jlker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 digital dl boyutu ne kadardır? Ona göre erenköy yoluna düşelim. Anadolu yakasında gece satışı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Zeppelin said: screwy ve patiden olmayan iki arkadaşla beraber etilerdekine gitcez sanırım. spideye de söylemiştik ama unuttum ne demişti.etilerde olcaz biz =)) herkesi arkamıza sıralanmaya bekleriz kırdıymayın agzınızı zaa asd.. gunes de geliyo tabiki asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Geliyorum elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 5-6 kişi etilerde olucaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 salak misiniz olm demek istedim ama serhat da gidiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 xunn said: digital dl eden patilerin hepsinin allah belasını versin. Gece satışı adetimizi niye bozuyorsunuz? Yuh ulan. arala para kandırmamak hımılı hımıı hımılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abiii hiç zamanım yok hayatta oynayamam yani genelde akşam 10 - 11 gibi çıkıyorum ofisden bazen gece 1-2 oluyo eve geliyorum direk sızıyorum zaten bi pazarım boş (bazen) ondada bütün gün uyuyorum AMA YİNEDE niye bilmiyorum ama almalıyım lan!! bende etilerde olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Spidee said: Geliyorum elbette :) Beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şu digital dl da 4.0.0 installer indiriyor.. toplamda kç mb/gb dosya indirmemiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hala mı wow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sparkcaster said: digital download akar ben de öyle yapacağım herhalde. önceki ce'leri almadığım için bir anlamı olmayacak bunu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şu an Digital olarak alsak herhangi bir Download vermez herhalde. Mevcut Client'a max 100mb bişey gelir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Lan biraz sosyal olun. Kuyruğa girin. Pati var mı diye bağırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 DİJTAL <3<3<3 750 mb ekstra download geliyor alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gece eventi yapalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 S-H said: digital key ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 35euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hala karar veremedm yaa.. Dıgıtal alıp 00:01 de oyuna mı aksam, yoksa dısarda cılemı ceksem blemedm =) dıger tum oyunlar kutulu CE olmasa da,bu da kutu olsn ıstıorm ama ck usendm =p bıde nerdyse aynı para kutu ıle dıgıtal.. Cilesne degmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tunch said: gece eventi yapalım ^^ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 applev0dka said: hala karar veremedm yaa.. Dıgıtal alıp 00:01 de oyuna mı aksam, yoksa dısarda cılemı ceksem blemedm =) dıger tum oyunlar kutulu CE olmasa da,bu da kutu olsn ıstıorm ama ck usendm =p bıde nerdyse aynı para kutu ıle dıgıtal.. Cilesne degmez =) bende kararsız kaldım işin kötü tarafı benim kuyruğa girme şansım yok kargo beklemek zorundayım arala güven olmaz diyor hereks muhtemelen salı günü ulaştıramayacaklar,ayrıca digit key ve kutu fiyatı arasında fark yokmuş,bekleyip kutu mu alsam kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: Hatta xunn ve cons ayni anda orda olursa ve ben de girersem gelip konu bile acabilirim xunn ve cons'a girdim diye. Pati'deki havami dusunsenize olm. Ahmet cok igrenc bi muhabbet biliyorum ama o olaydan sonra boyle yapmazsam bir anlami kalmiyor. Karmasik duygular sardi beni. Gidip calisayim yine. abi benim öyle bir ortamda bulunmam için gerçekten 1 milyon dolar falan vermeleri lazım. kaldıki beni orda görürseniz ezin arabayla helaldir size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bana girmene hayır demem ama hiçbişekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sc2 ce için sıraya girmiştim bi kere bi daha d&r sırasına girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 digitalle 700mb cık çekiyorsak hiç değmezmiş ki sıraya girmeye, anca CE için falan. Ama bir sürpriz yapıp 1-2gb extra bişiler koyarlarsa son gün küfrü basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi ben CE ısmarladım, oyunu da almayacağım D&R'dan, sırf o sıradaki muhabbet için gideceğim yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar