Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expendables II


goldbären

Öne çıkan mesajlar

3'de don dragon wilson, lorenzo lamas, deny trejo, Nick Nolte, James Kaan,Vin Diesel,Christopher walken ve hatta John Cena bekliyorum...


Edit: usenmeyip foto ekliyim.
http://www.completemartialarts.com/whoswho/competitors/images/donwilson2.gif

http://rotterdam4ever.nl/LorenzoLamas3.JPG


http://cdn2.holytaco.com/wp-content/uploads/2011/01/danny-trejo-scowl.jpg


https://claudiacasanova.files.wordpress.com/2012/03/nolte12.jpg

http://content7.flixster.com/rtactor/40/33/40333_pro.jpg

http://artsandentertainmentplayground.com/wp-content/uploads/2011/07/vin-diesel-interview.jpg

http://potpiedeluxe.com/files/2011/09/johncena.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bağımsız filmler olarak düşünürsek bence Rambo (4) da rezaletti, bu da. Senaryo 3-5 günde yazılmış senaryo, çok fazla CGI var ve olanlar da vasat, gerçek olan maket/patlama vslerin hepsi kötü falan filan. Rambo'da sırf Rambo isminin marka değeri sattırdı. Bunda da oyuncu kadrosu, gençliğimize/çocukluğumuza döndüren göndermeler ve sadece abartı olmak için tasarlanmış sahnelerin eğlencesi sattırıyor/eğlendiriyor/beğendiriyor.

Şunu git hiç tanınmamış 6-7 adamla çek, taş çatlasa 5 alır. Bu film 7.5 alır ama :p


daha ziyade 10-15 sene sonra hayatında terminatör, rambo görmemiş bir genç bunu izlerse "vay be 2012 senesinde çekilen filmler ne dandikmiş" diyebilir ama burda tek amaç o kadroyu ölmeden bir kez daha görmek sfsd (ya da sondan önce bir kez)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun?
yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kırk yıdla bi troll yapalım herkes ciddiye almış. sağa sola spamleyeyim troll olsun derken kendi kazdığım kuyuya düştüm :(

http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,page=15#msg-4266723

BEN YAZMADIM BUNU ADAM YAZMIŞ 2009DA. SEKSİST DEĞİLİM KIZLARI SEVERİM BÜTÜN FORUM KIZ OLSUN.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
off ne kadar kötüydü.. hani eğlenmiişler falan ama aksiyon filmleri nasılda kötü olur bizde işte kötü aksiyon filmi yapalım nolcak demişler, halbuki aksiyon filmleri sinemanın baştacıdır. ugrasıp didinip güzelini yapmak varken cakma bişi yapmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...