Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dlc nin mantigi bisiler eklemek zaten oyun bittikten sonra gelen dlc degil expansiondir, expansionida DLC diye satmak gerci moda oldu simdi dlc mevcut oyunun sonunu vs vs degsitirmeden birseyler eklemek, new vegas tam karsiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 en son ne zaman expansion kelimesini duydugumu hatirlamiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 e adam gıbı expension yapmak zor. tutarlı büüyk senaryo hazırlıcaksın. expension olmaya deyecek kadar content yapıcaksın, yenı karakter model silah muzik cinematic vs vs vs 1 expension yerine daha 5 tane dlc'yi. aynı para, 10 kat daha az iş yükü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Olay o değil. DLC'yi oynamak için son 2-3 saatini havaya atıp load yapman gerekiyorsa orada sorun var. Ben dunyayı kurtarmıştım bitmiş. "aaa dur şurada bir köy varmış kurtarılmadık, dunyayı kurtarmanın hemen oncesine doneyim gitmek için" deyince bir anda soğuyorum. Hele sonda olmussek hepten buz kesiyorum. Leviathan filan why bother? Ore wa mo shindeiru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Piyasada expansion yapan bitek blizzard kaldi zaten ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 neden yapsınlarki, atladı ınsanlar dlc'lerin üzerine ac gibi. expension cıkarsalar, ne bu bole para etmez, ufacık, bık bık edip durucalar. 5 doları verince bişey bekleme hakkıda olmuyo oyuncunun. mesela tropico 4'ün expensionı modern times, miss gibi expension. sonrasından cıkan 4 dlc toplamda 5 dolar daha ucuz aynı para ve hiçbişey icermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 valla biraz dediğiniz gibi expansion ile DLC arasındaki çizgi pek belirgin değil. vegas DLCleride sanırım yeniden oyuna başlanırsa tad verir aralara serpiştirilmiş şekilde ama Sam daha çok DA1'in Morigan DLCsi gibi bir şeyler seviyor. O değilde ne güzel oyundu lan o son DLC'yi heyecanla beklemiştik falan şimdi hale bak peh koca şirket batacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dlclerin eti budu olmuyo ne kadar super olsalarda. shogundada bole oldu mesela, hani iyidi güzeldi ama bi kingdoms değildi mesela, napeleon değildi. adam gibi cıkarsınlar expension adam gibi basına gecip oyunun oynıyalım, öle dizinin yeni bölümü cıkmıs gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 multi için earth dlcsi şeyolcakmış bide ayın 17sinde: http://blog.bioware.com/2012/07/11/earth/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 o değilde, bioware in yeni oyunu lol http://ultimaforever.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 said: Accept the challenge from Lady British garriot sen isim haklarini vermezmisin? bizde karakterinin pipisini keseriz durumu olmus asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Lady British çok acımasızmış ya. Uzaya gitmek bile bazı şeylerden kurtaramıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 iyi bari spoony için malzeme çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 isin icinde play4free olduguna gore browser oyunu yine heh... yazik keske harbi AAA oyun yapsalardi da rezalet daha buyuk olsaydi, bundan malzeme cikmaz... derken lady british lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m78if17XpG1qzahvbo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya bu mass effect oyunlarındaki karakterleri kimlerden modellemişler, bi liste felan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Hatun o zırhın içini dolduruyorsa tanışmak isterim kendisiyle. Bone sen de ME karakterlerine faplayacak kadar düştün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bone said: ya bu mass effect oyunlarındaki karakterleri kimlerden modellemişler, bi liste felan var mı mass effect wikisinde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bone al sana gerçek shephard Gerçek Shephard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 mass effect wikisine baktım da göremedim orda axedice said: Bone sen de ME karakterlerine faplayacak kadar düştün mü? http://www.youtube.com/watch?v=gvdf5n-zI14 bir karakterin Yvonne Strahovski tarafından seslendirilip modellendiğini hatırladım da, diğerlerinde de böyle bişi var mı diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sam said: volkan shepard oynadığın hata zaten. http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/18/f0f83458-f30d-4b2f-ab48-9f69050cc1fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 topiği hiç okumadan yazıyorum konuşuldu mu bilemedim affola. yeni me2 bitirip üçe geçtim. resmen hayatım güzelleşti. karakter koşuyor, çok güzel ateş ediyor falan. diyalogları space ile geçerken yanlışlıkla adamların annesine küfür etmiyorum falan. ne kötü bi oyunmuş lan me2. ne çirkinmiş arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 full combat yapsaydın dialog mialog da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 oha noldu lan öyle. kaidan ne yaptın hacım ulan oyunun en heyecanlı yerindeyiz bissürü olay var falan adam aşkını ilan etti bana ya ben de ne bilim karı kız meselesi sandım EVET DEDİM BEN DE AŞK ARIYORUM. ulan bir anda çıkmaya başladık herifle sevgili olduk anasını satayım. ne bileyim bir anda dağ gibi shephard, kaidan'ın kucağında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 işte boşuna tepki koymadık zamanında zorlama gay diyaloglara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar