forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_w84TcbWSZ8A/TPKT9Flb7mI/AAAAAAAAAMo/y1bI1Jmyg0g/s320/28112010060.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi önüne gelen denyo bi saçmalık yapıp aptallık yapıp sonra da "sanat yaptım" diye sıyırır, hatta "sanat yaptım da insanlar beni anlamadı zamanımın ötesindeyim" gazına gelir oldu. Çık sevişeceksen seviş, teşhirciliği seviyosan onu yap da, ama tutup da sanat yaptım ben deme. Embesilin biri döllü peçetesini sergiler sanat der, manyağın biri beyaz kağıdı beyaza boyar sanat yaptım der, beceriksiz yönetmenin teki sağdan soldan abuk subuk sahneleri bağlar, resim gibi hareketsiz sahneler koyar sanat yaptım der, gelişmiş fotoğraf makinaları yaygınlaştığından beri zaten gençler komple sanatçı, eline makina alıp da köy çocuğu yaşlı dede ayak kuş çeken kendini sanatçı ilan ediyo, dünyanın en yeteneksiz en kazma insanları, bi insan çiz desen çöp adam çizemeyecek adamlar abuk subuk resimler çizip "postmodern sanat olm bu, manası daha derin" diye yutturmaya çalışıyorlar, bu da çıkıp sevişmiş sanat yaptım demiş, e taksimde bomba patlatalım o zaman, sona da "bakın insanlar sarsıldı ne etkileyici sanat yaptık" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 iyi sahneye atlayan olmamis. bi de modern sanatin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Postmodern demelerine gıcık oluyorum. Postmodernizm ne zamandır böyle bir şaçmalığı tanımlıyor ki? Bir Pynchon okuyup postmodern nedir görsünler, sonra gelip kendi şaçmalıklarına postmodern desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Schneemann'a özenmiş işte. Aptal kadın. Bunların yorumlarını okumak da komik oluyor. Bana entel diyorsunuz ama neler var daha bu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi bi muhendis olarak ne biliyim santiye sefini saapsam yada gitsem yuksem gerilim hattina attirsam kimse tebrik etmez ustune para vermez ama adi sanatci olunca bravo ne iyi asildi be nasil bisi lan sanat bize anatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bir sanatçıya çok yakışan sitesi, makinaya silah doğrultulmuş fotoğraf da var. başlılar Türkçe ama içerik İtalyanca. OH YEA MAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Rewendor said: e taksimde bomba patlatalım o zaman, sona da "bakın insanlar sarsıldı ne etkileyici sanat yaptık" diyelim. http://www.deviantart.com/download/123206067/true_art_is_an_explosion_by_miimiiakatsuki.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bunun üstüne sigara yakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "blabla sanat" denilen kavramdan nefret ediyorum lan. 14 yıl önce ölen Zeki Müren'in yaptığını 2010 yılında yapamayan ama sanatçı denilen insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Örnelke haberin klasmanı farklı ama geneli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Estel_Anorien said: insanların salaklıklarını sanat yaptım ben diye sunmasına ise sinirleniyorum. bkz. bedri baykam (tu) ayrıca said: bir kadının ise “Midem bulandı” sözlerini işitiyorum Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Herkesin sanatı kendine. Size ne milletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sanat diye geldim, oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Viktor said: bide yorum yapanin "bu resmin icinde bedriden bisiler var, eminim" demesini hatirliyorum, baya eglenceliydi ehueehu Ahahahahah modern sanat yapanları al modern sanatı yorumlayanlarla kafa kafaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Myshkin said: Herkesin sanatı kendine. Size ne milletten. yok öyle arkadaşım. eğer hedef kitlesi bizsek bu insanların her türlü laf ederiz. yok sanat için sanat yapıyorlarsa takılsınlar bize ne ama böyle salak saçma şeyler yapıp bize sunmasınlar o zaman sanat diye hehe yetti artık yemeyin şu "modern sanat" kavramının ekmeğini ya. ben düz metal bir boru bile gördüm şu hayatımda sanat eseri olarak yolda görsem onu oraya koyan sanatçıyı sinirden dövebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hedef kitlesi siz değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu konunun devamına bi sanat toplum için midir sanat için midir tartışması gelir şimdi dsfassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 o zaman sergi açtığı zaman davetiye ile çağırsın insanları sergisine heh anlamsız modern "sanat" eserlerini yorumlamayı seven insan çok ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: Myshkin said: Herkesin sanatı kendine. Size ne milletten. yok öyle arkadaşım. eğer hedef kitlesi bizsek bu insanların her türlü laf ederiz. yok sanat için sanat yapıyorlarsa takılsınlar bize ne ama böyle salak saçma şeyler yapıp bize sunmasınlar o zaman sanat diye hehe yetti artık yemeyin şu "modern sanat" kavramının ekmeğini ya. ben düz metal bir boru bile gördüm şu hayatımda sanat eseri olarak yolda görsem onu oraya koyan sanatçıyı sinirden dövebilirim. Vericeksin su tesisatçısının eline o adamı, bak ustam bu adam bununla sanatçı oldu diye. Gör bakalım neler yapıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: o zaman sergi açtığı zaman davetiye ile çağırsın insanları sergisine heh anlamsız modern "sanat" eserlerini yorumlamayı seven insan çok ne de olsa "Galerinin kapıları açılıyor, tek tek davetiyeler kontrol ediliyor ve kırmızı kumaşlarla kaplı bir koridordan geçerek içeriye giriyoruz." said: zaten öyle. zaten çoğu sergide böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hiç de davet edilerek gelmiş gibi durmuyor insanlar yorumlara bakarsan said: “Bunun üstüne sigara yakılır” diyor bir adam said: bir kadının ise “Midem bulandı” sözlerini yine de davetiye bile olsa hedef kitlesi halk mı değil mi? orda sanatla sadece bir seyirci düzeyinde ilişkisi olan insanlar da olduğu sürece dediğim şey geçerli kötü sanat yapacaksa evinde yapsın yapmasın demiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 al hatta bak bunların fotoğraflarını sanat sergisine koyacakmış said: 20 dakika boyunca görüntülenen performans fotoğraf sergisi olarak 9 Aralık'tan itibaren bir ay boyunca sanatseverlerle buluşacak. Kaynak : http://www.internethaber.com/seks-rezaletine-sanatsal-savunma-312788h.htm#ixzz178TBHRnD demek ki artık ben de hedef kitlesine girdim. sanatı gereğinden fazla yüceltmek is so 2.dünya ülkesi diyerek devam edebilirim heheh. ayrıca o performansa gelen bir yorum “Röntgenciliği sorguladı” looool hehehe ayrıca haberin başlığı da ayrı komik sene 2010 hala sekse "seks rezaleti" diyen insanlar var al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 said: İnci Aksoy (EKAV Yönetim Kurulu Başkanı): Öncelikle biraz cesur bir performanstı. Yalnız burada estetiksel ilişki nedir, performansı sanat yapan? Bu net anlaşılmadı, öncesinde veya sonrasında performansı anlatan bir alt metin sunulsaydı sanatsal amaç daha net anlaşılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 daha düzgün bir yorum istersen burda sanatçı (lol) sadece aşırılık yapmış o kadar. aşırılığın içine bir yaratıcılık bir yenilik katmamış (tersi için bkz. picasso). sırf türkiyede seviştiği için olay olmuş o kadar. sokağa çıkıp önüne gelen birine küfretmek de aşırılıktır. yani bu gösteride cesaretten öte bir şey görmedim ben. aynısı köşe yazarlığında da vardır mesela aşırı sivri yazıp da aslında hiç bir şey söylemeden içeriksiz yazılarla bir sürü dikkat çeken bir sürü köşe yazarı var (bkz. metaaaaaaaaaaaaaal). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar