aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 adamin favoritestan haberi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 solitude'da ev aldım 25k tüm parayı gömdüm ama ev değil saray yavrusu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işin acı kısmı o evle sadece npc'lere hava yapabilceksin :( ah bethesda ah en azından bi 2 kişilik co-op yapsaydın ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 keşke co-op olsaydı şu oyunda,kapı önünde duran salak npc'ler harici yoldaş irl kankamızla akardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bu oyun bu kafayla multi olsa ne gülerdik. De kaldırmıyor herhalde ya, niye yapmıyorlar hiç bilmiyorum. Xeno'nun kafasına baltayı gömüyorsun, ts'te aglmaya baslıyor "yea abi görmedim yea görsem savustururdum yiiieeaağğğ." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oblivion zamanı çok zırladı millet İSTEMEZÜK diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 offf CE almam diyordum sitiyorum ama simdi, disardan alinca kutu boyutu ve agirlik yuzunden kargosu oyundan daha phalliya geliyor tiglondaki embesillerde CE yi gectim oyunun kendisini getirmeyi beceremedi daha, CE de getirmezler kesin, assasins creed revelationsin CE sini egtirmeyen adamalrdan bahsediyoruz burda meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 mlan warrir mage kasacam efsane olacam..lvl20 one handed heavy armor kasmış bir bebeydim....ejderler dibime dara ekip okuyup üfleyerek beni yiyince, mage ler tek atınca canımdan bezdim...colllege of winterfell de eğitimimi tamamlamaya gidiyorum. okuyup adam olup dövecem la hepsini... üfff döner bıçaklarıyla dalalım abieaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 mage tek atmıyor kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 of elini sallasan quest veren npcye çarpıyor lan sdf sadece şehirlerde de değil araziye dağılmış ufak tefek köylerde evlerde de tonla quest çıkıyor süper :) ayrıca, Sadri’s Used Wares, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 xunn said: Bu oyun bu kafayla multi olsa ne gülerdik. De kaldırmıyor herhalde ya, niye yapmıyorlar hiç bilmiyorum. Xeno'nun kafasına baltayı gömüyorsun, ts'te aglmaya baslıyor "yea abi görmedim yea görsem savustururdum yiiieeaağğğ." meh, çok ilkokul "olum sana bi koyarım ağlarsın" seviyesinde bişey, hatta daha kötü. vuuu seni dragonborn yapan bethesdanın şuuruna sıçratim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dark brolarla takılıyorum da gene enteresan olacak sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: xunn said: Bu oyun bu kafayla multi olsa ne gülerdik. De kaldırmıyor herhalde ya, niye yapmıyorlar hiç bilmiyorum. Xeno'nun kafasına baltayı gömüyorsun, ts'te aglmaya baslıyor "yea abi görmedim yea görsem savustururdum yiiieeaağğğ." meh, çok ilkokul "olum sana bi koyarım ağlarsın" seviyesinde bişey, hatta daha kötü. vuuu seni dragonborn yapan bethesdanın şuuruna sıçratim. Dedi daha düne kadar erkekler gibi FUS DO RAH çakamayan hipster kadın savaşçı. Save the world? Maybe after pms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sonuçta artık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oyun crash edip duruyo ya bende :/ yalniz sadece oyun kapanmiyor, bilg. oldugu gibi gidiyor. donanimsal biseydir dimi? sogutmayla alakali bi problem olmamasi lazim 4-5tane fan war deli gibi calisiyolar :P ne olabilir sorun, basina gelen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bir tek Skyrim'de mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: sonuçta artık diyorum. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 crash ve diğer problemler için: http://crashfixes.com/fixing-skyrim-crashes-freezes-errors-steam-crash-no-sound-lags-choppy-framerates/ Skyrim Is 20 Percent Cooler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oyunda beni rahatsız eden grafik problemlerinden birini şu gideriyormuş: http://www.dsogaming.com/news/the-elder-scrolls-v-skyrim-how-to-enable-ambient-occlusion/ deneyeyim bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Iceboltların ve arrowların sittin sene armorumda saplı kalması beni tek üzen şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 lydia sayemde ünlü oldu her yere benim ile girdiğinden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 evet bitek skyrim de oluyor. siteye de bakayim eve gecince,saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ABİ WEREWOLF MÜ-KEM-MEL. Böyle bir terör yok, direk godmode. BLOOD AND GORE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 önceki oyunları oynamak gerekli mi buna başlamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar