Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ne cok sevenin var yavuz degerimizi bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet dark bros'u yıkınca bütün guard'lar "helal olsun iyi kırdın ağzını adamların" diyor. (tu) ama o yazılan aşamada kararını vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 of ne güzelmiş, şu dungeon bitsin gidip temizleyeyim şerefsizleri pop <3 :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Shadowmere'e binemiyorsunuz. Manyak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tek pişmanlığım küçük şeytanı öldüremeyişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sam said: evet dark bros'u yıkınca bütün guard'lar "helal olsun iyi kırdın ağzını adamların" diyor. (tu) ama o yazılan aşamada kararını vermen lazım. bana hep "bende yapardım ama o gün motor bozuktu evde kaldım" diyip duruyolar. keşke db ye katılsaymışım dedim yani bari en azından "PSSTT... Hail sithis!" yapıyo guardlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sam said: tek pişmanlığım küçük şeytanı öldüremeyişim. Küçük şeytan çok kawai ya. Agzını yedigiminin 300 yasındaki vampiri. Abukiçü bibiçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://images2.fanpop.com/image/quiz/453000/453036_1280765405695_500_282.jpg onun da izini takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1.3 geldi steam'e General stability improvements Optimize performance for Core 2 Duo CPUs (PC) Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles Fixed magic resistances not calculating properly Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes Fixed dragon animation issues with saving and loading Fixed Y-look input to scale correctly with framerate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ya şu Gauldur Amulet questindeki bosslardan biri bana Fus Ro Dah la tek atıyo(200 küsür hp var), ileride bana da upgrade gelicek mi bunun için yoksa force push la mı sınırlı kalıcak? Gerçi Fus Ro Dah değil başka shout atıyo da ben mi farkedemedim emin değilim. Ama aynı onun gibi efekti vardı, heceleri de yanlış anlamadıysam fus ro dah diyodu. (Diğer deathlordlar/bosslar filan öyle öldüremedi hiç, onlar normal sarsıyo çok az hasar veriyo anca. Ama bu boss bildiğin shoutla öldürüyo) Bug filan desem değil, hem asıl amulet parçasını aldığımız kısımda, hem de sonra amuleti birleştirmek için gittiğimizde üçünün hayaletiyle dövüştüğümüz kısımda da yaptı bunu. Hangisiydi tam hatırlamıyorum ama yamulmuyosam kagebunshin atan okçuydu sanırım. Eğer kullandığı Fus Ro Dah ise bizim shoutlar da böyle damage vermeye başlıycak mı? Değilse o shoutu biz de öğrenicekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 öldüğünden emin misin? bazen öldün sanıyorsun ama tekrar ayağa kalkıyorsun çünkü fusrodah yedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 O damageı fusrodah değil de shout sonrası attığı oklar veriyor. Ragdoll haline geldiğinde hiç bi defans çalışmıyor galiba, insafsızca okluyor o abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fus ro dah'dan sonra yediğin oklar fena çakıyor ben de yaşadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 paarthunaxla fus çalışınca uçma miktarı azalıyo olabilir.. yada uçmuyosundur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok uçabiliyorsun gene, bende var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 disoriented olmuşken arada ok yedimmi yemedimmi emin değilim de sonuçta öldüğümden eminim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sam said: yok uçabiliyorsun gene, bende var o. nn nası? uçabilio muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bütün shoutları alınca cıkan dragonformu almadınız mı daha? bide bi ton anlatıyoz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Suark said: nn nası? uçabilio muyuz? fusrodah'ın fırlatmasından bahsediyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ip7QZPw04Ks AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 interneti niye geriden takip ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paticiğe hoşgeldin Sezcük. Yalnız 5 gün önce atılan mesajların aynısını yeniymiş gibi atmamaya dikkat et :) :) İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 üstteki postla alakalıydı bence. o nedenle kabul edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kabul edilebilir belki ama sen bunu üst postla alakası olduğu için koymadın sanki yeni bişeymiş gibi koydun bizi etkilemek ve güldürmek için böylece ilgi çekecektin ve tatmin olucaktın ama bizim böyle şeylere karnımız tok arkadaşım bizi böyle şeylerle kandıramazsın burası ciddi bir müessese iyi forumlar >:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bu arada bi youtube vidyosunu hem bizden geç izlemişsin hem de sanki yeniymiş gibi foruma koyuyorsun. ZAHAHAHAHA PATLAAAAA ama iyi forumlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar