Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:M.K.E Ankaragücü-Fenerbahçe 12.12.10 @ 19:00

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:

bir de unutmadan,caner'in bir daha maça gelirken,beynini ve ayağını,evden yanına alıp almadığı,kontrol edilsin.büyük ihtimal,adam evden çıkarken,ayağını ve beynini evde bırakıyor.
biz galatasaraylılar boşsa sevinmedik fenere gitmesine.adamın oynaması bildiğin 1 eksiltiyor takımı
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

bir de unutmadan,caner'in bir daha maça gelirken,beynini ve ayağını,evden yanına alıp almadığı,kontrol edilsin.büyük ihtimal,adam evden çıkarken,ayağını ve beynini evde bırakıyor.

Abi vur dedik öldürmüşün cümle okunmuyor virgüllerden.Yutkunarak okuyan ilkokul çocuğu gibi oldum okurken.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

2. golda volkan ne yapmış öyle yaa, daha doğrusu ne yapmamış öyle yaa, bi mısır eksik onu da verelim ayaklarını uzatsın maçı izlesin adam.

Abi adam rahat yedeği yok rekabet yok uzun zamandır Volkan böyle. Milli takımla hangi takımdı yenildik saçma bir gol yedi. Her kaleye gelen top gol oluyor.

Tamam defanstada bazen problem oluyorda. Uzun zamandır Volkan'ın way anasını ne kurtarıştı dediğiniz bir kurtarışını hatırlıyormusunuz?

Adam iyi kaleci ama ne Milli takımda zorlayan var ne kendi takımında rahat yani. Başarısızda olsam herkes bana mecbur diyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre Belözoglu said:

“Ankaragücü basın sekreteri midir nedir, burada geldi bize sataştı. Herkes haddini bilsin. Önce adam olsunlar. Yenmiş olabilirler bizi. Biz gelmişiz Fenerbahçe olarak, o kimse kim, ama önce adam olmayı öğrensin. Adı Levent’miş. Ben buradan ona adam olmasını tavsiye ediyorum. Ankaragücü’ne kaybettik. Onları tebrik ederiz. Ama ben böyle adam olmayan heriflere karşı kazanmaktansa, kaybetmeyi tercih ederim” diye konuştu

Emre Belözoglu said:

Ben buradan ona adam olmasını tavsiye ediyorum. Ankaragücü’ne kaybettik. Onları tebrik ederiz. Ama ben böyle adam olmayan heriflere karşı kazanmaktansa, kaybetmeyi tercih ederim”

Emre Belözoglu said:

Ama ben böyle adam olmayan heriflere karşı kazanmaktansa, kaybetmeyi tercih ederim”

Wat ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...