SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya bilim kurgu film izlemek istiyorum ama ne izlicem bilemedim.. moon die bi film var biliosanız o tarzda olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 blade runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 blade runner izledim ya.. bide daha yeni efektli fln olsun bööle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 district 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 moon ne güzel filmdi ya. the island diye bi film izlemiştim fena değildi, moona da benziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Moon'u bilmiyorum ama: District 9 Idiocracy Pitch Black Children of Men Avalon The Girl Who Leapt Through Time Eternal Sunshine of the Spotless Mind Westworld No Blade of Grass The Element of Crime The Quiet Earth Cocoon Blade Runner Brazil The Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gerge eğer bilim kurgu seviyorsan mutlaka izle moon'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Firefly izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 moon space odyssey'den sonra tavandır bilim kurguda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 firefly izlemedim dizi sanırım demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Abi eternal sunshine of spotless mind bilimkurguya mı giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi ne izliyim simdi okadar cok secenek sunduki gerge karar vermedim..island'da scarlet var die izliyim diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 eternal sunshine of spotless mind bi yerde bilim kurgu tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Firefly izle. Dizilerin kralı (14 bölüm), bilimkurguların kralı, en karakter karakterler de orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 event horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 firefly izleyeblceim bi link varmı?indirmemmi gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Abyss var ama eski,12 Maymun var izle mutlaka izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 12 maymun izledim iste tam o kafada bi film istiyorum bide indirmeden izlicem eski olmazsa ii olur eski filmlerin altyazılısı yok internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hulu'dan izlersin VPN kurup. http://www.moviewatch.in de olur. İndir ama bence, kaliteli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben de district 9, pitch black, blade runner diyorum. I, Robot filmi de güzeldi, sevilmemiş belki ama benim hoşuma gitti. belki de o tip şeylerin arayışında olduğum için de olabilir... mokoko said: gerge eğer bilim kurgu seviyorsan mutlaka izle moon'u. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://24.media.tumblr.com/09UfvrwJRjnft6qc6ClSHqkco1_400.jpg çok güzel bir film tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 contact bayağı bi hoşuma gitmişti. edit: contact değildi.başka filmdi.adını hatırlayamadım :D the arrival dı filmin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 moon gibi diyorsan red planet var, ama kesin izlemişsindir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bulmanız zor olur ama Dune Miniseries var. 1984'te David Lynch'in çektiği gibi ağır değil, televizyon dizisi olduğu için bazı çok sırıtan sahneler var. (arkadaki dekorun resim olduğu çok belliydi bir siyeçte). İlk kitaba satırı satırına sadık kalınarak yazılmış. 2. ve 3. kitap içinde çekilmiş birşeyler var sanırım , Hayali Baron Harkonnen ve büyümüş Alia görmüştüm digiturkte ama onları bulamadım sonra. İyi bir yapım değil ama eğer hala okumadıysanız merak ettirip kitapları okutmak ve ufkunuzu genişletmek gibi bir hayrı dokunabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar