Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 20 dakika sonra sıktı çünkü. oyun sıkıcı, tamam konsept güzel, multi kafası güzel. Yenilikçi güzel bi oyun, ama aksiyon sırf. kalkıpta bu oyun daha ii rpg demek abes. daha ii aksiyon oyunu dersen oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet seni sıktı diye daha kötü rpg, hatta rpg bile değil ahua fanboy kafasını anlamak mümkün değil. tamam genç devam et sen ben çekildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: genç OFFFF ÇOK AĞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 e kimi sıkınca kötü bi oyun dicem peki? hepimiz öznel konuşuyoruz burda bro, sakin ol. ortaya bi iddia atıp, sonra bunu desteklemeyeyip sonra ad hominem yapanlara biz fanboy dioruz aslında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 20 dakka oynadım diyosun, oyunun tamamı hakkında bi fikir sahibi olabileceğin bi süre bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 beni oyunu almamaya ikna edicek kadar yeterli bir süreymiş demek ki. Mesela skyrimi çalışacak mı diye korsanını kurdum, iki büklüm, kanepede sadece oyunu açmak istiodum, bi 3-4 saat oynadım öle. Kalkamadım başından. dark soulsu açtık, 20 dakka oynadım "aman uncharted ac onu oynayak" dedim. Bol nitelikli, atmosfer konusunda zayıf kalan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tatlı su oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 o zaman sarmadı beni der geçersin hakkında fikir sahibi olmadığın oyuna gelip de aksiyon sırf dersen tepki alman doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Dark Souls, Demon's Souls adamın hayat zevkini emip tüketen oyunlar haha hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suark said: Bol nitelikli, atmosfer konusunda zayıf kalan bir oyun. HAAHAHAHAHAH ds atmosferi mi zayıf ? HUASDHJANSŞAMNSJAWNLGKASMDG asylumdan dışarı çıkamamışsındır ki sen neyin atmosferi anor londoya gittinmi tanrıların şehrine ? painted world of ariamis ? blighttown ? sens fortress ? ash lake ? neyi gördün de karşılaştırıyorsun. skyrimjobda tek tip dağ bayır kar HUEYT KAHRAMANIM BEN EJDER GETİRİN KESİCEM den başka hiçbirşey yok şu oyunun onda biri atmosfer olsa skyrimde lvl30 dan fazla kasardım sırf atmosfer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tekrar belirtiyim allah dak soulsun belasınıu versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Dark Souls denildi mi duracaksın arkadaş. Skyrim'deki farklılık yaratan ve "atmosfer" hissi veren tek mekan Throat of the World, belki bir de oyunun geçtiği son bölge (spoiler olmasın diye adını vermiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Skyrim de dark souls da rpg değil, bide ikisinde de ejderler var. Sanırım tek ortak noktaları bunlar. Biri sandbox oyun, ultima gibi maden kaz silah yap şehir gez falan. Diğeri taktiksel hack&slash mi desem böyle kazık aksyon oyunu. Yani dark soulsun skyrimden daha kaliteli olması Saints Row'un Need for Speedden daha kaliteli olması gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oyuna yetememiş ve kötülemiş vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: evet seni sıktı diye daha kötü rpg, hatta rpg bile değil yok sadece aksiyon rpg olduğu için aksiyon rpg. 2 milyar saat oynansa gene öyle. oynadıkça evrilmiyor oyunlar. bunu derken yanımda da kutusu duruyor demon's souls'un heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 axedice said: Skyrim de dark souls da rpg değil, bide ikisinde de ejderler var. Sanırım tek ortak noktaları bunlar. Biri sandbox oyun, ultima gibi maden kaz silah yap şehir gez falan. Diğeri taktiksel hack&slash mi desem böyle kazık aksyon oyunu. Yani dark soulsun skyrimden daha kaliteli olması Saints Row'un Need for Speedden daha kaliteli olması gibi bişey. hah ben bunu demeye çalışıodum. Farklı oyunlar. Kaede said: Suark said: Bol nitelikli, atmosfer konusunda zayıf kalan bir oyun. HAAHAHAHAHAH ds atmosferi mi zayıf ? HUASDHJANSŞAMNSJAWNLGKASMDG asylumdan dışarı çıkamamışsındır ki sen neyin atmosferi anor londoya gittinmi tanrıların şehrine ? painted world of ariamis ? blighttown ? sens fortress ? ash lake ? neyi gördün de karşılaştırıyorsun. skyrimjobda tek tip dağ bayır kar HUEYT KAHRAMANIM BEN EJDER GETİRİN KESİCEM den başka hiçbirşey yok şu oyunun onda biri atmosfer olsa skyrimde lvl30 dan fazla kasardım sırf atmosfer için anor londoya neden gitmedim? çünkü oyun sarmadı ash lake e neden gitmedim? çünkü oyun sarmadı. sen lvl 30 olmuşsun. Benim 3 karakterim var, birisi 26, birisi 13 birisi 14. 14 olanla, daha main queste başlamadım, oyunun başında ki ejderha dışında ejder de görmedim / kesmedim / beni ilgilendirmiyor. 13 olanla vampir oldum, takıldım; bütün bir şehri katlettim ve şimdi o iyileştim, o zaman ki yaptıklarımın pişmanlığıyla takılıyorum. 26 olanlada keşif yapıorm kafama göre. sen 30 olmuşsun, muhtemelen benden fazla oynadın. zorla mı oynattılar oyunu? demekki sarmış bir yerden ben dark soulsu 20 dakkadan fazla oynayamadım. Demekki bişeyler eksik, atmosfer eksik. Ha bide "kastım,kasardım" diyen adam bana rpg demesin. Gangren said: Dark Souls denildi mi duracaksın arkadaş. Skyrim'deki farklılık yaratan ve "atmosfer" hissi veren tek mekan Throat of the World, belki bir de oyunun geçtiği son bölge (spoiler olmasın diye adını vermiyorum) yo aslında baya bi yer var, ufacık bi ülke için yeteri kadar farklılıkta mekan/görsellik/ güzel müzikle bezenmiş yer var. Mesela evde yemek yaparken ( IRL ) windhelmin inn'ine gidiyorum. orda takılıyor karakter, gerçi arkada çalan 2 müzik var ama olsun. knox said: oyuna yetememiş ve kötülemiş vay anasini rocket science çünkü evet. ps3 kontrolcüsüyle oynanan bir oyuna yetemedim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yetememişsin sen bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 asylum demonı kesememiştir ahah hatta oraya kadar bile geldiğinden şüpheliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suark said: knox said: oyuna yetememiş ve kötülemiş vay anasini rocket science çünkü evet. ps3 kontrolcüsüyle oynanan bir oyuna yetemedim heh. şu o kadar fail bi cevap ki dark souls için öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Oynayan bilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bariz itiraf etti yanlız gow gibi button mashing yaptı ve ilk iskeletler kesti bunu herhalde o da tabi oynadıysa ve sırf OYNADIM BEN diyebilmek için sıkmıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 valla hatırladığım şu bi sise gönderdiler bizi, aslansın sen kaplansın son umutsun diyerekten. içerde bişiler geberttik; sonra bi yerde kapana kısıp öldüm. Büyükçe bişeydi ama scriptedmış bu zaten, işte beni dirilttiler bi yerde. Sonra işte arkadaşın komutlarıyla oraya buraya gittim biraz, milletin yazdıklarını okudum, iskelet falan kestik işte. Sonra bunun ilerlemiş seviye karakterine baktık, bitanesi samurai böle diğer yarı mage yarı savaşçı. Büyüleri falan begenmedim bi kere, skyrim bile tırt büyü konusunda bu oyun baya bya baya bi geri, ama dünyası öyledir diye kabul ettim sesimi çıkarmadım. İşte multi olayı güzel, sen kapışırken gelip yardım ediyorlar falan, notlar yazabiliosun sağa sola, tuzak falan kuranlar varmış onlarla. İşte burdan atla felan diye. Evet 5-6 tuşa basmaya yetemediğim için bütün bir oyunun atmosferini/hikayesini/mekanları/grafiğini kötülüyorum evet. bence siz algıya yetememişsiniz heh. Zaten bu forumda darksoulsu savunan herkesin savunduğu tek bişeyi var, "zorluk". Bunu yetememişsin mesajlarından görüyoruz. Dediklerinize göre oyunun zor olan bi aksiyon oyunundan pek bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sen konsepte de yetememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: asylum demonı kesememiştir ahah hatta oraya kadar bile geldiğinden şüpheliyim ben Revangelis said: Suark said: knox said: oyuna yetememiş ve kötülemiş vay anasini rocket science çünkü evet. ps3 kontrolcüsüyle oynanan bir oyuna yetemedim heh. şu o kadar fail bi cevap ki dark souls için öyle böyle değil Gangren said: Oynayan bilir :p mesela bu cevaplar. Hepsi oyunun zorluğuyla ilgili. Olay bu mudur sadece? "oyun zor o zaman çogralbioyun" Yeni oyun yapacaklara söyleyelim bari, oyunun geri kalnını boşverin, zor yapın tetris olsa bile gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: sen konsepte de yetememişsin. yetebilen biri olarak açıklar mısın konsepti neymiş çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar