Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

Haklısınız alınmaz yanlız diyorum ya sanırım oblivion problemliydi dönemin high end sisteminde bile open world'de takılmalar oluyordu, hatta yanına birde companion mod'la bir companion ekle oyun kasıyordu. Ancak 3 4 sene sonra çıkan bir sistemle oyun olması gerektiği gibi (tabiki patchlerinde katkısı var) oynanmaya başlamıştı. Bu kadar bekliceğime konsol mı denesem diye düşünüyorum. Aslında beni şaşırtan şuydu dragon age 2'yi ps3 te oynayan varsa bilir grafikler inanılmaz kötü, skyrim'min e3 teki xbox gösteriminde xbox olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde grafik ler iyi ps3 te 1080p falan desteği verirlerse neden olmasın diyor insan..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle bir şey, oyun çıkmadan önce 2005 yılında almıştım bilgisayar, 2006'da çıkmış, çatır çatır full detay oynuyordum aha buda bilgisayar.

Barton +3500
Ati x850XT
1Gb Ram

Toplam 1 milyara falan toplamıştım yamulmuyorsam kasayı.

Edit : Optimizasyon konusunda beth iyi iş çıkartıyor. En büyük sorunları bence bu oyun için gene her zaman ki gibi olucak olan "bug" lar ( ki o kadar büyük bir dünyada geçen oyunu tüm firmalar organize olup yapsalar o hatalar gene olucaktır ), bir de konsola her oyun biraz daha kaymaları. Zaten o da tartışıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de o dönem çıkan tüm oyunları rahat çalıştıran makinamda oblivion'ı en düşük grafiklerde en düşük çözünürlükte falan zar zor oynuyordum. Bence çok net optimizasyon sorunu vardı. FO3'te ve NV'da ise hiç yoktu optimizasyon sorunu. Yani bence oblivion'dan sonra ders almış adamlar

edit: tabi FO3 ve NV grafikleri dönemlerinin oyunlarına göre çok daha eskiydi, o da var
Sosyal ağlarda paylaş

oblivion'da optimizasyon filan değildi sorun, yıllarca game benchmark olarak kullandı donanım siteleri. sadece crysis gibi bariz zamanının ötesindeydi grafikler. dar koridorlarda geçen oyunlar hala norm iken birden kilometreler ötesini gösteren bir oyun çıktı. çalı çırpıyı düşürünce oynanıyordu aa kısılırsa rahat zamanının pc'siyle.
Sosyal ağlarda paylaş

"White Wolf" said:

Haklısınız alınmaz yanlız diyorum ya sanırım oblivion problemliydi dönemin high end sisteminde bile open world'de takılmalar oluyordu, hatta yanına birde companion mod'la bir companion ekle oyun kasıyordu. Ancak 3 4 sene sonra çıkan bir sistemle oyun olması gerektiği gibi (tabiki patchlerinde katkısı var) oynanmaya başlamıştı.

o yılın kötü bilgisayarıyla oynadıysan eve çok takılmalar oluyordu, özellikle en yüksek ayarlarda.

ancak gerçekten o dönemin high end sistemiyle oynadıysan bir problem yaşanmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de konsolların 2006'da gıcır, bugünse köhne olduğunu düşünürsek, oyunda kullanılacak esas motorun bu nedenle oblivion'un o zaman zorladığı kadar zorlamayacak olması kuvvetle muhtemel. pc'nizde ps3'ün göstereceğinden daha güzel şekilde oynayabilirsiniz vaktinde oblivion oynadıysanız o makineyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...