Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yeni Mage karakter açayım dedim ama 2 saattir High Elf (+50 Magica fena değil) mi yoksa Breton mu (%25 magica ressist de über) karar veremediğimden oynayamıyorum iyi mi? Oyunun ilerlerinde +50 magica çok fark yaratıyor mu yoksa %25 Res çok daha elde edilmez bir avantaj mı sunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 50 magicka. Zaten expert'ta oynamazsan sıkılacagın için, expert'ta saglam büyüler zaten genelde one shot çektigi için resist baya irrelevant. Ama 50 magicka dirke 5 level demek, ben Dark Elf açtım heryer ejderhadır, fire resist negzel olur diye, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 resist ilerde gereksiz kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya etraf pot dolu, iciyosun %30 resist geliyo işte. cok kasıyosa mageler iciveriyosun bi pot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Imperial olan archerimi 0 dan acip kedi irkindan kasicam racial icin. Gitti 28 level. Yoksa cok fark etmez mi racial? Master zorluk oynuyorum. Bu arada oyunu box olarak almak isteyenler Shopto yu tercih edebilir. Hesapli buraya gore. Ayrica herkese de selamlar. Sans eseri buldum ama guzel bir forum, baya bir oldschool oyuncu var 2 saattir okuyorum topicleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 boşver hiç gerek yok, +5 skill hiçbirşey değil zaten hepsi 100'e tamamlanıyor bütün ırklarda. devam et charınla. ayrıca hoşgelmişsin, umarım memnun kalırsın buradaki sohbetten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 arkadaş +5te değil nightsight istiyo sanırım sam :/ bence tekrar kasma sonuçta detect life (yada shoutu) karanlık fln dinlemiyo yeri bilincede görmekte zorlanmazsın lootlayacağın zamanda candlelight/torch ikilisi iş görüyo. (şu lanternları dwemer oil ile şarj edebilsek, torch gibi kullanabilsek hatta kapağı olsa bizi aydınlatmasa sneak penalty almasak harika olurmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Apis said: Yeni Mage karakter açayım dedim ama 2 saattir High Elf (+50 Magica fena değil) mi yoksa Breton mu (%25 magica ressist de über) karar veremediğimden oynayamıyorum iyi mi? Oyunun ilerlerinde +50 magica çok fark yaratıyor mu yoksa %25 Res çok daha elde edilmez bir avantaj mı sunuyor? high elfler tipsiz, breton ii ya. %25 pasif olan onun bide %50 aktif olanı var günde bir açabildiğin. Ha hiç kullanmadım orası ayrı ya bu morekei maskesi bende buglanıo suratımın yerinde siyah boşlluk var, cübbeyle beraber at üstündeyken nazgul gibi oluorm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gece görüşü olayında vampir süper bu arada derken dün bişi keşfettim bu yazının sticky olmasını istiorm tikkat tikkat şimdi biz casterların çok gerizekalı bi sorunu var, sağ ele atanan büyü kalkmıyor ordan. Anca ele silah alıp sonra o silahları bırakıp sonra tekrardan ana menüden büyüyü seçmen gerekiyodu. Dün kazara bişi keşfettim; hani kısayol tuşu atıorz ya q menusunden, 1-2-3-4 diye. Mesela 1 osman büyüsü olsun; iki kere 1 e basınca iki ele de geçiyor büyü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bide şu redguard woman al akir adamını sorgulamaya gittim hapisanede veriyorum rüşveti açmıo adamlar kapıyı, buglandı. Alttan girmeye çalıştım sewera falan indim gene beceremedim help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Redguard woman cevapk Kapıyı açmıyor ki zaten adam. Rüşveti ödedikten sonra hapisteki elemanla konuş "ödedim" de. Ötüyo sonra bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yok bende de öyle bug oldu saveden tekrar başla o zaman düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bug deil o ya, isini gorup cikiyosun, kapiyi acmiyo. questi tamamlamiyosa baska tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ama ya ama adamla konuşunca halledelim diorm önce parayı öde dio. nese akşam bida bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hacı adam kapının yanına yürüyo, ordan konuşuyosun. uzaklaş 1 saat wait yap tekrar kapıya yaklaş olmadı gerçi sticky olmasını istediğin yazıya bakarak sorun oyunda değil diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ahahasdasdf q'dakilere sag sol tiklayip istedigin "ele de alabiliyosun". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bravo suark noob luğun son seviyesisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aquila said: ahahasdasdf q'dakilere sag sol tiklayip istedigin "ele de alabiliyosun". :/ bu bende olmuo ama ya :/ daha orjinalini almadım oynun ondandır belki ay başını bekliorm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben Suarkın keşfettiği şeyin bir adım öncesini keşfettim dün. Favorilere aldığımız büyüleri sağ mouse ve sol mouse tuşlarından başka tuşlara atayabiliyormuşuz. Ben kılıcı sağ mouse, büyüyü sol mouse'a alıp onlarla saldırıyordum, heal atacağım zaman yeniden Q'ye basıp oradan heali sol mouse'a bindliyordum sdfghjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 suark da onu kesfetmis zaten /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oyunun mekaniğini tam anlamadım. şimdi silah ve destruction skilleri arttıkca verdiği hasar değeri artıyor mu yoksa sadece alınan perk'e mi bakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 büyülerin artmıo silahlar artıo. Ama levella scale edio, skille deil die biliorm yamuluyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 LethE said: arkadaş +5te değil nightsight istiyo sanırım sam :/ bence tekrar kasma sonuçta detect life (yada shoutu) karanlık fln dinlemiyo yeri bilincede görmekte zorlanmazsın lootlayacağın zamanda candlelight/torch ikilisi iş görüyo. (şu lanternları dwemer oil ile şarj edebilsek, torch gibi kullanabilsek hatta kapağı olsa bizi aydınlatmasa sneak penalty almasak harika olurmuş) hmm olabilir, bu oyunda o büyü, enchant ve pot'u kaldırmışlar ama çok daha aydınlık mağara vs. oblivion'da son derece karanlıktı nereye girsem, illa necklace yapıp takıyordum "eye of khajiit" ismini verdiğim. :p hareket eden ışık kaynağını görünce mob "will o wisp gidiyor sneaklemiş adamın teki değildir" mi diyecek ehu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çok kararsız yeto bi adam olduğumdan dolayı ne yapacağımı bir türlü bilmiyorum. level 20 oldum 14 tane perk bekliyor hala bişey seçersem ona vereyim diye ama karar veremedim. oyunun başında bi questte adamları kesemiyorum layn diye meleeden vazcaydıydım,büyü müyü atayım diye mage mekanına gittim falan,ama büyüyle de ne bileyim çok yeto kaldım fireball atıom yemio,ne atıyorsunuz ki siz genelde yani taktik ne? mage'i sallayıp dual mi gitsem acaba? 1 hand + kalkan takılıodum yetemedim ona (l2p durumları) dw'ye de güvenemedim şimdi ofs pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Perkleri vermeden oynanır mı bu oyun ya, sürünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar