Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ME 1'in combat kısmı çok kötüydü, eğlenceli değildi. Özellikle gezegenlere inip o saçma salak tank benzeri aletle, dağları aşmaya çalışmak veya etrafda dolanmak çok kabızcaydı. Hele geth avladığımız bazı bölümler vardı tankla çok kötü ve sıkcıydı. İndiğimiz Gezegenin yüzeyi bomboş, dümdüz arazi işte bazen rengi değişiyordu zeminin yada yükseltileri o kısım çok büyük vakit kaybıydı, ya gzegenin yüzeyini adam gibi modelle, bitki örtüsü, hayvnaları vs gibi en azından keşfecedek vayy diyecek birşeyler olsun ama yok. O zaman neden beni tankla indirip dümdüz ortamda dolandırıyorsun ! Hikaye, RPG kısmı daha güzel olabilir belki ME2 veya ME3 e göre ama bunu oyunla, aksiyonla harmanlaman lazım ki ben yaptığın şeye oyun diyeyim. Yoksa kitap olarak sürün piyasaya okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2007'de çıkmış oyun abi bence zamanına göre çok iyiydi ME1. diğer ikisi o etkiyi yapamadı bence. ME2 belki. ben oyunu unuttuğum için savunamıyorum şuan baya oldu bitireli ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ME1 o zamanlar 'yeni nesilin' ilk oyunlarindan ve xbox360 oyunu oldugunu unutmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Law said: ME 1'in combat kısmı çok kötüydü, eğlenceli değildi. Özellikle gezegenlere inip o saçma salak tank benzeri aletle, dağları aşmaya çalışmak veya etrafda dolanmak çok kabızcaydı. Hele geth avladığımız bazı bölümler vardı tankla çok kötü ve sıkcıydı. İndiğimiz Gezegenin yüzeyi bomboş, dümdüz arazi işte bazen rengi değişiyordu zeminin yada yükseltileri o kısım çok büyük vakit kaybıydı, ya gzegenin yüzeyini adam gibi modelle, bitki örtüsü, hayvnaları vs gibi en azından keşfecedek vayy diyecek birşeyler olsun ama yok. O zaman neden beni tankla indirip dümdüz ortamda dolandırıyorsun ! Hikaye, RPG kısmı daha güzel olabilir belki ME2 veya ME3 e göre ama bunu oyunla, aksiyonla harmanlaman lazım ki ben yaptığın şeye oyun diyeyim. Yoksa kitap olarak sürün piyasaya okuyalım. hayır me1 in adım adım herşeyi sana oynatması en azından bütünlük sağlıyor me2deki gibi ışınlanma rpg oyunlarında olabilecek EN kötü quest sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Adım adım oynatsın güzel olur ama araçla gezegene inme gezegenin ise yükselti ve renk farklılıkları dışında hiç bir farkının olmaması üstelik garip bir araçla engebe aşmak gibi sıkıcı bir biçimde yapacaksa orada bence bir olmamışlık tadı verir. Adım adım kısmı daha iyi kotarılabilirdi gibime geliyor, combat kısmıda daha güzel yapılabilirdi. Işınlanmayaı tercih ederim, yani gezegene inip araçla dolanmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ona rağmen me1 quest sistemi > me2 quest sistemi me2 zaten genel olarak herkesin kabul ettiği gibi serinin en kötü oyunu 1>3>2 ha bu biraz bok>kaka>sıçmık gibi bir sıralama ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Quest olarak öyledir veya RPG tarafı daha iyidir. Ama oyun olarak yani ben şahsen ME2 den daha çok keyif aldım bütün olarak bakınca. ME3 de 2 saat oynadım combat kısmı daha keyifli olmuş gibi iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ME3>ME2 diyenlerin cogu, synthesis veya control ending'i secenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 knox said: ve secimler secimler secimler http://24.media.tumblr.com/2bf4d791e8720706c67c504251e5c5ae/tumblr_mobnx7utc81qijc81o1_500.png yukardaki ss me2'nin toplamindan daha fazla anlamli secim iceriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 lol hakkını vermem lazım aslında cenofaj ve geth kısımları düşündürdü ama sidekick kadrosu hariç me2 serinin en zayıf halkası, me1'den sonra da devasa bir hayalkırıklığı. saints row 3'te bile daha fazla şekillendirebiliyoruz karakteri her açıdan. me1 formülüyle devam etselerdi muhteşem olacaktı seri ama işte maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 zaten mordin ve legion me2'nin 1'de baslatilan temalari devam ettirdigi tek gorevler... o ikisini cikartip ilk oyuna birer dlc yapsan, 2yi toptan cope atabilirsin hikayeye katkisi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Law said: Mass effect 1 ve 2 yi peşpeşe bitiridm save leri aktarıp oynadım, hikaye iyice sardı. Mass effect 3 ü alıp oynmaya değer mi ? Hani tek merak ettiğim hikaye nereye gidecek reaperler la durum ne olacak cerberus ne ayak gibi. citadel dlc(ücretli) extended cut (ücretsiz) indirmeden oynama bunları. çok başarılı. 1-2 oynayıp 3 ü nasıl oynamıyosun? nasıl bi mantık fafsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 trapt said: Law said: Mass effect 1 ve 2 yi peşpeşe bitiridm save leri aktarıp oynadım, hikaye iyice sardı. Mass effect 3 ü alıp oynmaya değer mi ? Hani tek merak ettiğim hikaye nereye gidecek reaperler la durum ne olacak cerberus ne ayak gibi. citadel dlc(ücretli) extended cut (ücretsiz) indirmeden oynama bunları. çok başarılı. 1-2 oynayıp 3 ü nasıl oynamıyosun? nasıl bi mantık fafsas Vurmayın tamam, omega, ashes, levitan, extended cut, citadel ne var ne yok indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Benim anlamadığım Me2 'nin senaryosuna bile giydirilmiş.Yahu tamam adam topluyorsun da, karakterleri tanıma,anlatım,hikaye bazında çok önemli.Dragon Age originste olduğu gibi bir dünya güzel muhabbet var. Oyunun sonu bir kere muhteşem.Sırf müzikleri,hikayesi,seslendirme sanatçılarının emeği için bile tekrar alınır oynanır.öyle de oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi ne biliyim haksız değilsin adam toplayıp hikayelerini öğrenmek iyi tabii konsept açısından ama insan (bu benim) biraz bilinmezlik, merak falan yaşamak istiyor rpg'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ne karakter hikayesi ya ergen americuntlar selfinsert yapabilsin diye karakterlerin yarısı çobanın penisi ile iyileşen daddy issueslü evrenin en iyileri bir iki tane iyi karakter var onları da nereye koysan iyi karakter olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 valla firefly effect 2 benim gozumde oyun. mal=shep zaten next time you want to stab me in the bck have the guts to do it to my face starbrat, space ninja ve james vega'li M/GEOW3 daha cok begeniyorsaniz diyecek lafim yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 knox said: oyunda mavi ya da kırmızılar dısındaki secenekler hep tırt zaten. bir anlamları yok. eee, niye koydun o zaman onu oraya be adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ME3 çok iyi olmuş, rpg dir değildir gibi bir tartışma çok anlamsız kalıyor. Ama adamlar OYUN yapmış. 10 saat gameplayim oldu, diğer iki seriye göre daha sıkıldığım bir tek an olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 knox said: firefly effect http://archive.nyafuu.org/foolfuuka/boards/wg/image/1370/19/1370193742515.jpg knox said: mal=shep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 haters gonna hate.. müzikler,oyunculuk,seslendirme sanatçıları,konu ve akış diyorum.. http://www.youtube.com/watch?v=V17Cn4wM9Tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 3 baya uzun oyundu ya, zaten ilk oyundan sonra diğerleri sıkıcı olduğu için neden hala bitmiyor deyip belli bir yerden sonra yan görevlere ara verip ana görevden devam etmişitm. 40 saat falan oynadım sanırım şimdi hatırlayamadım. me2 ise ne olduğunu anlayamadan tak diye bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sonlara doğru sıkıldım, sadece hikayenin sonunu görmek için combatı en kolay hale getirip devam ettim. Spoiler Bana sunduğu 3 seçimede şüpheyle yaklaştım hiç bir haltı seçmiyorum dedim arada belki düşünme payı verir diye ama oyun orada pat diye bitti. Cycle devam etti herkes pert oldu, ama gelecek nesil liaranın kaydı sayesinde kurtuluyor. Diğer endingleride youtubedan izledim fena değildi işte. romance olayına girmedim, geth quarion seçiminde geth lerde yana tavır aldım, quarionlar pert oldu, talide kendini uçurumdam bıraktı ama kurtarmadım. vs bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kurtulmuyor, fakirin ekmeği işte umut niyetine onu yamayla eklediler zaten gönlü olsun milletin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 o extended cut shit ile eklenen, refusal ending bildigin bioware trollemesi. startbrat'in kafasina sikiyorsun, 'so be it' filan demesi reaper ses tonuyla trololololo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar