Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ahaha 7000 steps later. sayan biri illa çıkacaktır yabancı ne de olsa. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ya bu Ysgramor's Tomb'da, Companion'ların son questinde yani, dragon word varmış bir tane de bulamıyorum. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi şu gölgelerin rap yapma olayını çözen oldu mu ya cok can sıkıcı bi glitch oyun cıkalı kac gün oldu niye hala bi hotfix falan yok uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 agalar beyler, light armor giyiyorum glass a kadar çıkartıp bırakayım mı smithing i, ebony sadece heavy mi yoksa ebony kılıç felan da yaparsın hacıdayı ebony tarafına da git mi diyosunuz veya dragon scalelerle light armor var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 nightingale cidden akarlı olmuş ya 3rd person ilerliyorum artık tipi izlemek için. spomsu... kendi halinde sefil bi wood elf olarak ormanlarda gezerken rangerlık yaparken falan esrarengiz bi elmasın sırrını öğrenmek üzere formalite icabı katıldığım thiefs guilde bağlandım ve hırsız kardeşlerimle beraber ter ve kan döktük artık onların reyiziym sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Herkes hastasi olmus da PS3'ye alsam kontrollere interface'e falan sover miyim , biraz update falan beklesem ? Yakinda sinavlarim sunumlarim falan da var ama bir yandan da gozumu bu konudan ayiramiyorum lan :( daha swtor falan cikcak pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 smithing kasmam lazım. nası yaparız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Iron dagger bide uykusuz olmıycak karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 said: If you are a member of the Companions, Eorlund Greymane in Whiterun trains the Smithing skill at Master level. (up to 90) varmıdır aslı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 uykusuz derken? uyku uyumak mı gerekiyor oyunda? direk hiç uyumadan blacksmith gidiyorum ben. 48'deyim hala, güzel ore bulsam 50'ye çıkacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 companionların arkasında bi adam var evet orda train edebiliyorsun. ama para zor kazandığım için adama para veresim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 millet "bu ne hal git zıbar" demiyomu sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Çok eglenerek, levle atlayarak para kasıyorum ya. Çok fazla mat toplamışım, alchemy yüzünden paso pot satıyorum, üstüne topladıgım oreları büyüyle altın yapıyorum, onları bir güzel ingot yapıyorum, o altınlardan yüzük kolye yapıyorum degerli taşlarla, üstünlerine enchantları basıp satıyorum. Hem level hem para. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bone said: uykusuz derken? uyku uyumak mı gerekiyor oyunda? direk hiç uyumadan blacksmith gidiyorum ben. 48'deyim hala, güzel ore bulsam 50'ye çıkacam. Evet, bir yatakta yatarak uyuman lazım her gün belli bir süre, 7-8 saat uyu işte. ama yatak şart. Well Rested çıkar zaten sol üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 moriQ said: millet "bu ne hal git zıbar" demiyomu sende ? "oo steel armor di mi, tam nord olmuşsun üstat" diyorlar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 moriQ said: said: If you are a member of the Companions, Eorlund Greymane in Whiterun trains the Smithing skill at Master level. (up to 90) varmıdır aslı ? var ama masrafı cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 var para 2 hazine kaldırdım ayıptır söylemesi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dun oylesine guardlara daldim whiterunda, baktim biri daha dalmis adamlara, guardlar bana girince, eorlund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F84oQejFvss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oyunda oynanabilirlik sıfır resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Xenocide said: vaako51 said: Viktor said: Xenocide said: benim gibi gavatlık edip dişi karakter açıp dragon shoutunu gördükten sonra BU NE LAN ALLAH BELANI VERSİN diyenler; konsola showracemenu yazıyoruz ve oyunun başında karşımıza gelen karakter şekillendirme arabirimi tekrar geliyor. cinsiyeti erkek yapıyoruz ve mutlu mesut şekilde oynamaya devam ediyoruz. ancak oyuna olumsuz bi etkisi olur mu bilmiyorum. pek sanmıyorum, sonuçta dişi olmanın tek olayı diyaloglarda he yerine she diyor. en kötü she demeye devam ederler sdfg Eski oyunlarda leveli, perkleri filan sifirliyordu su olay, bundada vardir kesin bi zarari lvl aynı kaldı ama magic, healt ve stanmiayı 100 e geriletti :( bana böyle bişey olmadı da şimdi tekrar kontrol ettim farklı bişey olmuş belki onla ilgilidir; şimdi bende +40 magicka veren bi hood var, onunla beraber magickam 290 oluyor. fakat cinsiyeti değiştirdikten sonra 250'ye düşmüş magicka. yani hood'un etkisi gitmiş. çıkarıp tekrar giydim, 290'a çıktı. yani burdan çıkacak sonuç, cinsiyet değişirken üzeriniz cıbıl olsun, herhangi bi büyü etkisi altında olmayın falan. bi de dediğim gibi ben sadece cinsiyeti değiştirdim, ırk vs herbişey aynı. başka şeylerle oynayınca ne etkisi olur bilmiyorum. abi skiller komple değişti, lockpick 30 dan 12 ye düşmüş elimi bile sürmediğim okçuluk 50 ye dayanmış :/ böle garip şeyler oldu. save de yok olnlarda çok eski nasıl düzelticem ona bakıyorum. gitti güzelim mage :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 taktığımız yüzük parmakta görünüyor süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ve xeno bir ocagi daha yakiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 rested işi nasıl çalışıyo ya gittim yattım evde saatlerce bişey olmadı lovers stone la çalışmıyomuş okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bide werewolfsan çalışmıyo rested olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar