ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dışarda soğukta beklemektense forum istanbul cok daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Masquerade said: dijital alacaklar daha beklemesin; http://www.mmo-champion.com/threads/804887-4-Hour-Battle.net-Website-Queue?p=9697459#post9697459 Yani tam anlamadım ne demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi forumdan dönmek kasıcak ya.. metro'da bitio o saatte.. hem sıkı sıkı giyindkmi etiler sorun olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 metro yoksa dolmuş var. mesele cevizlibağa ulaşmak o saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 o zaman gel senle kanyon yada metro city'e gidelim ne kasıoyurz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bimeks Yeşilköy Teknoport Bimeks Metrocity Teknoport Bimeks Pendik Neomarine Teknoport D&R Erenköy D&R Kanyon D&R Etiler Electroworld Capacity Electroworld Viaport Electroworld Bostancı Mediamarkt Ümraniye Mediamarkt Beylikdüzü Nezih Beşiktaş Overgame Ataköy Plus Saturn Bayrampaşa Teknosa Torium Teknosa Beyoğlu Vatan Bilgisayar Topkapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 applev0dka said: Bimeks Yeşilköy Teknoport Bimeks Metrocity Teknoport Bimeks Pendik Neomarine Teknoport D&R Erenköy D&R Kanyon D&R Etiler Electroworld Capacity Electroworld Viaport Electroworld Bostancı Mediamarkt Ümraniye Mediamarkt Beylikdüzü Nezih Beşiktaş Overgame Ataköy Plus Saturn Bayrampaşa Teknosa Torium Teknosa Beyoğlu Vatan Bilgisayar Topkapı 3xCE 100xSE getirceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aldım dijital 10 saniye içinde tırink ne öyle 13 lük nerd gibi gece yarısı kuyrukta beklemeler oyun almak için flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Siz sıra beklerken ben 82 lvl olmuş olurum sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şimdi 00:00'da alıcaz. ama server'lar 01:00'da açılcak. yani yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Kaede said: aldım dijital 10 saniye içinde tırink ne öyle 13 lük nerd gibi gece yarısı kuyrukta beklemeler oyun almak için flan Kutusu cok guzel ama ya. Zaten yarin gece ordayiz, ordayken alalim dedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Valla şu durumda benim gibi CE isteyene allah kolaylık, Aral'ında belasını versin, ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hepsinin kutusu mevcut. Cata da olsun istiyorum. hani sonra açıp bakmıcam ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Belki salakca bir soru, da anlamadıgım bu cataclysm ne zaman basliyor ? simdi 6.11.2010 gecesi mi yoksa 7.11.2010 gecesi mi basliyor bu cataclysm yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Kısaca bu gece başlıyor desek daha kolay olacaktır. CE nasıl alıcaz hala onu düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Almıyorum gece falan. Zaten param da yoktu. Leş aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Pizzamıda aldım gece için. Sabahlıyorum ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erenkoy yalan sanirim , sabah 7 den beri bekliyen psikopatlar var burda la asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Viktor said: erenkoy yalan sanirim , sabah 7 den beri bekliyen psikopatlar var burda la asdfsadf çüşşş ciddimi bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Viktor oha, e napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bakırköy electro da kimsenin olmamasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gelecek varsa gelsin bbi isim yazdirin bide bostanci elektro world e bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 izmirdekiler forum bornovadan alıcak varsa buluşalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 etilerde yarım saat once kapıda bi 20 25 kişi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 E ben 30 dakka önce telefon açtım adamlara "isim yazdırma yada numara verme yok, sıraya göre vericez" dediler. Şimdi isim mi yazdırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar