Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
level 8 oldum

öyle bi quest aldım allahın dağlarına yolculuk verdi.oraya giderken yolda ne kadar banditti kaleydi çadırdı varsa giriştim

böyle mi olması gerekiyor sdfs
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar misal ben direk seriye bağlayıp main queste devam ettim.Lvl 20 de main quest bitti.Tavsiye sub ları yapıp tadını çıkarmanız.Misal kardeşim şu an lvl 50 ve main questin yarısında bile değil :) inanılmaz fazla sub quest var, oyunda kime dokunsan borçlu çıkıyorsun herkes birşeyler istiyor :D
Mesaj tarihi:
Red said:

level 8 oldum

öyle bi quest aldım allahın dağlarına yolculuk verdi.oraya giderken yolda ne kadar banditti kaleydi çadırdı varsa giriştim

böyle mi olması gerekiyor sdfs

yaşıon işte ya, mmo gibi düşün. O zaman daha keyif alırsın, acele etme hiçbişeye.
Mesaj tarihi:
Bitches don't know about my Konahrik.

A special golden mask that you receive only after you've obtained the other eight Dragon Priest Masks. Konahrik means "warlord." When worn, the mask has a chance of spawning a spectral Dragon Priest to your aid when your health is low. Under similar circumstances, the wearer may also be healed or knock enemies back.

http://i.imgur.com/aghDe.jpg

Main quest biter bitmez gittim yaptım maskemi.
Mesaj tarihi:
Companion'a vericeksin zaten, bende Nahkriin var zaten caster için olan. Konahrik'i yaparken consume olmuyor maskeler, duruyorlar büstte. O ejderha kafası açılıyor içinde Konahrik var.

İkimiz de taktık çok kral olduk, tabi benim hatun Aela the Huntress ranged takıldıgı için evine yolladım yemek yapmaya, Farkas'ı aldım çok iyi oldu çok da güzel oldu.
Mesaj tarihi:
Bu arada extra 100 lbs tasimak icin pickpocket gereksiz night thief hedesine puan verdim icim sizladi. Hatta sonra o 100 lbs hedesine verdigime de pisman oldum ama iki yanlis verilmiz perk yüzünden cok da bisey kaybetmem herhalde. Biraz daha rahat olur en azindan lootlamak. =)
Mesaj tarihi:
ya bişi sorcam çok level atlamak problem mi oyunda level scaling dalgasından dolayı?

şimdi ben bi mağada vampirler falan var bildiğin yetemiyorum kesmeye öpüyorlar baya,bıraktım questi bs falan filan kasıyorum ev aldım falan da yani çok ilerleyince level 30-40 olunca daha zorlıcaksa bütün questler savaş skillerini kasmaya çalışayım?
Mesaj tarihi:
xunn said:

Failed olması lazım zaten.

Devamı öyle geliyor, biri senden önce alıyor, alanı bulacaksın diyor.

Devam et şampiyon.

eyv http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111121093336AAmzvv6 şurda buldum şerefsizin birisi çalmış. Gideyimde geberteyim
Mesaj tarihi:
Oyunu yeni kuruyorum.

Şimdi buna hangi modları kurmak farzdır, hangileri güzeldir?

Anladığım kadarıyla level sistemi obliviondan farklı(onu pek sevememiştim biraz oynayıp bırakmıştım). Character optimization olayı için dikkat edilmesi gereken kısımlar nelerdir? (assassin oynuycam da bow veya dagger konusunda karar vermedim)
Mesaj tarihi:
oh steed stoneu da ekledim üstüme 545 taşıma limiti oldu, kargo şirketi gibi rogue oldum. 600 yapsam yeter zaten mana ile invis. dışında işim yok pek, geriside hpye gider sonraki levelların artık.
Mesaj tarihi:
abi bende aç gibi ne bulsam atıyorum.sonra taşıyamayınca yer açıyorum.sonra tekarar doluyor falan sdfs

bu arada craft yapmak şart mıdır.hani craft itemının getirisi var mı.yoksa para verip satın alabiliyor muyuz direk
Mesaj tarihi:
xunn said:

Abi niye birşey taşıyosunuz ki

Para bok, alacak şey yok en iyi şeyleri zaten craftlıyorsun sanırım robe harici.

Chill out.

Eheh o yüzden pişman oldum ben de zaten. Her şeyi toplayıp satsan bi işine yaramıyo zaten. Taşıyıp napcaz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...