lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Q dan sol ele silah atana biliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aquila said: suark da onu kesfetmis zaten /facepalm Hayır suark dual castingi keşfetmiş. Tuşlara atamayı biliyormuş adam. Ben ASWDE ve 2 mouse tuşuyla oynuyordum oyunu. Ben daha noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bir de oyunde respec(r)k var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ehah tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dual castingi yapıodum da, mesela firebolt aldım sağ ele dimi. Hah şimdi 2 ele başka büyü almak istediğimde oyun buglı oldugu ıcın ele silah alıp sonra eli boşaltıp sonra ana menuden baska buyuye gecınce kabul edıo. sadece kısayol tusu cozuo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: bir de oyunde respec(r)k var mı ? heh yok. perk'leri okuyup kafanızda build'i kurun önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ksç level oldu hala emektar bowumu kullanıyorum lol ona sneak buna crit. derken herkesler ölüyor. http://img196.imageshack.us/img196/8247/screenshot17t.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Archer oynamak zevkli mi ? Moblar yakına gelince, birden fazla adam saldırınca ne yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 geri kaçıp sneak üstüne invis. büyüsü yada moblar dibine gelene kadar fitfitfit atabildiğin kadar ok :) zaten 3 okta ölmeyen bandit büyücü vb yok sneak yada crit vurduğun için. ama invis kullanılacaksa sessiz büyü perki alınmalı kesinlikle, yoksa duyuyorlar güm güm büyü yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben de archer/rogue oynuycam da perkler ne yapsam bilemiyorum. Max. level kaç bu oyunda? ona göre character optimization planlamak lazım sanırım. Her skill için aşağı yukarı 10 tane perk var, archer ın hepsini almam lazım sanırım, sneakte de bow ve koşarak sneak e kadar almak gerekli. Bunun haricinde enchanting i de sonuna kadar almak lazım sanırım. Smithing, speech filan da önemli diyosunuz ne kadar almam lazım bilmiyorum. Sneak/bow gidecek bi char için hangi perkleri almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya grafik ayarlari icin default'a basiyorum ultra high settingsi seciyor oyun otomatik ama fps yerlerde battlefield 3'u ultra'da 57 fps ile oynuyorum dandik skyrim neden boyle kasiyor ya sistem full AMD ayni sorunu yasayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ShadowFury said: Ben de archer/rogue oynuycam da perkler ne yapsam bilemiyorum. Max. level kaç bu oyunda? ona göre character optimization planlamak lazım sanırım. Her skill için aşağı yukarı 10 tane perk var, archer ın hepsini almam lazım sanırım, sneakte de bow ve koşarak sneak e kadar almak gerekli. Bunun haricinde enchanting i de sonuna kadar almak lazım sanırım. Smithing, speech filan da önemli diyosunuz ne kadar almam lazım bilmiyorum. Sneak/bow gidecek bi char için hangi perkleri almam lazım? Benim lvl 45 archer/sneak karakterimde archerın paralize dışında hepsi, sneakte 3x ranged crit , smithingde dragon scale armor için (glass bow kullanıyorum), enchanting herşey neredeyse(önce bs bonus veren set yaptım sonra o seti giyerek glass bowu improveladım daedric e talent yetmediği için ulaşabilmiş değilim ama glass oldukça yetiyor şu anda 31 fire + 31 cold damage bonusla) zırhın heryerine archery bonus koydum koyabildiğim kadar, birde resto var biraz koşuştururken stamina bitip durmasın diye aldım gerçi onu yoksa sneak archera potlar yetiyo açıkçası İlision alırsan invis gelir dahada rahat edersin ama ben etheral shout + thief stone kullanıyorum. Ilk charım mage di büyülerin hasarının artmadığını fark edip yeni char açtığım için mutluyum şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 archer char açtım dün, fütfüt okluyorum eğlenceliymiş. şu slow motion perk'ü gelene kadar biraz eziyet ama değiyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ShadowFury said: Ben de archer/rogue oynuycam da perkler ne yapsam bilemiyorum. Max. level kaç bu oyunda? ona göre character optimization planlamak lazım sanırım. Her skill için aşağı yukarı 10 tane perk var, archer ın hepsini almam lazım sanırım, sneakte de bow ve koşarak sneak e kadar almak gerekli. Bunun haricinde enchanting i de sonuna kadar almak lazım sanırım. Smithing, speech filan da önemli diyosunuz ne kadar almam lazım bilmiyorum. Sneak/bow gidecek bi char için hangi perkleri almam lazım? speech ve smithing'e perk harcamaya gerek yok. enchant'da 100'lük perki almaya sağ rotadan git. max lvl 81 ama 50'de her işini görecekmiş gibi bir char tasarla. geri kalanı bonus olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 erkekadam slow mo. kullanmadan hedefini 100m'den gözünden vurur, oktaki kanıda sabahın ilk ışıklarıyla daha npcler uyanmamışken öldürdüğü geyiğin derisinden yaptığı şeritlere siler :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 O slow motionu ben uzun süre almadım işe baya yarıyor ama zevkli değil,gidiş hatına ok atıp head shotlamak ormanda avlanıyorsun hissi yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hiç encantment smithing kasmadım olm ya çok şey kaçırıyorum galiba... hazıra alışmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ok yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hayır, ama en iyi bow smithing ile yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 smithing için malzemeleri nereden buluyorsunuz maden maden geziyor musunuz satın mı alıyorsunuz birde smithten para nasıl kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Vendor, misc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya gerçekten "at" niye dumbed down, oblivionda bile at seçenekleri vardı paraya kıyıp at alınca ferrari çekmiş gibi oluyodu felan, bide sene 2011 hala mount and blade seviyesinde bi at sürme yok, aoc kalietsinde at animasyonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 smithingden direkt para kazanmak zor. maden /dağ tepe gezip ore toplamak, eritip item yapmak falan uzun iş. onun yerine vendordan ingot alıp, silah yaparak bunlara banish / paralyze / lifesteal enchantı basıp satmak para getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Şey olayı çok zevkli zaten. Her enchant ve smithingde level atladığım zaman şehre döner dönmez upgrade masasına koşuyorum. Bütün silahlarımı ve zırhlarımın derecesini yükseltiyorum xD. Oyunda yapacak çok şey var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar