Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis tekmesi ile karnındaki bebeği kaybetti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

19 yaşında hamile kalanı yada o halde mitinge gideni savunmuyorum yalnız ben. oh iyi olmuş derecesinde mesaj atanlara tepkim sadece.

BU BENİM RESMİ AÇIKLAMAMDIR:

OF ÇOK KÖTÜ OLMUŞ. hiçbi zaman da oh çok iyi olmuş demedim ve demem de. yazık lan, çocuu ölmüş. gayet de üzüldüm buna. nerden çıakrdınız ki oh çok iyi olmuş dediimi. ha bu mesaj bana değildiyse pardon yanlışlıkla üstüme alınmışımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

millet kaç yaşında hamile kalacağını size mi soracak size ne?
ayrıca hamilelik hastalık değil istediği yere gidebilir.

ayrıca dünyada daha beterleri var türklerinkine şükredelim bakış açısı da bambaşkaymış.

kaç yaşında hamile kalacağı kimseyi ilgilendirmez tabii, bi kendisini bi de bebeğin babasını ilgilendirir, bir de kendi parasını kazanmıyosa ailesini tabii. geri kalanın konuşmaya hakkı yok.

Polisin yaptığı zaten hayvanlık, ona da itiraz yok.

Ama "istediği yere gidebilir" nasıl bir mantıktır? Kusra bakmayın da bu kadar bilinçsiz olmayın. İstenmeyen bi durum olsa da ülkemizde eylemlerde çıkan arbadeler, dayak ihtimali, kavga, gürültü, biber gazı, plastik mermi, molotof kokteyli, kaldırım taşlarını söken ayılar, eylemcilere copla dalan andaval polisler falan her şey ortada. Neredeyse her eylem minas tirith savaşına dönüyor. Karnında bebek olan birinin (kaç yaşında olursa olsun) böyle bir işe kalkışması, katılması, o riski alması aptallıktır, angutluktur. Bebek taşıyosun sen, kendini düşünmesen de onu düşüneceksin. Polis hayvandır tekmeler ona yapacak bir şey yok, ama o riske kendini atmayacaksın. Karnında bebek varken kendine en iyi şekilde bakıp her türlü riski en aza indireceksin. O kadar istekliysen bebek doğsun sonra gidersin tekrar. O mantıkla hamileyken sigara alkol de içsin öyle ya, "hastalık değil istediğini yapar." canı çekmiş bi joint sarsın, bungee jumping yapsın. Di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Bunu yazarken hala aklinizda karni burnunda bir hamile kadin imaji cizerek yazdiginizi varsayiyorum. Diger turlu sacma oluyor cunku.

Bir de kurdugunuz mantik ile hamile kalan herkes ilk dakikasindan itibaren sokaga bile cikmamali.

karnı burnunda olmasına gerek yok, 2. 3. aydan itibaren kendisine dikkat edecek, o kadar. Sokağa çıkmakla kavgalı gürültülü eyleme gitmeyi bir tutuyorsan bu senin mantıksal hatandır. Genel olarak günlük yaşamı aksatacak herhangi bir şey yapmana gerek yok, içkiyi sigarayı bırakıcaksın, kendini çok zorlamayacaksın (özellikle ileriki aylarda), yemeğine dikkat ediceksin, bebeğe zarar verebilecek ortam ve hareketlerden kaçınacaksın, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

zyprexia said:

ulan kızın bebeği ölüyor. siz gidip "hamileyken niye gitmiş diyorsunuz"

bu mu arkadaşım şurada tartışılması gereken?

hamileymiş gitmeseymiş.

hayatınızda hiç bir eylemi yakından görmemiş, izlememiş insanlar olarak mal mal konuşuyorsunuz resmen. polis, emri aldıktan sonra senin eylemde olup olmamana, cinsiyetine yaşına bakmadan, önüne geldiği şekilde pataküte dalıyor. bunu da keyif alarak yapıyorlar. münferit bir olay değil polisin saldırısı. burada ise olay, bir can kaybedilmiş. kaldı ki kızcağın hamile olduğundan mütevellit arka saflarda sakin durduğunu düşünüyorum. öyle olmasa bile "durun, hamileyim!" diye bağırmasına rağmen vurmaya devam edildiği konusu var.

merak ediyorum bir erkek iç kanamadan ölse yine aynı kişiler çıkıp
"iyi olmuş, iç kanamadan ölebilecek birisiyse, mitinge gitmemesi gerekirdi, onun suçu" diycek miydi...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

açın izleyin haberleri.sırt çantalı ögrencileri ne hale getirmişler

ulan taşlı sopalı molotoflu eylemlerde bile böyle gaza gelmiyor polis

Oyle deme lan. Dun Hakkari'deki terorist yandaslarini gor sen bir de.

Hepsi kacti, dayak yiyen olmadi zira polisin zirhli aracindan inmeye cesaret edemedi. lulz.
Sosyal ağlarda paylaş

yav iyide bebekle iç kanama aynı şey deil ki.

Kıza suçlu demiorm ben,
ama dikkat etmesi lazım. Ya ben içeriden çal almaya götürtmem hamile kadını,hani eşim olsa suyun sıcaklığını dereceyle ölçer öyle gir banyoya derim.
Yani sadece ölüm kalım değil, orda yapılabilecek ters bir şey çocugun hayatı boyunca sorunlu olarak dogmasına sebep olabilir.
Dikkat etmek annenin sorumluluğu o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...