Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 boksa bırakio musun nehir kenarında peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Legendary dragonplatei ilk yaptığımda karakteri bi boksa bırakayım dedim ama skill gelmedi vazgeçtim. Geliyorsa bile çok yavaş geliyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yediğin damage e bağlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mortis said: boksa bırakio musun nehir kenarında peki? blocking icin yapiliyor bu bir kac dandik yaratik bulup koseye gecip kagit sikistir block tusuna. cillop gibi artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bunun updateini bir türlü yapamadım çok gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ahahah benim level up taktiğim :P Level sistemini daha farklı yapsalardı daha hoş olabilirdi.Sneak karaktere block kasıyorum şuan 92 oldu sırf level up olabilmek için ahah. @Custodem Saç baş yolduran mouse işlevsiz kalma durumunu fixliyordu update en belirgin gördüğüm oydu sırf onun için bile kurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi main skilleriniz tavana vurduysa level için niye kasıyosunuz ki level scaling var oyunda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hadi be lvl scal mi var wth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Popeye said: Mortis said: boksa bırakio musun nehir kenarında peki? blocking icin yapiliyor bu bir kac dandik yaratik bulup koseye gecip kagit sikistir block tusuna. cillop gibi artiyor. haha kağıt bile sıkıştırıosanız çok ii o zaman of duruo bilgisayarımda bi oynayamadım, okuldan dolayı, ocak ayına kalacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben sırf pure mage gidiyorum da hala novie dest büyüleriyle geziyorum. College of Winterhold'un görevleri b.k gibiymiş. Falira mı ney diye bir hatundan dest büyüsü öğrenebilirsin diyo karı yok ortalıkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Popeye said: bu arada bir sey sorayim aklima gelmisken racelerin verdigi skill bonuslarinin fazladan skill vermek disinda bir etkisi var mi? mesela o skillerin daha hizli artmasi gibi? yok kaldırdılar o olayı bu oyunda. herşeyi 100'leyebiliyorsun ama her perki alamadığın için farklı oluyor gene karakterler gerçi. 250'nin 81'i filan alınabiliyor. Mirage said: O zaman bu conjuration'daki otomatik soul trap perki cok kötü bir seymis yau. Ana silah olarak kullanilamaz bound silahlar o zaman. Anca soul trap yapmak istedigin zaman conjure etcen. E ne anladik. O kadar perk'i sirf soul trap yaparken silah cikarmak icin vermek cok gereksiz. o perk soul'u direkt silahın içine gönderiyor taş harcamadan bildiğim. Viktor said: Ha seye zevindim ama calisan cocuk kal of dati den daha xok alep olduunu soyledi, sordu nedir olayi cokmu iyi bu oyun diye eheueheu ahaha :)-D axedice said: Bildiğim kadarıyla tes oyunlarında mage hep kolaydı o yüzden mage açmadım. pure mage direkt iron man mode idi, morrowind'de rest yapmadan mana dolmuyordu düşün artık heh. Sparkcaster said: abi main skilleriniz tavana vurduysa level için niye kasıyosunuz ki level scaling var oyunda yani oyun zorlaşsın diye. lvl 52'de master ancient dragon'u şakşuk kesiyorum, giant 3 vuruş. vs vs. CusTodeM said: bunun updateini bir türlü yapamadım çok gerekli mi? kesinlikle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 smithing enchanting exploitlediysen zaten dönülmez yola giriyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Smithing hadi iron dagger da, enchantingin ne exploiti var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://i407.photobucket.com/albums/pp151/justsomedrunk/understandmemaker.jpg şu tarz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya exploit'lik birşey değil aslında, gayet wad ama dizayn izin veriyor cılkını çıkarmana. kendini tutup yapmayacaksın. :p master'a çekmezdim gerçi yapmasam, master'da bile house rules ile oynuyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Exploit derken? Adamlar oyuna böyle bi skill koymuş işte, iki enchant basınca 100de böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: assasine 0 büyü gidiyorum valla, real men dont cast, alchemy kasmaya başlamadım daha, bi kasınca vercem paralayzı vercem drain magickayı Nick ve postun eşsiz uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zoJLzHLqGmo şu varken thief, mage tarzı filan oynayanlar olduğunu görüyorum. üzülüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Suark said: bunun önce dragon ball esprisi olarak okudum eheheh nese, bu lightning bolt railgun mübarek. disinteragate açılınca tam rail olcak pewpewpewpw abi o disinteragate çok da manalı bişey değil aslında ya. aldım ama keşke almasaydım diyorum şimdi. adamın son %15 canı kala instant kill yapıyor. lan o kadar kala yapsan nolur yapmasan nolur. ayrıca buglar oluşuyor. misal dragon kestim abi disinteragate yaptı dragonu, soulu gelmedi. ne küfür ettim, zorlamıştı da biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: Another wanderer, here to lick my father's bo-hurrgk.. http://i.imgur.com/ACUK3.jpg of teşekkürler bunun için ahah. bu arada (stormcloaks spoiler) stormcloaks chaininde whiterun'a saldırdık, birazdan girişicem savaşa umarım evime filan bişey olmuyodur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: http://i407.photobucket.com/albums/pp151/justsomedrunk/understandmemaker.jpg şu tarz şeyler höea nasıl birşey bu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 eksik o, benim dragonbane 300. tam akaviri hitokiri char. :p http://img585.imageshack.us/img585/3905/dragonbane.jpg ha bu arada, enchanting'le çok güzel para da yapılıyor. court wizard'lara doldurulmuş soul gem sattırma fikri cidden yanlış olmuş. 100 enchant'la iron dagger'a absorb hp + damage stam = japonya usulü devamlı bütçe fazlası. http://img36.imageshack.us/img36/6870/septim.jpg empire düşmanları! talos adına tiber septim'in kurduğu devletle savaşı bırakın! devlet size kucak açıyor! işin en ironik kısmı talos empire generali olup nord & breton ordularını bozguna uğratıyor imparator adına. yani tamamen palavra bu talos için skyrim'e özgürlük tantanası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu arada companion questleri sonunda skyforge da ancient nord seti aciliyor, aela nin giydigi armor unf unf unf ancak statlari cok dandik, editor filan olmadigindan oyunun icine etmeden size nasil steel plate ayarian getiriceginizi soyliyim, hatta grafik oalrak sevdiginzi zirhlarla takilabilmek icin tek yontem bu konsolu aciyorsunuz ~ ile player.modav smithing 200-300 arasi bi deger giriosunuz smithinginizin seviyesine gore, ancient nord armori steel plate ayarian cikarmak icin 200 gerekti bana misal 100 BS de itemi yapin sonra konsola donup player.modav smithing -200-300 ile demin girdiginiz degeri geri alan player.setav veya player.forceav kesinlikle kullanmayin, modav sanki gecici item giymis gibi temperory bonus verir, setav skillinizi haxlar ve kasmis gibi yukseltir, forceav ise uzak durun cunki oyunun skill track formulunun icine ederek degeri girdiginzi degerde sabitler erken levelda bulup scaling e kurban giden artifactleride kullanilir yapmak icinde tek yontem bu su anda ne yazikki,direk main story dalip dandik dragonbane ile kaldiysaniz en azindan adam edebelirsiniz yeniden ama bonuslari gene guduk kalir oda apayri bir konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Third-person mu oynuyosunuz napcaksınız zırhın görünümünü? Multiplayer mı oynuyosunuz? * Sami mode off * Gerçi kendi kraft ettiğim dwarven plate'i giydiğimde whiterun'da elemanın biri "vayt zırhın güzelmiş" die iltifat etmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 en pahalı enchant banish yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar