Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi expansion+world pvp diyince aklıma Salih'in annesi geliyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Hic de sevmem valla level kasarken pvp yapmayi bi yandan ama expansionlarda resmen bi baska oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben de kasarken adam kescem diye kasmayı unutup 2 saat adam kovaliyorum haritadan haritaya hehe. çok eğlenceli olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 burning legionda şimdi başlar 1200 kişi sıra bekle sonra gank ye öff sinir stres :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aslında paraya kıyıp charları PvE servera geçirmek lazım 1 aylığına LvLlama bitene kadar ruh sağlığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 2-3 kişi beraber akıcan. gankleyen olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 80-81 arası kaç xp gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Trias said: 80-81 arası kaç xp gerekiyor? 5 günde 85 olunur aşırı kasmadan (ama gene kasarak:P) öyle söliyim (-cata beta player-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sabaha 85 olcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 10 olmadan 85 olmayi planliorum valla ben isallah fail olmam .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Spark çarşamba sabahı 85 olmadıysan çok dalga geçicem seninle. Gerçi bi sürü bahane bulursun yok işte allylar genkledi, sular kesildi, horde çok reröre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 olcaklar dedim olcam demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 36 saaten önce level 80 çıkacağını sanmıyorum exploid bulmazlarsa. Yani bizim server için en iyi ihtimalle ayın 8'i çarşamba öğlen gibi diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 goblin-worgen icin mi dedin yoksa 85 mi demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Level 85 yazacaktım 80 yazmışım pardon. Normal 80den başlayıp 5 level kasacak insanlardan bahsediyorum. Yani bizimdan serverdan çıkacak server first için söyledim 36 saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bari 90 olsaydık, demekki 3 ek paket daha yapıp 4 yıl sonra çıkaracaklar yeni mmo yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 JonBovi said: bari 90 olsaydık, demekki 3 ek paket daha yapıp 4 yıl sonra çıkaracaklar yeni mmo yu su anda ortala lvllar gördügüm kadarı ile 85 de 100 k civarı 80 de normal casterlar falan 30 k civarı idi yaklasık 3 kat artmıs olucak aynı sekilde devam ederse 2 ek paket daha gelirse hp ler yaklasık 900 k civarımı olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Evet yaklaşık olarak öyle olacaktır. Benim hp 30k civarında şu anda, bir önceki ek görev sonunda 10k gibiydi, Vanila sonunda 3.5k civarıydı. Sürekli 3 kat artmış yani bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tank hpleri 25k civarıydı tbc de şu an 45-50k civarı çok hi end gearla ama catada ilk tierın sonunda 170k felan oluyor iki expla da arasında baya dramatik fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 catanın kendi içinde de dramatik fark var, 346 ile 359 arasında tanklarda 50k civarı fark var ub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 lvl 85 sonrası heroic dungeonlar cok mu kazık :)) fix ek paketin ilk 2 ayı mavi itemleri bile bulmak kasıyor :) hatırlıyorum ilk cıkan mavi yazılı pvp itemleri 50k honor evlat acısı gibi düsündürüyordu :) heroiclerin son bossundan düsen tek epic iteme kaynak yapabildikmi seviniyorduk :) ama okuduklarıma göre 5 man heroic ler arkadas tanıdık guild yoksa yapılamaz deniyor :( aynı server 6 tane 80 var sırayla onları 85 leriz o zaman gene random heroic kıvama gelene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 random heroic kıvamına hiç gelmesin. epic düşünce sevinmeyi özledim. MOR itemı görünce oh be demek keyifliydi. şimdi epic düşüyo item lvl'ına bakılıyo (şimdi diyorum 1 aydır oynuyorum çünkü wotlk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 epic dusmuo heroiclerden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 e daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Once mage i kasıcamda,gunduz işyerinde rogue ile oyuna girip yatıcam soteye elimden geldiğince q kasanlara saç baş yoldurtucam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar