xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 3-4 sayfa önce paylaşıldı sanırsam. Canın sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu konunun hızına yetişebilmek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 UI ne kadar kötü ya oyunu uzun bi süre pc de logitech F710'umla oynamak zorunda kaldım sırf bow kullanıyorum diye klavye mouse a geçtim ama özellikle favorites den büyüleri silahları falan çift ele/doğru ele almakla uğraşmak çileden çıkartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Anelor said: UI ne kadar kötü ya oyunu uzun bi süre pc de logitech F710'umla oynamak zorunda kaldım sırf bow kullanıyorum diye klavye mouse a geçtim ama özellikle favorites den büyüleri silahları falan çift ele/doğru ele almakla uğraşmak çileden çıkartıyor aynen inventory yüzünden oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 skyrim alemine bende giriş yapıyorum.dağlar delikanlı görsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Nirnroot questini buldum. Ama versiyonu farklı, Crimson Nirnroot buluyorsun, A Return To Your Roots başlıyor level atlamış Nirnrootlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 werewolf werewolf baya baya kıçını kurtarıyor adamın bazı questlerde inventoryde ne varsa elinden aldiklari questler oluyor tek kotu yani rested bonusu alamiyorsun uyurken onun disinda tamamen senin kontrolunde istedigin zaman kurtadam olabiliyorsun.(1 gunluk CD var bir tek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 lovers stone kullanın ya onda rested derdi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 full melee oynanıyor mu oyun ben öyle magic falan sevmem yok fireballmuş falanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oynanıyor hatta daha zevkli melee oynamak caster bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oynanır ama item lazım. her karekter zaten iş yapiyor. canın ne istiyorsa o şekilde oyna. bu arada sneak karekter o kadar da verimli değil. tamam eyvallah sneak 30x damage koyuyorsun. istediğin şekilde kombata giriyorsun ama o kadar. level 25'im zaten perklerin coğu thief şeylere gitti. ama aradığım performansı alamadım gerçi çok zevkli o ayrı. ve thief questline gerçekten iyiymiş. dark brotherhood fena değildi ama asıl olay thieflerdeymiş. baya beğendim. bu arada companion questlerine laf etmeyin abi. olay cadıları öldürmek değil sonra ne yapman gerektiği. ki cenaze sahnesi artı soventgarde'de abinin ruhu görmek priceless ve gece yarısı forge'un altında toplanma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pcde oynamak daha mı iyi olur diyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyun expertte baya zevkli bu arada ya tavsiye ederim baya survival oluyor saçma sapan karambol dalarsanız tek power attackta öldüğünüz olabiliyor combatlar baya keyifli hale geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sparkcaster said: lovers stone kullanın ya onda rested derdi olmuyo mage thief ve warrior stonelar zaten %20 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ama tek bi okula veriyo, lovers stone bütün hepsine veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ac gibi atlama her skille delikanli gibi ya buyucu ol ya savasci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Skyrim'den Morrowind ve Cyrodiil e geçiş varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 roj oluyosun weapon skillerin warriorda, meyj oluyosun alchemy thiefte vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 edit: dur gerci pickpocket var unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Anelor said: oyun expertte baya zevkli bu arada ya tavsiye ederim baya survival oluyor saçma sapan karambol dalarsanız tek power attackta öldüğünüz olabiliyor combatlar baya keyifli hale geliyo Zaten youtube videolarını izliyorum. Adamlar default açık olan adeptte oynuyorlar. Benim 10 kez farklı sneak attack vurmadan geçemediğim restless zombileri, boss örümcekleri bile lvl 5 halleriyle 3 tane düz kılıç darbesiyle falan geçiyor adamlar. O şekilde oynarsam dövüşlerin hele ki ileri seviyelerde tat vermesine imkan yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 daha hizli, armorlu at satin alinabiliyor mu bi de lvl 30 oldum ama daha ikinci questini bile yapmadim main questin garip geldi bana biraz simdi main questte onume cikana 1 shot mu aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ARMORLU AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Popeye said: edit: dur gerci pickpocket var unutmusum delikanlı ol, yetim hakkı yeme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 neyi editlemiş pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar