Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 vizeler bitti sonunda baslıcam oyuna da karakter ne açam karar veremedim warrior mage arası bisi istiyom hem kılıc kullansın hem büyü yapsın defansif bisey istemiyom internetten baktım biraz battlemage - spellsword arasında kaldım farkı ne oluyor 2sinin tam olarak ırkların senaryoya etkisi varmı bi yoksa sadece bonuslar damı farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sadece bonuslar, bir de işte milletle konuşurken ona göre söyledikleri değişebiliyor. ırkçı stormcloak'lar benim imperial'a ekşiyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ulfric'in botlarını öpmeye layık değilsin Imperial scum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bugun istifam kabul olursa yarın deliler gibi oynucam şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 xunn said: Ulfric'in botlarını öpmeye layık değilsin Imperial scum. main quest final http://img507.imageshack.us/img507/1667/ulfric.jpg dragonbane'i böğrüne sapladıktan sonra aklı başına geldi biraz. gerçek yiğit görmek isteyenler brunwulf free-winter'la konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 HOHOHO http://teknoloji.milliyet.com.tr/bu-oyun-escinsel-yapiyor-mus-/oyun/haberdetay/30.11.2011/1469297/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hadi troll'ü forumda yiyene gülüyoruz da gazetede yazar olanı var. :/ http://img3.imageshack.us/img3/9872/oprahwinfreycrazy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sam said: xunn said: Ulfric'in botlarını öpmeye layık değilsin Imperial scum. main quest final http://img507.imageshack.us/img507/1667/ulfric.jpg dragonbane'i böğrüne sapladıktan sonra aklı başına geldi biraz. gerçek yiğit görmek isteyenler brunwulf free-winter'la konuşsun. HOW DARE YOU DO THAT YOU FAGGOT FFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dün day9 streamde Skyrim oynadı resmen yarıldım herifin tepkileri vs inanılmazdı. komikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://haber.gazetevatan.com/bu-oyun-escinsel-yapiyormus/414469/43/Haber aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JHvx0l_tVEw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 stormcloak'lara mı yoksa imperials'a mı katılsam bilemedim. ikisinin de hikayesi vs. hakkında zerre bilgim yok, nerden öğrenirim kiminle konuşmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 benim mana neden bu kadar cabuk bitiyor combatta ustum basim mana regen enchantli 520 mana var 3-5 destro spelli salladiktan sonra mana 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 armagan said: stormcloak'lara mı yoksa imperials'a mı katılsam bilemedim. ikisinin de hikayesi vs. hakkında zerre bilgim yok, nerden öğrenirim kiminle konuşmak lazım? Herkesle konus gordugun, main questte de bilgi var kritik. Stormcloak bayagi PKK ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 armagan said: stormcloak'lara mı yoksa imperials'a mı katılsam bilemedim. ikisinin de hikayesi vs. hakkında zerre bilgim yok, nerden öğrenirim kiminle konuşmak lazım? imperiale katilmadim stormcloakla paso oraya buraya saldiriyosun sehirleri yagmaliyosun falan imperial da aynidir heralde stormcloak'a katilmak icin windhelm'e gitceksin ps imperiallar top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sam said: Stormcloak bayagi PKK ama. bence baya master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sen pkkyi anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yok sadece vatan haini bölücü terör örgütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahah ne irktan geldigi, nerede yasadigi belirsiz kara tenli teroristlerle yuzyillardir skyrim'de yasayan topraklarinin elflere peskes cekildigi icin ayaklanan master race ile karsilastirmak oh wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sen bayagi anlamamissin konuyu belli ki, elflere peşkeş çekilen toprak filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 saka bi yana morthal'da dominion ajani elfin biri git talos'a kim inaniyosa bul hapse aticam diye quest verdi bu elflerin bu kadar artislesmesine izin vermek nedir peki peskes cekmek degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Empire ın çaresiz kalıp bi anlaşma imzalaması ve halkın buna tepki vermesi bişey Dominiona karşı birlik olunması gereken bir günde skyrimi bölerek iyice güçsüzleşmek ayrı bişey. Biji Ulfric de baya egoist bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ulfric'e o konu8da ben de kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Morthal'da jarl anlatıyor elflerin gelmesinin nedeninin ulfric'in isyanı olduğunu, 19. yüzyıl Rusya-Osmanlı iliskileri gibi tam. Hadi batılılar uyanamiyor duruma da bizim halkın daha iyi anlayabilir olması lazım bu hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8b-67c3JxIE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar