Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu arada oyuna başlarken argonian assassin olmak istiyordum. "dont sleep alone kiddies, i will slip your throat and watch you dying shhh" demek için. ama şu nightingale armor'u gördükten sonra imperial assassin açmakta karar kıldım: http://i.imgur.com/47Epo.jpg http://i.imgur.com/UMrzq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bone said: "dont sleep alone kiddies, i will slit your throat and watch you die shhh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ulan biri de mi yazmaz questler icin not dusebilecegimiz bir mod arkadas. save olayi patlamaz umarim simdi yeni karakter acicam alayina isyan asasino olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 altta notepad ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Revangelis said: öf çok kötü bug oldu hostile olmuyo kimse AAAAAA KİKİKİKİKİ ESKİ SAVELER DE YARAMIYO napsam yaaaaa deliricem kimse saldırmıyo, mekanlardan istediğimi alabiliyorum hırsızlık sayılmıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 reinstall çözebilir o sorunu, saveleri yedekleyip dene :) lvl 30 oldum daha ilk bölgeyi falan anca bitirdim gibi 2-3 diğer zonelara bi gittim geldim ölesine en fazla ben yeni level alınca çıkıp yedekliyorum saveleri sora giriyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Revangelis said: Revangelis said: öf çok kötü bug oldu hostile olmuyo kimse AAAAAA KİKİKİKİKİ ESKİ SAVELER DE YARAMIYO napsam yaaaaa deliricem kimse saldırmıyo, mekanlardan istediğimi alabiliyorum hırsızlık sayılmıyo falan Of ne kadar kotu espriler yapilir su olaya ya. Denedin mi steam'den verify falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 deniyorum birazdan verify çözüm bulamazsam çıldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kafalara çömlek geçirince saldırırlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 enchant level up için var mı kısa bir yol, tavsiye falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Oyunu yeni aldım da çok başındayım, daha yeni ilk mağaradan çıktım. Acaba class seçimi hikayenin devamında mı oluyor yoksa 3'lü taş gruplarında aldığımız buffla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 class secimi diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 class seçimi yok skill olarak ne kullanırsan osun kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 class yok o bufflar kafana göre değişiyo yekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 valla forumun çoğunluğu assassino classında :/ enchant kasmanın da kısa değil ama koaly yolu banish enchantmentını öğrenmek. sonra iron dagger satın al (yada bi yandan smithing kasmak için kendin yap) her shoptan greater/grand dışındaki gemleri topla (paran varsa onlarıda al saklarsın sonraya) bas banish sat. zaten şehirleri sırayla geziyosun inventoryler respawn oluyo bi günde. şu tapınak kolyelerinden fiyat düşüren yada 15 speech veren maliyette yardımcı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ya vampirlikten kurtulmak için bi büyücüye gittim, black soul gem getir dedi. Getirdim bu sefer de içini doldur dedi. Nası dolduruluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yaratık olmayan bişiy, bandit, insan vb öldürcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ruhu sürahiye, oradan black soul gem'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ehuhe şehirde whirlwind shout atarak geziyorum diye guard geldi "bağırma millet rahatsız oluyor" diye ayar verdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 There's more where it's coming from'u bastın umarım, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 mage questleri inanilmaz guzeldi. arch-mage olduk sonunda robe da baya ii mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bütün akşamı blackreach de geçirdim hala burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Deacon said: Revangelis said: Revangelis said: öf çok kötü bug oldu hostile olmuyo kimse AAAAAA KİKİKİKİKİ ESKİ SAVELER DE YARAMIYO napsam yaaaaa deliricem kimse saldırmıyo, mekanlardan istediğimi alabiliyorum hırsızlık sayılmıyo falan Of ne kadar kotu espriler yapilir su olaya ya. Denedin mi steam'den verify falan? olmadı ya eeeeeeeeeeeeh siliyorum oyunu tekrar yüklicem /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya bende de öldürdüğüm elemanların cesetleri öldürdüğüm an sanki giant vurmuş edasıyla huaaaa diye kendini en uzak duvara falan fırlatıyor. alt tarafı flames büyüsü kullanıyorum bu darbe yemiş gibi fırlama niye? sonradan böyle oldu gibi geldi sanki. sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar