti Bone un videosunu koyduğu modu deneyen oldumu? önceden indirmiştim bi kaç morrowind graphic mod ama çalıştıramamıştım belki bu hayallerimi gerçek yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nileppezdel said: Side questler iyiydi ama, guildlerin falan özellikle hırsız ve kiralık katil olanları. Bir de yanda muhabbet eden 2 npc'yi dinleyince yeni quest alabiliyorsunuz, oyunda olan bir özellik. Gayet de güzel bir özellikti. Çamur atılacak çzelliklere atın da sırf atmış olmak için güzel özelliklere de atmayın dark brotherhood ve thief guild questlerinin sonundaki twistler main hikayeden daha iyiydi. yalnız vanilla oblivion rezil bi oyun oldugu gibi, oyunu daha hardcore yapan OOO, veyahut Francesco gibi modlar, birde mageler ezik kalmasın diye üzerine mage modlarıyla cok efsanevi olabiliyordu. Fallout 3 te keza öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oblivon bok gibi bir oyundu, fallout eh, new vegas da efsaneydi. o değilde oyunun adı dalga geçmeye çok müsayit, hani yasak olmadığını bilsem direk yazıcam da sdfsddf bu ne abi skyrim ne lan olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oblivionda haklısın da fallout 3 öyle değil. hiç mod yüklemeden gayet güzel şekilde akabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gecko said: oblivon bok gibi bir oyundu, fallout eh, new vegas da efsaneydi. o değilde oyunun adı dalga geçmeye çok müsayit, hani yasak olmadığını bilsem direk yazıcam da sdfsddf bu ne abi skyrim ne lan olay nedir new vegas ve fallout 3 arasında eh işteden efsaneye geçecek bir fark yok yalnız, sen ikisinden birini anlamamışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nilep'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Teaser ın muzigi epicmis yanlız.. nerden buluruzki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aradım bayağı ama bulamadım, sadece teaser'da yayınlandı sanırım. THIS IS! SCANDINAVIA!/SKYRIM! diye bağırıyor heh. yalnız 11/11/11 kadar iyi bir tarih daha da gelmez bu ömürde, bütün ağır oyunları o gün çıkarırlarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 6.6.6 gecti 4 sene once, daha kraldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 böyle harfleri yana çevirip release date gösterme efektini yapamıyorsun ama onunla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olsun "it dawns in fire" dedigi anda cehennemden cikip 666'i yapistirirlardi... cheesiness'de sinir yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bone said: nilep'e katılıyorum. aynen abi, new vegas efsane falan degildi, sadece fallout 3'ün yaptıgı yanlışları yapmadı, o kadar. yapım kalitesi olarak ikisi üstüste çıksa bir fallout 2 etmezler bana soracak olursanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 siddharta said: yapım kalitesi olarak ikisi üstüste çıksa bir fallout 2 etmezler bana soracak olursanız. buna +1 derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nileppezdel said: gecko said: oblivon bok gibi bir oyundu, fallout eh, new vegas da efsaneydi. o değilde oyunun adı dalga geçmeye çok müsayit, hani yasak olmadığını bilsem direk yazıcam da sdfsddf bu ne abi skyrim ne lan olay nedir new vegas ve fallout 3 arasında eh işteden efsaneye geçecek bir fark yok yalnız, sen ikisinden birini anlamamışsın bence hardcore mode? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fallout 3 ve oblivion için de modlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar