Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 googlelama tpb'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben Forsaken Cave'e öyle yolda rastlayınca girip temizlemiştim, sonrasında Windhelm'deki alchemist bana oradan white phialı alma görevi verdi ama geri döndüğümde Curalmil'in cesedinde yoktu eşya, e ben nereden bulacam şimdi bunu? Edit: Eeh çözümü başkaymış nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 temizlerken düşünseydin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 high res pack i bulamadim steam workshopta. yabanci sitelerden direk steam workshop high res linklerine tiklayinca da "uzgunuz, henuz bu icerik size acik degil" hatasi veriyor. "Sorry, but you're not permitted to view these materials at this time." su anda bir siteden cekiyorum, guvenilirligini bilmeden. benzer bir sorun yasayan var mi? steam de bizim region a kapali mi bu meret henuz? not: modlar gorunuyor ve yukleniyor guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 burda: http://store.steampowered.com/app/202485/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 japonca seslendirmelerle oyun muhteşem oldu. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 1h+sheild den bow a hızlı geçmenin bir yolu var mı , ağır noobum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 inventoryde itemin ustundeyken F'e bas, faovritlere atiyo. sonra favoritlerden tusa atabiliyosun itemlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 favorilerini Q ile görebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 eheeh japonca olayını denedim iimiş hakkaten. Link bulamayanlar pm atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 http://c.asset.soup.io/asset/2931/9772_ac25.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ulfricin baltası whiterun jarlında seçenek yok balta için, şu an alduinin gateinden geçtim, main quest bitince alır mı bu baltayı yoksa whiterun savaşı yalan mı oldu bu karakterim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 cevâb civil war serisini bitirmemişsen main quest'in son adımından önce hakem berabere düdüğü çalıyordu. ateşkes quest'i giriyordu araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 oldu main quest bitince kodlarla haxla uğraşmaktan kurtuldum güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 PERKLER ILK ACIKLANDIGINDA NE DEMISTIM BEN? Viktor said: bethesda dogru yolu bulmus ui den anladigim kadariyla http://culturaperta.files.wordpress.com/2009/08/kenshiro.jpg?w=300&h=455 THEY ARE ALREADY DEAD THE GREAT ONE HAS TOLD OF THEIR RETURN THEIR ABSENCE WAS MERELY AN ILLUSION WHEN THE SUNS OF SKYRIM WILL SPILL THEIR OWN BLOOD NO ONE WANTED TO BELIEVE BELIEVE THAT YHEY EVEN EXISTED AND WHEN THE TRUTH FINALLY DAWN I DAWNS IN ATATATATATATATATATATATATATATATATA http://www.dualshockers.com/wp-content/uploads/2011/11/skyrim_fist_of_the_nord_star.jpg http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/9516-2-1329186495.jpg http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=9516# omae wa mo shindeiru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 lol çok iyi, yalnız ui ile ilgili tahminini silseymişsin keşke. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bi uninstall wizard diil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 o char sildirme tier, Allah düşmanıma vermesin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Creation Kit iyi oldu, pek güzel oldu. 2H bir silahı normal boyutunun 5-6 katı büyütüp de ele alınca Kore MMO'su oynuyor gibi oldu. Pek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 şöyle güzel bi büyü kiti varsa olabilir aslında dragon kiti çıhtımı binebilio muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ore lari parlatan kiti bulamadim, onu bi linkleyebiliteniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hokuto Shinken modu çok güzel gözüküyor, yeniden oynamak farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sneak archery gidiyorum ama hala elimde dwarven bow var.Blacksmith kasmamak ile çok mu yanlış yaptım acep.LvL 20 oldum bu arada.Güzel bir bow nasıl edinebilirim. Edit:30 dakikada Blacksmith 100 yapma videoları var.Sanırsam cevabımı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyle g leyince bi anlamı kalmaz ki. zaten 30 skill le elven bow u açıyosun ustune superıor upgrade inide yap allah gibi oluyor. yalnız enchant ederken bow un superior lugu gidiyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar