White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Haklısınız alınmaz yanlız diyorum ya sanırım oblivion problemliydi dönemin high end sisteminde bile open world'de takılmalar oluyordu, hatta yanına birde companion mod'la bir companion ekle oyun kasıyordu. Ancak 3 4 sene sonra çıkan bir sistemle oyun olması gerektiği gibi (tabiki patchlerinde katkısı var) oynanmaya başlamıştı. Bu kadar bekliceğime konsol mı denesem diye düşünüyorum. Aslında beni şaşırtan şuydu dragon age 2'yi ps3 te oynayan varsa bilir grafikler inanılmaz kötü, skyrim'min e3 teki xbox gösteriminde xbox olmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde grafik ler iyi ps3 te 1080p falan desteği verirlerse neden olmasın diyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yok öyle bir şey, oyun çıkmadan önce 2005 yılında almıştım bilgisayar, 2006'da çıkmış, çatır çatır full detay oynuyordum aha buda bilgisayar. Barton +3500 Ati x850XT 1Gb Ram Toplam 1 milyara falan toplamıştım yamulmuyorsam kasayı. Edit : Optimizasyon konusunda beth iyi iş çıkartıyor. En büyük sorunları bence bu oyun için gene her zaman ki gibi olucak olan "bug" lar ( ki o kadar büyük bir dünyada geçen oyunu tüm firmalar organize olup yapsalar o hatalar gene olucaktır ), bir de konsola her oyun biraz daha kaymaları. Zaten o da tartışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Valla ben de o dönem çıkan tüm oyunları rahat çalıştıran makinamda oblivion'ı en düşük grafiklerde en düşük çözünürlükte falan zar zor oynuyordum. Bence çok net optimizasyon sorunu vardı. FO3'te ve NV'da ise hiç yoktu optimizasyon sorunu. Yani bence oblivion'dan sonra ders almış adamlar edit: tabi FO3 ve NV grafikleri dönemlerinin oyunlarına göre çok daha eskiydi, o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Benim o zamanki makinem dönemin oyunlarını gayet güzel çalıştırırken oblivionu çalıştırabilmek için mod kurmam gerekmişti yahu. Yoksa açılmıyordu bile oyun. Makineyi yenileyince düzgün oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: edit: tabi FO3 ve NV grafikleri dönemlerinin oyunlarına göre çok daha eskiydi, o da var skyrim de zaten o motoru kullanıyor. tabi geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Hayır, skyrim gamebyro kullanmıyor. Yeni bi motor yazdılar onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Skyrim aynı motoru kullanıyorsa madem o görüntüleri yapabiliyordunuz, mal mısınız neden yapmıyosunuz kaç senedir derler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 crysis de yaptılarda noldu.. alanların % kaçı ultra high da oynadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 oblivion'da optimizasyon filan değildi sorun, yıllarca game benchmark olarak kullandı donanım siteleri. sadece crysis gibi bariz zamanının ötesindeydi grafikler. dar koridorlarda geçen oyunlar hala norm iken birden kilometreler ötesini gösteren bir oyun çıktı. çalı çırpıyı düşürünce oynanıyordu aa kısılırsa rahat zamanının pc'siyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 "White Wolf" said: Haklısınız alınmaz yanlız diyorum ya sanırım oblivion problemliydi dönemin high end sisteminde bile open world'de takılmalar oluyordu, hatta yanına birde companion mod'la bir companion ekle oyun kasıyordu. Ancak 3 4 sene sonra çıkan bir sistemle oyun olması gerektiği gibi (tabiki patchlerinde katkısı var) oynanmaya başlamıştı. o yılın kötü bilgisayarıyla oynadıysan eve çok takılmalar oluyordu, özellikle en yüksek ayarlarda. ancak gerçekten o dönemin high end sistemiyle oynadıysan bir problem yaşanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bir de konsolların 2006'da gıcır, bugünse köhne olduğunu düşünürsek, oyunda kullanılacak esas motorun bu nedenle oblivion'un o zaman zorladığı kadar zorlamayacak olması kuvvetle muhtemel. pc'nizde ps3'ün göstereceğinden daha güzel şekilde oynayabilirsiniz vaktinde oblivion oynadıysanız o makineyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gene zoomout elemanin sirtina kadar gider tum konsollar ve pc lerde ayni kalitede oynanir. ummuyorum ben arada fark olsun, kic kadar zoomout ile nerdeyse ps2 de bile oynanacak artik multi platform oyunlar. o kadar dar ki gorus alani buyuk bir knadirmaca var ortamda, ya da bana oyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen de ne taktin zoomouta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne biliyim cok rahatsiz ediyor beni, sende taksana, yanliz birakma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beni sey rahatsiz, boyle adamin omzunda duran kamera, kuyrugunu kovalayan kopek gibi donuyorum etrafimda. ne mal bisey lan o. bi de evet zoomout onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dead space ile moda oldu o omuz kamerası. ne gereksiz bi icattır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adam gibi zoom out yoksa hepsi zarar ziyan bi third person kameraların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: beni sey rahatsiz, boyle adamin omzunda duran kamera, kuyrugunu kovalayan kopek gibi donuyorum etrafimda. ne mal bisey lan o. bi de evet zoomout onemli. katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 papagan view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kanuni said: papagan view. http://i.imgur.com/JvzdG.jpg + http://i.imgur.com/fsyyN.jpg = http://i.imgur.com/9TGkf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nerden nereye , dini kus papagan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bazen özeniyorum bu yaşanan kafalara ... sonra diyorum boşver bildiğin yolda devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 solidhammer said: bazen özeniyorum bu yaşanan kafalara ... sonra diyorum boşver bildiğin yolda devam bir lcd al, iyi kafa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Of bunu yeni görüyorum ben http://uk.pc.ign.com/articles/115/1158651p2.html said: IGN: Can you ride dragons in Skyrim? Todd Howard: Not in the way you're asking. NSFW +18 materyale kaçmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar