Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW: Cataclysm Gece satış etkinliği


EdiXXX

Öne çıkan mesajlar

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en eğlenceli, en fantastik hatta en şahane oyun lansmanına hazır olun. Çünkü bu sefer World of Warcraft gece lansmanı Erenköy D&R’da TekJeton tarafından organize ediliyor. World of Warcraft oyuncularının pek yakından tanıdığı Darkmoon Fairy Bağdat Caddesi’ne TekJeton Fairy adıyla iniyor. DeathWing trafiğin altını üstüne getirir mi bilinmez ama Erenköy D&R’da eğlence WoW oyuncularını bekliyor.

Gece satışı öncesi dağıtılan görev kartlarındaki talimatları yerine getiren, WoW ile ilgili bilginin sınandığı bilgi yarışması, WoW karakterlerinin danslarının taklidinin yapıldığı dans yarışması, WoW karakterlerinin seslerinin taklidinin yapıldığı SoundaLike yarışması, WoW ScreenShotlarının hangi bölgeden alındığını bilmek üzerine kurulu “Burası Neresi” yarışmalarında güzel güzel dereceler elde eden oyuncuları şahane hediyeler bekliyor.

Bu etkinliklerde aldığı derecelerle reputation’unu TekJeton Fairy ile Exalted’a taşıyan ilk kişi ise gecenin büyük ödülüne kavuşuyor.

Hediyeleri merak mı ettiniz?

1 adet Collectors Edition, 10 Adet World of Warcraft: Cataclysm, 10 adet World of Warcraft PrePaid Card, Dreamers Figure’den 10 Adet World of Warcraft Action Figür, sayısız World of Warcraft T-Shirt’ü, posteri ve afedersiniz benim kadar Deathwing kartonetleri Erenköy’de WoW severleri bekliyor.

WoW ile ilgili oyunu download etmiş ya da etmemiş tamamen Warcraft dolu bir gece geçirmek isteyen herkesi Erenköy’e bekliyoruz. Erenköy’e gelemeyenleri ise TekJeton.com üzerinden yapılacak canlı yayında bu etkinliği izlemeye davet ediyoruz.

Etkinlik ile güncel haberlerden eskik kalmak istemiyorsanız: tekjeton.com 'dan takip edebilirsiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reklamdan öte, Türkiye'de ilk defa yapılacak bir etkinlik ve eğlenceli olacağına inandığımız bir etkinlik olduğundan dolayı bu çabalar. Türkiye'deki WoW oyuncuları sadece sıra beklemesin (tabiki o sıra bekleme sırasında yaşanan muhabbetler eğlendiriyor ) biraz da işin eğlence tarafına yönelsin taraftarıyız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...