Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tunch said: ilk valor puanımı da aldım mis gibi ^^ Heroicler bu tadda olursa , bi süre raide girmesek de olur. raid tadında boss fightların hepsi. üstüne 5 kişi olunca herkesin katkısı meydana çıkıyor. tearları flow olanlara da hakaten hello kity falan oynasınlar. "azıcık" dikkat ettikten sonra hiç sorun yok. 10 gün sonra ilk valor puanını alıp böyle laf etmek çok ironik olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 niye? belki adam günde 2-3 saat oynuyor anca 85 oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ozruk'tan nefret ediyorum. Üst derecede. Çok nefret ediyorum. Tanklığı bırakırsam onun yüzünden bırakıcam! QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 deadwoll said: Şu an dpsi lock, dk, hunter domine ediyor, bence hiç ağlamasın bu classlar. hangi specle locklar domine edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Gangren said: Ozruk'tan nefret ediyorum. Üst derecede. Çok nefret ediyorum. Tanklığı bırakırsam onun yüzünden bırakıcam! QQ abi ozruk... o rend zamanında ticklemezse kesin yiyosun o shatterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi ozrukta paralyse'dan sonra vurmaya devam edip shatter gelsin öyle kaçayım diyince yatıyosun direkt. ilk birkaç denemeden sonra jeton drop. paralyse'de çözüldüğün anda kaçmaya başlarsan çok rahat gidiyosun bi 20/25 yard. hemen arkasından shatter gelio zaten. rend'in zamanında ticklememesi gibi bi olay yok ki. en azından melee için. varsa da ben bilmiyorum. başıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ozruk hiç zorluk çıkarmadı benim gruplarda da ya. ama geçen gün bug oldu. ne shadow priest ne ben(flame shock atiyordum) kurtulamadık paralayzdan. ilginçti ama gene de rahattık yani. yiye yiye kestik paralayzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Benim sıkıntım tank olmak onda ya, dps'ken sorun yok tabi. Çekiliyorum baya bi Ground Slam'den bi bakıyorum ölüyüm :p Paralyze'ı görmüyorum sonra falan, rezalet hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben de dps değilim ki healarım :D gear düzelmeden kan alıyolardı bi yerimden :p sanırım biraz zaman oluyor kaçılması için. bizim tank arkadaş kaçıyordu arada çünkü. instant atmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Normalde oynarken tanklar bilerek mi kaçmıyo, yoksa normalde o ability si yok mu bossun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ground slam'i tankın CD/HP durumuna göre kurtarabilirsiniz de, Shatter ııh ııh :p Normalde bu kadar çok vurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ground slam frontal ability ki zaten. direkt yana kaçsan dahi kurtarıyosun 0 zararla. edit: gülen smiley çok apaçiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Evet, o çok sıkıntılı değil aslında da, bazen lag/spike falan oluyor, kaçtığını görüyorsun ama çat, vuruyor ağzına :p Ben kedi olup kaçıyorum shatterdan ama bu sefer tutturamayıp çok uzağa gidiyorum, dönerken Ground Slam falan atıyor, çok kötü çok, fakin Ozruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ama ne bileyim zevkli sanki böyle ya. basit ama hata kaldırmayan fight. ki allahın 5men dancını yani. raid değil bişey değil. tat alıyo insan hatasız kesince filan. tabi bide son bossa at lezzetinde tank trinketi koyunca yol görünüyo her sabahtan stonecore'a. inanıyorum bigün kafama taş yemeden kesicem priesti. ehuesfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bu arada stonecore'un ilk thrasi hiç bi yerde yok. hani etrafa kum saçıp aoe atan sey. raidlere de girdim 1-2 tane ama öyle bir thrash yok cidden. her seferinde stres oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 barbu said: ozruk hiç zorluk çıkarmadı benim gruplarda da ya. ama geçen gün bug oldu. ne shadow priest ne ben(flame shock atiyordum) kurtulamadık paralayzdan. ilginçti ama gene de rahattık yani. yiye yiye kestik paralayzı Healerınız fightı bilmiyorsa dispel atıyordur belki, ben ilk girdiğimde öyle yapmıştım oradan biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o haline gelmeden intrupt edilebiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 barbu said: bu arada stonecore'un ilk thrasi hiç bi yerde yok. hani etrafa kum saçıp aoe atan sey. raidlere de girdim 1-2 tane ama öyle bir thrash yok cidden. her seferinde stres oluyorum. crowd control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Gangren said: Evet, o çok sıkıntılı değil aslında da, bazen lag/spike falan oluyor, kaçtığını görüyorsun ama çat, vuruyor ağzına :p Ben kedi olup kaçıyorum shatterdan ama bu sefer tutturamayıp çok uzağa gidiyorum, dönerken Ground Slam falan atıyor, çok kötü çok, fakin Ozruk hacıdayı sen içinden geçip arkasına doğru kaçıyosun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Spidee said: barbu said: ozruk hiç zorluk çıkarmadı benim gruplarda da ya. ama geçen gün bug oldu. ne shadow priest ne ben(flame shock atiyordum) kurtulamadık paralayzdan. ilginçti ama gene de rahattık yani. yiye yiye kestik paralayzı Healerınız fightı bilmiyorsa dispel atıyordur belki, ben ilk girdiğimde öyle yapmıştım oradan biliyorum sdf yok abi. healer benim zaten hem flame shock atip hem kendimi neden dispelliyim sdfs. bir de spark her zaman yeterli cc olmuyor. ben hex filan atiyorum çoğu zaman o da kafasına göre bozuluyor. yada ibişin biri çaktırmadan vuruyor ben görmeden bilemicem. dps olarak rahatsınız tabi dmg yemişim yememişim umurlarında degil QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sfk 3. boss ağlattı bi ara addlerin birine shackle ötekine fear atıp bossa nuke taktiği denioduk 5-6 wipe yedik sonra epik gearlı tank geldi tek attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sfk 3. boss yeteneksiz heriflerle çok ölüm. oraya kadar adamlar salak saçma davrandıysa ben direk atlatıyorum. heallemem burayı diye. ztn item filan da kalmadı. ne kascam kötü grupla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ozrukta sırtımı duvara verip shatter ı hep yiyorum ben, grand slami yemiosan sorun yok aslında öyle diil mi? napim ya heallesin onu da healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Catzee said: napim ya heallesin onu da healer. Ah bi değişse şu mantalite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ben mesela böyle düşünen tankları dpsleri falan almam raidime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar