lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 gördüm elemanı. Geri döndüm sonra haber verdim anasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 level 8 oldum öyle bi quest aldım allahın dağlarına yolculuk verdi.oraya giderken yolda ne kadar banditti kaleydi çadırdı varsa giriştim böyle mi olması gerekiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oyunun zevki orda zaten. Gez toz tadini cikar. Arada quest yap biraz. Main quest'e dogrudan abanirsan bitiyor zort diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 meh imperial ve stormcloak questleri cok kotuymus be zerre zevk vermedi guildlarin questleri yaninda asiri ozensiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Evet arkadaşlar misal ben direk seriye bağlayıp main queste devam ettim.Lvl 20 de main quest bitti.Tavsiye sub ları yapıp tadını çıkarmanız.Misal kardeşim şu an lvl 50 ve main questin yarısında bile değil :) inanılmaz fazla sub quest var, oyunda kime dokunsan borçlu çıkıyorsun herkes birşeyler istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 thief en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Red said: level 8 oldum öyle bi quest aldım allahın dağlarına yolculuk verdi.oraya giderken yolda ne kadar banditti kaleydi çadırdı varsa giriştim böyle mi olması gerekiyor sdfs yaşıon işte ya, mmo gibi düşün. O zaman daha keyif alırsın, acele etme hiçbişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bitches don't know about my Konahrik. A special golden mask that you receive only after you've obtained the other eight Dragon Priest Masks. Konahrik means "warlord." When worn, the mask has a chance of spawning a spectral Dragon Priest to your aid when your health is low. Under similar circumstances, the wearer may also be healed or knock enemies back. http://i.imgur.com/aghDe.jpg Main quest biter bitmez gittim yaptım maskemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben tavuktan bile 1shot yedigim için hiç proclamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Companion'a vericeksin zaten, bende Nahkriin var zaten caster için olan. Konahrik'i yaparken consume olmuyor maskeler, duruyorlar büstte. O ejderha kafası açılıyor içinde Konahrik var. İkimiz de taktık çok kral olduk, tabi benim hatun Aela the Huntress ranged takıldıgı için evine yolladım yemek yapmaya, Farkas'ı aldım çok iyi oldu çok da güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ya bu Horn windcaller görevinde fail oluyor. Bunun fail olmaması için napacaz ellam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fail oluyor derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Failed olması lazım zaten. Devamı öyle geliyor, biri senden önce alıyor, alanı bulacaksın diyor. Devam et şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bu arada extra 100 lbs tasimak icin pickpocket gereksiz night thief hedesine puan verdim icim sizladi. Hatta sonra o 100 lbs hedesine verdigime de pisman oldum ama iki yanlis verilmiz perk yüzünden cok da bisey kaybetmem herhalde. Biraz daha rahat olur en azindan lootlamak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 0 staminayla bitirdim ben mage i 300 ağırlık 50 level boyunca, man up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ya bişi sorcam çok level atlamak problem mi oyunda level scaling dalgasından dolayı? şimdi ben bi mağada vampirler falan var bildiğin yetemiyorum kesmeye öpüyorlar baya,bıraktım questi bs falan filan kasıyorum ev aldım falan da yani çok ilerleyince level 30-40 olunca daha zorlıcaksa bütün questler savaş skillerini kasmaya çalışayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Failed olması lazım zaten. Devamı öyle geliyor, biri senden önce alıyor, alanı bulacaksın diyor. Devam et şampiyon. eyv http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111121093336AAmzvv6 şurda buldum şerefsizin birisi çalmış. Gideyimde geberteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oyunu yeni kuruyorum. Şimdi buna hangi modları kurmak farzdır, hangileri güzeldir? Anladığım kadarıyla level sistemi obliviondan farklı(onu pek sevememiştim biraz oynayıp bırakmıştım). Character optimization olayı için dikkat edilmesi gereken kısımlar nelerdir? (assassin oynuycam da bow veya dagger konusunda karar vermedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 mod kurmadım ben, bu şekilde de oynanıyor gayet güzel. pc için bi inventory modu falan gelirse tadından yenmez gerçi, morrowind'in uisini özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oh steed stoneu da ekledim üstüme 545 taşıma limiti oldu, kargo şirketi gibi rogue oldum. 600 yapsam yeter zaten mana ile invis. dışında işim yok pek, geriside hpye gider sonraki levelların artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Abi niye birşey taşıyosunuz ki Para bok, alacak şey yok en iyi şeyleri zaten craftlıyorsun sanırım robe harici. Chill out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi bende aç gibi ne bulsam atıyorum.sonra taşıyamayınca yer açıyorum.sonra tekarar doluyor falan sdfs bu arada craft yapmak şart mıdır.hani craft itemının getirisi var mı.yoksa para verip satın alabiliyor muyuz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 leave worldly attachments behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Abi niye birşey taşıyosunuz ki Para bok, alacak şey yok en iyi şeyleri zaten craftlıyorsun sanırım robe harici. Chill out. Eheh o yüzden pişman oldum ben de zaten. Her şeyi toplayıp satsan bi işine yaramıyo zaten. Taşıyıp napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar