mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hrmmm.. bu cok iyi oldu bak.. ICEhancer beyler Skyrime el atmislar Txture pack icin. Skyrim Nexus - mega alfa test Abinin kendi websitesi (update okumak isteyenler icin) Test screenshotlar / referanslar hayirli olsun..ehueh ps. ICEhancer ne olaki yenirmi? sorusu icin, youtube a GTA Icehancer yaziniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 NolaxThensbane said: lvl28 oldum yetmez mi daedra questlerine yönel hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 onlar hangileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pronoit said: dawnstardaki müze questine yönelin deadric heart ariyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi main quest chain bittikten sonraki event öyle bi bitmişlik hissi veriyor ki oyundan çıktım 2. kez bitirdim hala etkileniyorum sdf bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 off su elcilik basma görevindeyim yanlışlıkla esyalarımı vermedim adama cıbıl cıbıl dalıyorum haliyle daha ilk odada mortu çekiyorum savelerde gitti taaa 10lvl gerideki saveler kaldı napacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Saeros said: bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be Ben de şu noktada kara kara düşünüyorum naapsam diye. Delphine liseli kız tribi yapıyo kesmezsen konuşmam diye. diğer yandan paarthurnax bayağı delikanlı bi abimiz, öyle gidip kesmek te aptalca. Hem Arngeir amcayla konuştum bayağı doğru söylüyo. Ama Bladesten de hiçbiri dinlemiyo ille de kes diyolar. Anladığım kadarıyla Blades ve Graybeards arasında seçim yapmamız gerekiyo bu questte. Hangi tarafın ne sonuçları oluyo, questleri bonusları filan neler? Elder Scrolls Wiki ye bakındım bu questle ilgili pek bişey yazmıyo. Blades questinden filan da bahsetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 h aga bladesi boşver, ben sevmiorm o salakları. paartunaxı kesmeyince bilmiorm ne oluo, yani işte bitio ne bilim. hatta dalınabiliosa, dal bladese üzerine dovahkini çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Saeros said: abi main quest chain bittikten sonraki event öyle bi bitmişlik hissi veriyor ki oyundan çıktım 2. kez bitirdim hala etkileniyorum sdf bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be bende aksine hiç bişi anamadım bitmesinden ole girdim hall of championsa dovdum adamı eee dedim heralde daha buyuk bi adam war arkada ondan sona video felan cıkar hiç bişi cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi odun olduğun içindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 BonePART said: Saeros said: abi main quest chain bittikten sonraki event öyle bi bitmişlik hissi veriyor ki oyundan çıktım 2. kez bitirdim hala etkileniyorum sdf bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be bende aksine hiç bişi anamadım bitmesinden ole girdim hall of championsa dovdum adamı eee dedim heralde daha buyuk bi adam war arkada ondan sona video felan cıkar hiç bişi cıkmadı Aynen bunu yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn said: BonePART said: Saeros said: abi main quest chain bittikten sonraki event öyle bi bitmişlik hissi veriyor ki oyundan çıktım 2. kez bitirdim hala etkileniyorum sdf bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be bende aksine hiç bişi anamadım bitmesinden ole girdim hall of championsa dovdum adamı eee dedim heralde daha buyuk bi adam war arkada ondan sona video felan cıkar hiç bişi cıkmadı Aynen bunu yaşadım. same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 NolaxThensbane said: off su elcilik basma görevindeyim yanlışlıkla esyalarımı vermedim adama cıbıl cıbıl dalıyorum haliyle daha ilk odada mortu çekiyorum savelerde gitti taaa 10lvl gerideki saveler kaldı napacam. o questlik konsola şifre yaz muadilin armor al sonra denize at bitince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 easyde oynamayı denicem baktım yemezse dediğini yapacam hayır işin kötüsü harbi nord oldum gr büyüm yok. Büyülerim olsa problem olmuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uhBiNx749Zw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 verilmişti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 MERMİN YOKSA SÜNGÜN DE Mİ YOK? mesajı verdim ! verildigini biliyorum 30 kere izledim en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn said: BonePART said: Saeros said: abi main quest chain bittikten sonraki event öyle bi bitmişlik hissi veriyor ki oyundan çıktım 2. kez bitirdim hala etkileniyorum sdf bu sefer paahranax'ı keseyim diyodum blades questlerini merak ettiğim için ama gene kesemicem galiba ben bunu. ulan paahranax olmasa hepimiz ölmüştük be bende aksine hiç bişi anamadım bitmesinden ole girdim hall of championsa dovdum adamı eee dedim heralde daha buyuk bi adam war arkada ondan sona video felan cıkar hiç bişi cıkmadı Aynen bunu yaşadım. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bitti mi lan oradan sonra, save edip çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arda main queste hiç başlamassanız, yani jarlla konuşup o ilk dragonu kesmesseniz oyunda hiç dragon gelmiyor =). hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ama merak ediyorum acep bu dragonların yuvalarından birine gitsem dragon olcak mı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ruh kalmamış insanlarda, full scale ragnarok olsa kesmeyecek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Suark said: bu arda main queste hiç başlamassanız, yani jarlla konuşup o ilk dragonu kesmesseniz oyunda hiç dragon gelmiyor =). hehehe. ben öyle yaptım level 40'a kadar smithing'i 100'ledim dragon armor yapar hale geldim sorna gittim ilk step'i açtım, 7000 basamak tırmandım orada bıraktım level 51'im daha bitmesi için 3 gün başında oturmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya ben karakter gereği öle yapıorm, ama hakkaten merak eddim şimdi bi laira gitsem dragon olmıcak mı acep. dragon priestler olcak mı acep denedin mi sen onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar