aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 offf bu sonbahar cok masraf olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 obliviondan sonra beklentim yoktu pek ama videoyu izledim, en azından ejderha savaşları falan eğlenceli olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_09-1_TXF3BQ/TJV17UCLanI/AAAAAAAAAMI/-fRCKZjYOKM/s1600/Gandalf-Glamdring.png in-game ss. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 axedice said: said: - Why did it take five games before we got to see dragons? - Everyone asks us about - multiplayer and dragons. For one thing, we think that it is a bit cliché. We have never seen a game dealing with dragons as Jurassic Park handles dinosaurs. We wanted to do it properly. Hiç mi Baldur's Gate oynamadın be adam? Umarım New Vegas'tan sonra obsidiandan bişeyler öğrenmişlerdir. Might and Magic'i nasıl unutmuş bende ona şaşıyorum. Birebir aynı türde oyunlar diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 jurasik dinazoru gibi mi onlarda ejderhalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 gameplay'i efsane gibi duruyor.Eğer oyunun belli bi kısmında ejdeerhayada binebiliyorsak (ki reportajın birinde her dragon hostile değil yardım edenlerde olucak falan diyor) işte o zaman "GAME OF THE CENTURY" benim için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ne büyük yenilik sonunda animasyonları düzeltmisler! en çok buna sevindim sanırım Vaktimizi çalacak oyun geliyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ejderhaya binme yoktur yada scripted olur bence. yada sen ejderhaya bindiğinde yoldaki köylüler deadric armorla geliyordur karşına.. lanet leveled list. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ejderhaları script lemedik diyor zaten, belki yakalamak, binmek için vs. skill koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 LethE said: ejderhaya binme yoktur yada scripted olur bence. yada sen ejderhaya bindiğinde yoldaki köylüler deadric armorla geliyordur karşına.. lanet leveled list. hala öyle mi yaw? hemen bi mod çıksa bari, girsek dungeona yesek dayağı kaçsak yana yana. özlüyoruz gothic/risen reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 önceki oyunlardan ders alıp sınırlandırmışlardır umarım da ejderhaya fln binmece çıkıyosa boku çıkar dengenin oyun anca leveled list fln kullanarak başa çıkar. birader 50 gold ver seni gaytown dan gothville götirim diyen ejderhada çıkabilir gerçi, görücez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 gameplayi izledikten sonra kararim sudur; 11/11/11 tarihinde skyrim vatandasligina geciyorum arkadaslar selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GQENnvkcC7I Niye artık hiç bir firma rpg yapmıyor? Bu kadar mı az satıyor rpgler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yarın 20+ dk lık bir gameplay daha verilecekmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 olm çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Gerçi iyi olduğuna katılmadan edemiyorum. Obliviona katlanamamıştım ama buna katlanılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oyun göründüğü kadar iyi çıkarsa ilk sayfaları ayırıp sticky yapacağım 12/12/12'ye kadar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Oblivion rp açısından kötü olsa bile oyun motoru sayesinde yüzlerce güzel mod yapıldı. Bu modların bazıları oyun dünyasını tamamen değiştiren cinstendi. Bazıları leveled creature list olayını değiştiriyordu falan. Oblivion pc'de her şekilde modlarla mutlaka oynattırıyor kendini. Skyrim daha da iyi olacak. Mod desteğini kaldırmadıkları sürece kesinlikle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Helal olsun adamlara, bioware ve diğer bilimum firmaya övgüler yağdırıp, bethesda'ya sövdüğümüz günler geldi de aklıma. Al şimdi tek bethesda ve bir kaç indie kaldı. Varsın olsun senaryoların lineer gitsin nan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dw mi? haleluya, da 12/12/12 çok uzak bir tarih, kim öle, kim kala kardeşim, hazır game of thrones bitince versinler. bu hali de gayet seks havalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 11/11/11'de çıkıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çok efsane olmuş oyun ya, ama çok geç çıkıyor sınav haftasına falan denk gelir bir de oof of :( şöyle 300 saatlik oyun çıkartıyorsan yazın çıkartacaksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tabii bu videolar iyi guzel de, attributlarin kaldirilip sadece health/mana/stamina uclemesine gecilmesi, skill sayisinin yine yeni yeniden azaltilmasi (daggerfall'dan beri her elder scrolls oyununda azaliyor 6. ya skill kalmayacak), birthsign falan bilimum seyin direkt kaldirilmasi falan yaninda "hey dual wield ekledik" baya meh kaliyor acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 daha casual'a geçip konsol üstünden para kazanma hamleleri işte. eski oyunculuk bitti abi. öyle detaylı skiller vs yerine bol action + iyi grafik ver. gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Daha iyi bence. Action RPG bu, CRPG değil. Direk Dark Messiah gibi olsun hatta role-play kısmı, daha iyi gider bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar