dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 örtmenime katılıyorum. bunca sene üzerinizde kalacak bir şeyi yapmaya çalışmak çok büyük bir zorluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Lan dünyanın parasını alıyor 5 saatte, ince çalışıcak tabi. ben 7 saat kambur durucam heryerden kan damlıcak sırtın, adam "öff ince işcilik de çok zor yüzlerce lira karsılıgnda :(((" dicek bide koyulan dövmelerin cogunda işcilik baya kötü. İyi yerlere yaptırmayı unutuyorsunuz yada kankanız falan yapıyor. Her türlü ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aquila said: ne yaptirdin ki? mandala benimkiler sırtımda boydan boya.büyükten küçüğe dizililer ama küçüklerde detaylar biraz zorlamıştır diye tahmine diyorum.çünkü yaptırmadan önce nereye gitsem bisürü detayı silmek zorunda kalırız onaları yapamayız demişti. işin inceliğini bilmediğim için gerçekten zor bişeymi bilmiyorum ama yapan arkadaş gayet hakkını verdi diye düşünüyorum.bide geometrik falan olunca zor diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şu hayatımda vücuduma kazıttıracak kadar önemli bir olayım temsilim simgem şuyum buyum yok ya bazen fena hissediyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Erkeklerin http://alltattoodesigns.files.wordpress.com/2007/10/nautical-star-tattoos.jpg?w=450 şu şekil yıldız veya herhangi tek başına duran bir yıldız yaptırmaları çok feminen çok emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 böyle yıldız olursa peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ogff güzelliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Longshanks said: çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yav said: şu hayatımda vücuduma kazıttıracak kadar önemli bir olayım temsilim simgem şuyum buyum yok ya bazen fena hissediyorum sdfg VUR Bİ TORMENT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Longshanks said: swastika eksik hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 16+ falan bi de batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Çok kötü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sibel dövmesi gider oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ayrıca +16 değil bildiğin göt bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yav said: şu hayatımda vücuduma kazıttıracak kadar önemli bir olayım temsilim simgem şuyum buyum yok ya bazen fena hissediyorum sdfg aha aynen, dövme yaptırasın geliyo arada, yaptırmıyorum onçün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 throine said: Longshanks said: swastika eksik hacı. hayır dostum bu böyle güzel imperium stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cift basli kartal turklerde de var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: cift basli kartal turklerde de var baya. anomalidir. mutasyondur nereye uçacağını bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bir basin nesi var, iki basin konulu filmi yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: cift basli kartal turklerde de var baya. Doğru mu bu? Alman şeyi değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kartal romadan tut bir sürü kültürün şeysinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 almaninki cift basli degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nasıl değil abi git bi bak holy roman empire flagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 swastikanın her bi başını kartal yapıp yaptırın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar