Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 rogue diyince sirf sneak hakkinda konusuyorsun sandimda stealth melee kill yapinca zaten garanti skill veriyor yazacaktim pickpocketi unutmusum ben denerken yavas artiyordu o yuzden yazdim. yetim hakki mi kaldi yamyam oldum guardlar les gibi kokuyorsun demeye basladi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hala oyunlarda büyü kavramı çok gerzekçe. DAHA GÜÇLÜ BÜYÜ. DAHA KUVVETLİ. Ya niye harman yok, niye pana 1 spamletiyorsun, niye 4351232463 diye dans etmiyorum, hepsini kullanacagım farklı yerler yok? Back to Melee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mana olan hangi oyunda var o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi magicka da var işte o! :P ya caster zevki değil mi ya değilse melee mi kassam diorum baştan bi de şey, mage college a gidiim diodum oraya üye oliim orda quesdt yapiim falna diodum . Da companionlara da başlsam olur mu yani birden fazla guilde katılıp questleirni yapabilio muyuz? Atiorum rebelin tarafına katılıp sonra companionına katılıp sonra da mage guildine katılabilecke miyim ona göre hepsini yapıcam ya da bitane seçecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 caster zevksiz ya, büyüler hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 melee daha zevksiz sadece power attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tüm guild questlerini yapabilirsin öyle bi kısıtlama yok, ben hem mage hem thief hem companionları yapıyorum aynı anda bitince dark brotherhood a geçicem zaten köylerde orda burda çıkan questlerde var tonla, ana queste zaman kalmıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 toplam 3-4 kere filan power attack yaptım herhalde oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi oyun zor olsun diye warrior açtımda lay lay lom moddayım yine thief/assassin kırması iken en azından karşımdakilerin beni öldüremeyeceğini bildiğim halde sneak ranged kill/saklan/sneak kill tek kalınca 30x dagger yada invis pot/nightingale invis vs kullanıp kendimi kandırıp gerçek assasin gibi oynuyordum.Warriorda ise dal grp arasına bi power atak blockla sonra milletin eli havada oklar havada süzülürken hepsi ölmüş olsun biraz op ve bayık geldi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hangi zorlukta oynuyorsan zorluğu arttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi zorlukla ne alakası var mesajı tamamen okudun mu bilmiyorum ama bir tane power attack blockladınmı oyunun yapımcısı gelse kesemez seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi herşeyi geçtim casterlar her halukarda öküz gibi güçlü, master altı oynayıp kolay demeyin şu oyuna ya, level 20 yim 3 tane frost spear atıp kesiyo yüksek level mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Atılan mesajlara bakarsak şu oyunu ilk master oynayan benim kanaatimce (ukalalık olarak değilde farkındalık olarak atıyorum mesajı no offence) Block perkine bakarsanız %50 resist veriyor shield kaldırırken enchantları saymıyorum ayrıca çok az ortam var size hiç melee dalmayan tiplerin olduğu zorlanılacak biryer varsa böyle ortamlarda oluyor ayrıca her şeyi geçin bir tane pot içip olayı tamamen değiştiren bir oyundan bahs ediyoruz. Şu oyunda beni gerçekten zorlayan tek şey ilk oynarken (archer) gelen 3 tane thug idi ondan çok zorlandığım birşey hatırlamıyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 çünkü npclerde mana derdi daha bi az o mage tek kişi kesiyo. sen 4-5 kişi kesmek zorundasın. bide ben nordum frost spearları alıp karakterin zırhına makyaj niyetine takıyorum mesela. (%70cold resist amulet te var bi yerde mesela,enchantle cıkamazsın %70e) sırf damage giyinceğine resist giyin ps: abi bana bandi chiefin karşısın blocklayıp vuruyorum fln zorluyo adam ama potionlar var ölmem imkansız... 'TUT BUNU SATIN SATMA SATARSAN GEBERTIRIM' diye geldi refugee arkadaş. geberdim tabi otomatik bandit chiefe arkamı dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Anelor said: oyun expertte baya zevkli bu arada ya tavsiye ederim baya survival oluyor saçma sapan karambol dalarsanız tek power attackta öldüğünüz olabiliyor combatlar baya keyifli hale geliyo axedice said: Expert mi? Ya bişey sorucam en son zorlukta oynamayanlara. Ben sizleri yetişkin erkekler sanıyordum, hepiniz küçük birer kız mısınız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ya var saçmalıklar kulenin üstünde çarpışıyoruz bir chief var adamın hp azalınca kaçacam diye en üst kattan atladı benim salak karakterde o atladığı anda finisher çekicem diye beraberinde otomatik atladı (havada süzülürken finisher yapıyor birde) öldüm tabi yada dragon daldığı esnada postacının gelip abi sana mesaj var (skiplenmiyor) konuşup dragonun sizi yemesi falan bunları es geçiyorum oyunun tadı tuzu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Dostum şehrin içinde bağırma bak vatandaşlar korkuyor bıdı bıdı.. - Yea tamam her şehirde aynı hikaye bıragh yakamı.. ANAM DRAGON! BIRAK YAKAMI BIRAK BIRAK LÜTFEN Bİ DAHA BAĞIRMIYCAM LÜTFEN LÜT- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -There's more where it's coming from. demeyenler erkek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -sehir icinde bagirm +FUSRODAHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi şehir içinde stormcall yapın güvenli bir çatıya çıkıp. Proletarya'nın cıglıklarını dinleyin. Çok güzel yanıyor fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tavsiye lazım dual wield heavy armorlu bi nordum ben lvl 18 filan galiba her lvl atladıgımda sırayla stamina ve health e veriyorum puanımı onun dışında da one hand weap ve heavy armor perklerini alıyorum üstümde blades kılıcı 2 tane ve blades armor var enchant alch filan püsur kasmadım hiç ezik kalıyorum çogu yerde naapmam gerek nedir tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 benim elimde iki tane dwarven axe var, biri ice biri scorching, song of ice and fire diye bagirarak daliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 neden bagiriyosun abi alt tarafi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar