axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oyun rpg ya, rol yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok yani ench filan gerekli mi? hiç ugrasmadım açıkcası kılınç kullanıyorum bi de ben crit filan var max 2 power attack atıyorum sonra kuruyo karakter perkine de verdim azaltmak staminasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyundaki tarif kitaplarına güvenmeyin pek, lolo: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Uncommon_Taste potage-le-magnifique http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2011/11/skyrimpotage7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 axedice said: Oyun rpg ya, rol yapıyor. Stay classy. http://i.imgur.com/xqE0e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 axedice said: Oyun rpg ya, rol yapıyor. burak bugün yanıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mulgear6 said: tavsiye lazım dual wield heavy armorlu bi nordum ben lvl 18 filan galiba her lvl atladıgımda sırayla stamina ve health e veriyorum puanımı onun dışında da one hand weap ve heavy armor perklerini alıyorum üstümde blades kılıcı 2 tane ve blades armor var enchant alch filan püsur kasmadım hiç ezik kalıyorum çogu yerde naapmam gerek nedir tavsiyeniz? öl yada öldür mantığında dalıcan. dual'de defans yoktur 2h'li boss'lar adept ve master zorlukta one shot yatırıyorlar hep. Her zaman yanında shield taşıyıp zorlandığın yerde çıkarmak mantıklı yada alteration kasıp armor rate'i arttırmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Vur kaç yapıcaksın yalnız swordun hem hammer kadar staggerı yok hem de dualwield dps sanırım 2handerdan düşük. Oyunun en yeto setupıyla oynuyor olabilirsin, light armor da yok koşamaz o karakter. Zaten enchantın lvl20 hatta 30dan önce zor adam gibi fark yaratması, onla ilgili değildir. Sanırım xunn haklı. L2P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 apaçi bide blades itemlarına kadar gitmiş level 18de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Stealth değilsen dual wield DÜRÜZT rp'si yapan man-children için. Hemen Twohander al, zaten bir halt ilerlememişsin daha. Sparkcaster said: apaçi bide blades itemlarına kadar gitmiş level 18de AHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dw dps yüksek, hatta çok yüksek stamina absorb enchanti basarsan FIRIL FIRIL DÖNEN PALALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pure mage açayım diyorum ama şimdiki karakteri koruyabiliyor muyuz, save sistemi dandik karakterimi kaybettim dediydi sanki biri, şuan ki karakterim silinsin istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Palaları adeta büyülenmişçesine elinde belirdi... http://i.imgur.com/JGHhP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 7thBreath said: pure mage açayım diyorum ama şimdiki karakteri koruyabiliyor muyuz, save sistemi dandik karakterimi kaybettim dediydi sanki biri, şuan ki karakterim silinsin istemiyorum. mevcut karakter icin yeni bir save dosyasi olustur. yeni karakter acarsan overwrite ediyor ilk karakterin uzerine patlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sparkcaster said: apaçi bide blades itemlarına kadar gitmiş level 18de ne biliyim be o sesi buglı olan herifi filan kurtardım galiba löngür löngür main questi yapıyorum enchant hedesini nası ayarlıyıcaz stamina drain lazımmış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aha buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 axedice said: Oyun rpg ya, rol yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://boards.4chan.org/v/res/117820925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Darkbrother hood görevini bitirdim ama sonunda sürekli birilerini öldür diye görev veriyor.Sürekli kendini yenileyen bir görev.Öldür öldür bitmedi.Gına geldi.Bu görev harbi şehirde adam kalmayana kadar devam edecek mi yoksa bir sonu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Onlar para kazanman için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Phyx said: neden bagiriyosun abi alt tarafi oyun son acılan shout a song of ice and fire, main quest gieverları öldürülebilir yapılıyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o cesedin sinir bozucu sesine dayanabilmek de bi erdemdir cidden,bide yavaş yavaş konuşuyo böle hırıl hırıl bu boethia nın görevi varmı ya,türbesini buldum şimdide kimse yok bi sacrifice taşı var parlıyo,adam falanmı öldürecem o taşın üstünde nolacak o,varmı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 companion al taşa dokundurt, son öldür. ama orda adamların olması lazım, daedric questlerde level req var sanırım lv9 gibi gittim başlamadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hannibal44 said: Darkbrother hood görevini bitirdim ama sonunda sürekli birilerini öldür diye görev veriyor.Sürekli kendini yenileyen bir görev.Öldür öldür bitmedi.Gına geldi.Bu görev harbi şehirde adam kalmayana kadar devam edecek mi yoksa bir sonu var mı ? facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yahu tek elde kılıç ile block koyuyorsun,skill aliyorsun. ama tüm block perkleri kalkanla ilgili... en temel karekter tipi olan kılıçlı adam için perk yok oyunda aslkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 shield running 2h ile de çalışıyor. hatta bütün tree'de 2h ile çalışmayan 2 perk elemental protection ve shield charge sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar