aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lan bitti diye kapadim, gol mu oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulan sanki gs fb maçını izler gibi oldum bi an ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 realliler ergen cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ramos messiyle puyolu dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 silktiler resmen. kulubu kapasın madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 morinyo morardı zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi karaktersizliğe bak bak 5 gol yiyince ağlayıp bacak kırmak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ramos http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n521419777_622098_6931.jpg?w=450&h=298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu arada adam hiç kavga için uzatmayı uzatmadı gördünüzmü dün ben yazıyordum rezil etme kendini dediniz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Futbol fakirlerine selamlar... CthuLhu said: gönlüm realden yana Fistan said: cCc Ronaldo cCc mokoko said: REAL ULAN http://www.wikinoticia.com/images/secciondeportiva/secciondeportiva.com.files.2010.01.higuain.jpg Red said: barcelonayı sevmiyorum reali desteklicem ahha PhysX said: http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+v+Espanyol+La+c-wA5PiTmeNl.jpg biz hazırırz ispatipapaz said: yılın en iyi maçı tartışmasız ilk yarı barça atar kesin 2. yarı morinho gazlar reali real eze eze alır bence khalad said: PhysX said: http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+v+Espanyol+La+c-wA5PiTmeNl.jpg biz hazırırz +1 geliyoruz DoubleW said: Real yargılar ispatipapaz said: ben reale yüklü giricem morinho var bu sene afedersiniz ama barçayı kendi evinde bafilemeden gtmez bu adam ne yapıp eder alır maçı Holy said: Real'in yeneceği 10 saat önceden belli. Boşa oynamasınlar, versinler 0-3 hükmen. fede said: bu maçın sonucu belli morinyo reis kazanacak BulletRide said: Barça akıllı ol mascio said: http://www.livesoccertv.com/images/articles/Mourinho_v_Barca.jpg böyle bitecek barca fanlarından özür diliyorum. aquila said: real kutleticek. hammerzeit said: NOU CAMPTA RONALDONUN GECESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oha ramos türkiye'de olsa iyi dayak yerdi orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çirkeflikte son nokta real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abbbbovvvv skora bakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 maçtan önce bu kadar kışkırtırsan rakibi böyle 5 sallarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahahaha çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok pis üzdü barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dreagloth rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 6 kasımı anımsatan bir maç oldu harbi rezalet real adına , mourinho istifa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 goldbären said: kermit said: şu maçtan sonra gelip hala messiye iyi futbolcu diyenler varmı ya hala bunu savunan adamlar gerçekten futboldan zerre anlamıyodur. he abi he, morinho 1 sen 2 biliyosun futbolu he. sen futboldan anlamıyosun mesela ama üzülmene gerek yok. senin gibi 100lerce insan var anlamayan. yani çok fazla dert etmen gereken bişi değil gerçekten. futboldan anlamayanlarda maç izeyebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 reali tutanlarin 3 ay hak mahrumiyeti cezasina carptirilmalari gerektigini du$unuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulan var ya ramos un o kasti hareketi ve tokatlarından sonra 4-5 maç ceza alması lazım acayip sinirlendim şerefsize namussuz herif lan acayip küfredesim var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 real takim olamamis daha, mourinho reis kafalarini kirar, toparlanirlar, sonraki klasiko daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fb-Gs maçlarına laf ediyorduk kazananı belli diye,Barça daha da abarttı 6'lar 5'ler içeride dışarıda.... Çok fena çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar