Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hafif spoiler lockpick için thieves guild questini yapın skeleton key alın geri vermeyin kırılmıyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 e-readerınız varsa oyundaki kitapları okuyabilirsiniz: http://capane.us/2011/11/24/dovahkiin-gutenberg/ hem kindle hem diğerleri için. Ayrıca: gamebanshee de detaylı haritalar yayınladı poster size: http://www.gamebanshee.com/skyrim/mapofskyrim.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 AND CRIKEN SAID LET THERE BE LULZ. http://www.youtube.com/watch?v=z5_O4u1F9As&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 mulgear6 said: hafif spoiler lockpick için thieves guild questini yapın skeleton key alın geri vermeyin kırılmıyo hiç bunu bence yapmayın, skeleton keyi geri verirseniz alacağınız powerlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 onun zaten lockpick treesinde perki var, gerek kalmıyor skeletona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Şu master conjuererların yıldırım atanları nasıl bir kabus yahu. Hem Cryomagelerle takılıyorlar hemde attıkların yıldırım one shot kill yapıyor :/ Kaçarken bile companionum 20 kez falan yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 100 ways to die in skyrim http://www.youtube.com/watch?v=LmqGHXsF1Lk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu misc kısmındaki q lardan birini daha almadan yaraatını kesip içindeki q zımbırtısını almışım q yu aldık şimdi de olmuyor haliyle q tamam oysa nasıl çözeriz bilgisi olan var mı? olmuş kabul ettirsek para yedirip filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bug o olay, benim bayağı quest kaldı öyle. yamayla düzeltirler diye bekliyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum. Daesu said: rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor bunun rusunda oynamak için de rus ip'si gerekiyor diyorlardı, ondan satmıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 norak bi önceki sayfada e-readerlar için link paylaştı, uydurabilirsen bi dene. http://capane.us/2011/11/24/dovahkiin-gutenberg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 arada oyun içinde okuyorum enteresan başlıklı kitapları, güzel oluyor ufak aralar gibi. lore açısından bayağı bilgilendiriyor tarihle ilgili olanlar. morrowind ve oblivion'dan kitaplara da rastlıyorum arada, demin 10 yıl önce okuduğum bir tanesini okudum tekrar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 mage icin robe nasil craftliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 tomkat said: mage icin robe nasil craftliycam bulduğun giysiyi mana regen ile ench'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hm yani crafting profession almama gerek yok o zaman enchanting disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 noob sorusu spelleri 12345'e falan nasil bindliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 favorite'le, favorite menüsünü aç. üzerlerine gelip sayıya bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Silphatos said: kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum. ya ben okuyorum bazen dayanamayıp :D UESP de falan vardı kitapları yazanlar emin değilim ama 540 kilo kitabım var kaç tanedir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sam said: favorite'le, favorite menüsünü aç. üzerlerine gelip sayıya bas. sagol ha bi de staff buldum 1 tane bu staffi kullaninca skill gelmiyor di mi? bi esprisi var mi staff kullanmanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 crossfire'da sorun yaşayanlar baksın http://www.overclock.net/t/1164844/skyrim-crossfire-issues-complete-list-of-known-fixs-here-11-11b-skyrim-crossfire-drivers-out-now-link-inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Kitapların ilginç olanlarını okuyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 tomkat said: sagol ha bi de staff buldum 1 tane bu staffi kullaninca skill gelmiyor di mi? bi esprisi var mi staff kullanmanin gelmez. esprisi magicka harcamadan pew pew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi level 30 thieft oldum oyundan BAYDIM BOLE OP BISI YOK HERSEYE TEK ATIOR RESMEN INVIS GEZIYORUM YENI KARAKTER ACTIM ALLAH KAHRETSIN god mode oynamak istiorsaniz thieft acin ama cok zevksiz alayina one hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar