Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben kesin oynayacağım, yarın ya da öbürgün başlarım muhtemelen. çekinecek birşey yok, matrix 2-3'ü de gittik sinemada seyrettik sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Dün gece baktım 10-15 dk., çok yorum yapamıyorum sadece şunu söyleyebilirim, path var direk kingdom of amalur dan bile kötü, sanki madenci vagonu var altımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 nedanko said: siz büyümüşsünüz, your arguement is invalid Değil agalit, bak obsidiana bak cd projeckte. New vegas mesela ne kadar iyi bi oyun, witcher2ye keza resmen şaşırdım 1den sonra bu kadar geliştirebileceklerini beklemiyordum. Rpg hibridi olarak bak deus exe adamlar yapmış. Rpgden çıkalım bak portal2ye, bak batmane. Konsola "bile" adam gibi oyun geliyor dark souls çıkardı adamlar. Olay büyümek değil mantalite. Büyümüş olabiliriz, ona göre new vegasın quest pusulasına, witcherın gamepadleri de düşünerek yapılan combat sistemine çemkirmiyoruz(az çemkiriyoruz diyelim ehue), hartkor zorlukta oynayıp yine keyif alıyoruz. Skyrim bile rpg olmaya çalışmamasına rağmen overall gayet iyi bi oyun. Ama mass effect gibi bir gübre çuvalını görünce de "yoo dostum yoo" demesini bilmek lazım. Büyük firmalar yapıyorsa bildikleri vardır sistem artık böyle diye kestirip atınca zaten etkisiz eleman oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ben ME2 bitirmenin hatası yüzünden direk gameplay videosu izleyerek "oynıcam". Popcorn, bira, soslu fıstık hmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 oyun baya süper olmuş. ilk oyunu oynamaya çalışmıştım bunun kadar epik ve sürükleyici değil bayık ve gereksiz karmaşıktı bırakmıştım bayıp buna da şüpheli yaklaştım ama beğenmediğim kötü herşeyi düzeltip çok daha bir hale sokmuşlar. ilk 2 sinin hikaye özeti var nette okuyup başladım direk ben. kaybettiğim de bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 soyle guzel geyikli HD letsplay linki bulan paylasirsa sevinirim, bende film muamelesi yapicam, bira mira oh mis...space tusunuda az kullanmis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 koridor shooterinin let's playini niye izliyorsunuz madem zaman harcamayacaksiniz oyuna ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben zaman harcamam demedimki hec...o parayi vermem sadece heheh..corridor shoot bolumunu ileri sar cinematic atmosfer gakguk action film iste, star tv de gece 3de verilen filmlerden bi cit daha iyi konusu, grafikler / muzikde cabasi.. yane.. ps. zaten config de yeto kacar ultrada oynamaya heehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 demoda ultra falan diye birşey yoktu zaten hatırladığım, 2'yi oynatan pc bunu da oynatır rahat. dragon age 2'deki gibi keskin bir fps düşüşü hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 q9550 işlemci 6 gb ram gtx 460 herşey acık 8x te oynyorum takır takır hiç takılma yok. ama gel gör ki oyun bok ötesi ya böle akmıyor. görevleri yapıosun mal mal, aksiyon güzel ama mesela merak etmiyorum böle ne olck acaba falan diye. cok yavan konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu arada obsidian forumunda okudum: said: While I'm at it, you should know that some side quests and even main quests can be failed if you don't do them soon enough. It's not that they're on a timer, but if you choose to do other quests first, the NPCs you need to rescue can die or the base you need to rescue can be over run. Also, some quests are given to you when you pass by the NPCs as they're having conversations. And the journal entries can be vague or incomplete. You may want to jot down notes. benim gibi takintili completionistlere uyari olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 obsidian forumundan gelenler umut vaadediyor. biz de büyüdük tamam ama oyunların boktanlaşması çok daha belirgin farklar yarattı bence. büyüdüğümüz için tahammül edemiyoruz belki. neyse ME 1 i oynıyım mı? bir daha soruyorum. hala oynamadım. oyna diyenler oynaması zevkli classı da söyleyebilir mi? açıp ilerleyip beğenmeyip baştan açacak vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paticik'deki genel gorusun aksine ben ME1'i ME2'den daha az begenmistim. RPG ve aksiyon arasinda karar verememis bir ucubedir benim gozumde. Bir de tabii birbirinin kopyasi mekanlarda gecen sidequestler vardi. Neticede ME1'i oynamak cok da gerekli degil bence. Class olarak ise kafana gore takil; hangi class'in daha zevkli oldugu kisiye gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 me1 kesinlikle oynanmalı, sci-fi rpg namına her açıdan gayet başarılı bir oyundu. sınıf olarak şahsen soldier gittim hep, tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bende aldım oyunu, ilk 2 oyuna saygımdan dolayı =P Hoş Dragon age 2 yide 1 gibi olacak diye almıştım 1 kere bitirdim bıraktım pek iyi olmadı. Buda öyle olur mu acaba. 2 yi 2 defa bitirmiştim 3. de de en zor seviyede kötü karakter olarak oynuyordum acaip kastırıyordu ama baydı bir süre sonra =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ooo reno, flame-retardant shield ister misin? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Masquerade said: hala şu puanlamalara güvenen, itimat edenler var yahu. maşallah en leş oyun bile 8,0 falan alıyor artık. puan olayı 10 yıl önce, paralar yenmiyorken iyidi. 9 üstü alan oyun nadir çıkardı. 6-7 alan oyun türü seven oynar falan denirdi. şimdi adamlar sıçıp yollasa bu magazinler 7'den puan başlatıyor ahah. 4chan'de vardı puan olayının geçmişi ile günümüzü kıyaslayan grafiği. biri c/plesin. Strategy informer hala en iyisi bence, demiştim daha önce de: http://www.strategyinformer.com/pc/rpg/charts.html Öyle yine ama IGN tier değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 her türlü me1 en iyisidir bana göre. me2 için: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=18031236 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Napim sam eheh oyun arsızıyım ben alıpda oynamadığım oyunlarda var =P DA yı çok sevmiştim , DA2 yi de sevdim ama başka bir oyun gibi bakarak. DA kendini hala oynatırken DA2 nin yüzüne bakmıyorum işte. ME de aynı olur büyük ihtimalle.Hiç olmazsa bu sefer kazık fiyata almadım gittim rus key i aldım =P Origin de dert olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 iniyor bakalım, neymiş ne değilmiş görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu patideki millettin beklentilerinin oyun çıkana kadar tavan yapması ondan sonra oyundaki en ufak salaklıklara laflar yağması ve oyunun direk boktan ilan edilmesi ve bu kanının herkese aşılanmaya çalışılması hakkaten baymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu oyuna bir beklenti yoktu ama. Skyrim'de de Oblivion korkusuyla iyi olur umudu karışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sovereign said: bu patideki millettin beklentilerinin oyun çıkana kadar tavan yapması ondan sonra oyundaki en ufak salaklıklara laflar yağması ve oyunun direk boktan ilan edilmesi ve bu kanının herkese aşılanmaya çalışılması hakkaten baymaya başladı. me3 icin kimsenin tavanlik bir durumu olmadi ki, aksine gittigi yer genel goruslerde yerin dibi...mal ortada yani threadi biraz okuyalim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 origin'da ne zaman release oluyo? birader almis bari indirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sovereign said: bu patideki millettin beklentilerinin oyun çıkana kadar tavan yapması ondan sonra oyundaki en ufak salaklıklara laflar yağması ve oyunun direk boktan ilan edilmesi ve bu kanının herkese aşılanmaya çalışılması hakkaten baymaya başladı. kimsenin bi beklentisi yoktu oyundan, baslarda biraz heyecanliydik hani ucleme bitiyor vs vs diye, pozitif bikac aciklamalari vardi adamlarin sonra dragon age 2 ile cekirge bi sicradi tortanic ile 2 sicradi bu oyun ile butun kredisini tuketti bioware, surecte yasanan PR rezaleti ve DING DONG BANNU END OF RINE dan bahsetmiyorum bile bioware bu oyun ile artik batik bir firma benim icin, kredileri kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar