Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tık. güzel yapmışlar. çok hoşuma gitti. doğru. video hakkında. iki tık duysunlar herkes şikayete gelir, bir kavga çıksın herkes kaçar bir ayırayım yok.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 karıyla koca arasına girilmez. komşular doğrusunu yapmış.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet bunu bende gördüm face'te.Gerçekten artık ne kadar duyarsızlaştığımızın bir kanıtı,belki de korku bunun sebebi.Zarar görmekten korku,hatta başkalarının zarar gördüğünü bile bile kabuğuna çekilmene nedne olacak kadar güçlü bir duygu... Benim ailemde de gördüm, bir kavga gördüklerinde ne kadar olaya tepkili olsalarda,bir kenardan bakarlar veya hızloı hızlı yürüyüp geçerlerdi bana da "aman gitme karışma,sana bir şey olur,sanane kızım bırak" mantığıyla yaklaşırlardı.Böyle düşünenlerin sayısı gittikçe de artıyor malesef.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Benim başıma böyle bir şey geldi. Şikayet etmeye çalıştım, sonuç: http://forum.paticik.com/read.php?13,4938378,page=1 Kapıyı açıp baktığımda komşular barıştılar dediğinden bıraktım sonra.
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 komşular doğru olanı yapmış aile işine karışılmaz bide medeni konuşmalar kağıt vermeler beni benden aldı.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Napolyonn said: bide medeni konuşmalar kağıt vermeler beni benden aldı. ehuehee:)...
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 o ilk baştaki gürültülü müzik olmamış yanlız ilk başta pardon deyip sonra devam etmiş komşulara karşı çok ayıp olmuş.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zeper said: evet bunu bende gördüm face'te.Gerçekten artık ne kadar duyarsızlaştığımızın bir kanıtı,belki de korku bunun sebebi.Zarar görmekten korku,hatta başkalarının zarar gördüğünü bile bile kabuğuna çekilmene nedne olacak kadar güçlü bir duygu... Benim ailemde de gördüm, bir kavga gördüklerinde ne kadar olaya tepkili olsalarda,bir kenardan bakarlar veya hızloı hızlı yürüyüp geçerlerdi bana da "aman gitme karışma,sana bir şey olur,sanane kızım bırak" mantığıyla yaklaşırlardı.Böyle düşünenlerin sayısı gittikçe de artıyor malesef. kocaman bir LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL çekiyorum şuna. ki cidden güldüm de evde
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gülünecek birşey varsa anlat sınıfça hep beraber gülelim çocuğum.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 eminim dasaaa, böyle birşey görsen sen de şikayet etmezdin. dünyadan bir kadın daha eksiliyor yaşasın çalsın sazlar moduna falan girerdin belki de.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tamam hocam, hemen. du iki link alıp geliyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zeper said: evet bunu bende gördüm face'te.Gerçekten artık ne kadar duyarsızlaştığımızın bir kanıtı,belki de korku bunun sebebi.Zarar görmekten korku,hatta başkalarının zarar gördüğünü bile bile kabuğuna çekilmene nedne olacak kadar güçlü bir duygu... Benim ailemde de gördüm, bir kavga gördüklerinde ne kadar olaya tepkili olsalarda,bir kenardan bakarlar veya hızloı hızlı yürüyüp geçerlerdi bana da "aman gitme karışma,sana bir şey olur,sanane kızım bırak" mantığıyla yaklaşırlardı.Böyle düşünenlerin sayısı gittikçe de artıyor malesef. facete ye güldüm cidden bak. neyse konuya geri dönelim.. artık diye bişi yok. hep böleydi. bunun adı bystander effecttir.http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect en sağlam olayı da kitty genovese'dir. ondan sonra çıkmıştır. http://en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Genovese insan dediğin böle pis bi canlı işte. başka türlü bystander effectler de var, hatta siz de kalabalık grup içinde yürürken yaptığınız bir çok hatalı şeyi tek iken yapmazsınız. yani aslında aslında artış da yok hani oran aynı kalmıştır. özetle değişen bişi yok gençler. insan kalabalıkken antilop sürüsü gibi dolanıyor. "enaa aslana bak la kaptı hamdi abinin ooolunu la.. anaaa yiyoo olm.. du du perde arkasından bak da görmesin bizi.. anaaaa ne yedi be!"
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 valla japonlar akibaya bi duzenek kurmustu densha otaku cilginligi sirasinda densha otakuyuda yaziyim ksiaca bilmiyene, 2ch da yasanmis gercek bi olay bu bole anime, manga nerdi var klasik, trende bir kiza saldiran sarhos bi adam goruyro cesaretini toplayip adamal kizin arasina giriyor filan, kiz cok etkileniyor ve normalde "dipte" olan bu nerde asik oluyor, cikmaya basliyorlar filan adamda dakiak dakika gelismeleri 2ch da analtiyor olay asiri populer olunca hatta dizisi fila ncekiliyor enyse benzer duzenegi nerd cenneti akibaya kuruyor herifler (videosunu bulamadim 6 senelik filan), sokak arasidna bir sarhos rolu yapan aktor hatun aktore saldiriyor, sokak girisine ise ucretsiz maid cafe hedesi veren, maid kostumlu kiz koyuyorlar haliyle otakular atlayip sokaktan geciyor bole tepkiler cok superdi, kimi adim adim yaklasip kaciyor, kimi kem kum yapiyro sarhos rolundeki bagirinca kaciyor, bole gozluklu tiknaz agzina kadar dolu sirt cantali bir tip geliyor, street fighter dovuz pozisyonuan giriyor yarim saat adamin karsisinda ole dikiliyor filan sonra kaciyordu sanirim oda http://www.tsubara.net/wallpapers/fullsize/kimi-ga-nozomu-eien/wallpapers-kimi-ga-nozomu-eien-39.jpg en sonunda su uniformanin aynisini giyen bir erkek geliyor, olayi gorunce sakin sakin yuruyup kizi taciz eden aktoru boynundan yakaliyor direk, adami bole vahsi bir sekilde obur tarafa suruklerken set ekibi saklandikalri yerden cikip kurtariyor zavalli aktoru eheueheuehu, cok komikti lan
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi bu durumlarda büyük ihtimalle loser olan tipin olaya müdahil olma ihtimali daha yüksek. du daha iyisi var onun da. http://en.wikipedia.org/wiki/Volunteer's_dilemma
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dasaaa said: facete ye güldüm cidden bak. neyse konuya geri dönelim.. artık diye bişi yok. hep böleydi. bunun adı bystander effecttir.http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect en sağlam olayı da kitty genovese'dir. ondan sonra çıkmıştır. http://en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Genovese insan dediğin böle pis bi canlı işte. başka türlü bystander effectler de var, hatta siz de kalabalık grup içinde yürürken yaptığınız bir çok hatalı şeyi tek iken yapmazsınız. yani aslında aslında artış da yok hani oran aynı kalmıştır. özetle değişen bişi yok gençler. insan kalabalıkken antilop sürüsü gibi dolanıyor. "enaa aslana bak la kaptı hamdi abinin ooolunu la.. anaaa yiyoo olm.. du du perde arkasından bak da görmesin bizi.. anaaaa ne yedi be!" 1-facebook'ta yazsam daha az güler miydin:)neyse mutlu oldum, eğlendirmişim seni. 2-insan böyle pis bi canlı demişsin,ben katılmıyorum,bu kadar inancımızı yitirsek biz kendi ırkımızdan,gelecek nesillerin vay haline. 3-bystander effect...evet böyle bir sosyal psikoloji araştırması okumamıştım, şaşırdım tabi ama bir davranışın adının olması doğru olduğu ve düzeltilmeyeceği anlamına gelmez.. ben böyle düşünüyorum,hala umudum var yani.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 fb desen gene iyi de face ddeyince ben de gülüyorum. hani çok ciddi bile olsa bitiyor kafadan sırf o laf yüzünden.
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aluriel said: fb desen gene iyi de face ddeyince ben de gülüyorum. hani çok ciddi bile olsa bitiyor kafadan sırf o laf yüzünden. fb'ye daha fazla gülersiniz diye düşünüp face yazdım aslında ama neyse tamam:)
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Napolyonn said: komşular doğru olanı yapmış aile işine karışılmaz lülülülololülülülolol
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zeper said: dasaaa said: facete ye güldüm cidden bak. neyse konuya geri dönelim.. artık diye bişi yok. hep böleydi. bunun adı bystander effecttir.http://en.wikipedia.org/wiki/Bystander_effect en sağlam olayı da kitty genovese'dir. ondan sonra çıkmıştır. http://en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Genovese insan dediğin böle pis bi canlı işte. başka türlü bystander effectler de var, hatta siz de kalabalık grup içinde yürürken yaptığınız bir çok hatalı şeyi tek iken yapmazsınız. yani aslında aslında artış da yok hani oran aynı kalmıştır. özetle değişen bişi yok gençler. insan kalabalıkken antilop sürüsü gibi dolanıyor. "enaa aslana bak la kaptı hamdi abinin ooolunu la.. anaaa yiyoo olm.. du du perde arkasından bak da görmesin bizi.. anaaaa ne yedi be!" 1-facebook'ta yazsam daha az güler miydin:)neyse mutlu oldum, eğlendirmişim seni. 2-insan böyle pis bi canlı demişsin,ben katılmıyorum,bu kadar inancımızı yitirsek biz kendi ırkımızdan,gelecek nesillerin vay haline. 3-bystander effect...evet böyle bir sosyal psikoloji araştırması okumamıştım, şaşırdım tabi ama bir davranışın adının olması doğru olduğu ve düzeltilmeyeceği anlamına gelmez.. ben böyle düşünüyorum,hala umudum var yani. insanoğlunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin. bu kadar leş bencil başka bi canlı var mı? insanın insana yaptığını başka bişey yapar mı?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 "dur karışmayalım başımıza iş çıkar, bişi yapar adam" düşüncesi gayet baskındır ki insanlarda genelde, hadi orada risk olma şansı var gene neyse. "başkası aramıştır yetkilileri biz niye arayalım" düşüncesi ilginç esas. tamam insan kendi canını üstün tutabilir neyse de en azından minimal uğraş göster.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kavgayı ayırmaya çalışanların kavga eden taraflar tarafından dövüldüğü ülkemizde kimse kusura bakmasın hiçbir şeye karışmam. Karı koca arasına girilmez 1+1=2 ne kadar geleneksel bir düşünce olsa da budur. Polisi ararsın gelir halleder, ama kesinlikle baba-oğul karı-koca arasına gi-ril-mez. Ha neden girilmez? Onlar 2 gün sonra barışır, olan sana olur.
Öne çıkan mesajlar