Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e-readerınız varsa oyundaki kitapları okuyabilirsiniz:

http://capane.us/2011/11/24/dovahkiin-gutenberg/
hem kindle hem diğerleri için.

Ayrıca:

gamebanshee de detaylı haritalar yayınladı poster size:

http://www.gamebanshee.com/skyrim/mapofskyrim.php
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

hafif spoiler

lockpick için thieves guild questini yapın skeleton key alın geri vermeyin kırılmıyo hiç

bunu bence yapmayın, skeleton keyi geri verirseniz alacağınız powerlar daha iyi.
Mesaj tarihi:
Şu master conjuererların yıldırım atanları nasıl bir kabus yahu. Hem Cryomagelerle takılıyorlar hemde attıkların yıldırım one shot kill yapıyor :/ Kaçarken bile companionum 20 kez falan yattı.
Mesaj tarihi:
bu misc kısmındaki q lardan birini daha almadan yaraatını kesip içindeki q zımbırtısını almışım q yu aldık şimdi de olmuyor haliyle q tamam oysa nasıl çözeriz bilgisi olan var mı? olmuş kabul ettirsek para yedirip filan
Mesaj tarihi:
kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum.

Daesu said:

rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor

bunun rusunda oynamak için de rus ip'si gerekiyor diyorlardı, ondan satmıyorlar herhalde.
Mesaj tarihi:
arada oyun içinde okuyorum enteresan başlıklı kitapları, güzel oluyor ufak aralar gibi. lore açısından bayağı bilgilendiriyor tarihle ilgili olanlar. morrowind ve oblivion'dan kitaplara da rastlıyorum arada, demin 10 yıl önce okuduğum bir tanesini okudum tekrar. :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum.

ya ben okuyorum bazen dayanamayıp :D UESP de falan vardı kitapları yazanlar emin değilim ama 540 kilo kitabım var kaç tanedir acep
Mesaj tarihi:
Sam said:

favorite'le, favorite menüsünü aç. üzerlerine gelip sayıya bas.

sagol

ha bi de staff buldum 1 tane

bu staffi kullaninca skill gelmiyor di mi?

bi esprisi var mi staff kullanmanin
Mesaj tarihi:
tomkat said:

sagol

ha bi de staff buldum 1 tane

bu staffi kullaninca skill gelmiyor di mi?

bi esprisi var mi staff kullanmanin

gelmez. esprisi magicka harcamadan pew pew.
Mesaj tarihi:
abi level 30 thieft oldum oyundan BAYDIM BOLE OP BISI YOK HERSEYE TEK ATIOR RESMEN INVIS GEZIYORUM YENI KARAKTER ACTIM ALLAH KAHRETSIN

god mode oynamak istiorsaniz thieft acin ama cok zevksiz alayina one hit.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...