Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/09/skyrim-naked-friday-in-whiterun/#more-85461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Fakat onlar kiosk değil hareketli npcler. Bir çift ayakları var ve hareket ediyorlar, bir hayatları ve bolca radiant zekaları var. Neden üzüyorsunuz onları? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o deilde outcast gibi npc yasamı gelmedi dünyada. yapmurdu karda guneste hasat vaktince balık vaktinde herseyde farklı yasıyan npcler. skyrmim gibi iki notka arası yürüyen npcler değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bunların 6. oyunları çıkmadan bi ulaşalım bu adamlara, valla sokaktan 2-3 adam çevirsen bedavya çalıştırsan şu oyunu çok daha guzel yapılabilir eminim. Bu kadar potansiyelin var boşa harcıosun bethes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 of ne olur biri ön sayfada vermiş olmasın sandalyeden düştüm ama sonra güldüm zıhızhızıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şu verildi mi? http://www.youtube.com/watch?v=2rHgygu046E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 OsManiaC said: of ne olur biri ön sayfada vermiş olmasın sandalyeden düştüm ama sonra güldüm zıhızhızıh Ahahaha türkçesini okurken hiç aklıma gelmemişti http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/kote.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 GOTY as expected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Nerde goty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 vga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 komik tabi minecraftı seçmişler en iyi indie bastion varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 best rpg: skyrim best shooter: mw3 fuckthatshit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 her site kendine goty yapıyor ya yalan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Şu realistic water texture modunu yükledikten sonra sular böyle gözüküyor normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/979634_460s_v1.jpg asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Arkadaşlar birşey merak ediyorum, sonuçta bir oyunda olsa elder scrolls'un bir lore var, ama oyunda birşey bana acaip saçma geldi. Biz dragonborn olarak bir ejder ruhuna sahibiz, sıradan bir ölümlü ruhuna değil onu geçtik alduin yenmiş bir varlığız. Bu oyunda mesala nocturnal'la anlaşma yapıyorsun, veya harmenus mora veya molag bal ile bu keko lar benim özümü göremiyormu, bunlar beni, ben ölünce sıradan ölümlü gibi kendi planelerine bind lıyabilceklerini sanıyolar, yalandan bir anlaşma yaptık diye. Buna lore iyi anlayan biri cevap verebilirmi ? , sonuçta oyunda saçma olan çok şey var ama genede merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ____ l l l l l ) <-------<<< l l l l__ l____) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "White Wolf" said: Arkadaşlar birşey merak ediyorum, sonuçta bir oyunda olsa elder scrolls'un bir lore var, ama oyunda birşey bana acaip saçma geldi. Biz dragonborn olarak bir ejder ruhuna sahibiz, sıradan bir ölümlü ruhuna değil onu geçtik alduin yenmiş bir varlığız. Bu oyunda mesala nocturnal'la anlaşma yapıyorsun, veya harmenus mora veya molag bal ile bu keko lar benim özümü göremiyormu, bunlar beni, ben ölünce sıradan ölümlü gibi kendi planelerine bind lıyabilceklerini sanıyolar, yalandan bir anlaşma yaptık diye. Buna lore iyi anlayan biri cevap verebilirmi ? , sonuçta oyunda saçma olan çok şey var ama genede merak ettim. alduin akatosh'un oğlu, akatosh ise aedra. aedra & daedra'larla ilgili oyunun içinde aynen o isimde bir kitap var açıklayan olaylarını. ama kısacası mehrunes dagon oblivion'da martin septim'in akatosh avatar haliyle kapıştı, senli benli sohbet etseler de palavradan değiller yani özellikle güçlüleri. uesp.net'te de detaylı anlatımlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Yaa ulan ne zaman tuşları değiştirsem oyuna yeniden girdiğimde eski haline dönüyor. Bütün patchler falan da yüklü halbuki. Ayar oldum yok mudur şunu düzeltmenin bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Deacon said: best rpg: skyrim best shooter: mw3 fuckthatshit.jpg mw3'ü en iyi fps seçen ödül töreninin verdiği goty'e bir tarafımla gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 spikein verdigi odulden nolur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 deus ex e ayip etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bizim forum bile goty verdikten sonra onlar vermese komik olur esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bizim forum mw3'e bile goty verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar