LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 arada bir yaparım ben öyle xunn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yav said: Somon said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. ahah sanada tam giderin var diye yavşıcaktım altı okudum, malzeme çıkmadı bana bu konudan bu akşam kadının beli çok kötüymüş xunn'un sırtını tercih ederim Çatal nerde yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dövme yaptırıpta pişman olan bir yakını olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fikir; http://fc02.deviantart.net/fs7/i/2006/344/7/c/Cello_Venus_II_by_DiTrani.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 :S sen mi çizdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yok, deviantart'ta gezinirken gördüm. bu başlık aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi su naz'in koydugu dovmedeki hatunun baya bi catal kili var lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim de fulbekimm varrr.gerçi fulbek denmez ona ama boydan boya mandalalarım var sırtımda renkli.öyle cafcaflı diil ama pek seviyorum kendilerini. ps:alan büyük olduğundan resim koymak hoş olmaz sanki=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu şakada ısrarcıyım: http://www.youtube.com/watch?v=URQFKVen75A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Penthesilea said: abi su naz'in koydugu dovmedeki hatunun baya bi catal kili var lan =( sen soyleyince farkettim de hakketen o ne oyle ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 soulberry said: fikir; http://fc02.deviantart.net/fs7/i/2006/344/7/c/Cello_Venus_II_by_DiTrani.jpg kim yaptıysa samuray panda kadar özgün olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hırsız tabloyu yapan mı yoksa apokaliptikacı olan mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 napae'nin koyduğu örnekte belinizi bi kere çatlatmanız yeterli. istediğiniz kadar fit durun çatlar patlar o dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 etli bölge kilo alıp verince sakat.omurga hizası çalışın bak pek riski yok. eğilip kalkınca bel kısmındakiler uzuyo falan ama:D hiç diilse sarkma bıdıbıdı derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 3 tanesi şöle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 saçlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kendime güveniyorum. cıbıllığımı her yerde sergilerim diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 alakası yok ^^ güveniyorum gerçi ama ben buraya çok acayip fotolarda koydum :) . buradaki insanların yazdkların yorumların çoğunun yapıcı olmak dışında olduğunu çoktan öğrendim o yüzden eğlencesine bakıyorum. rahatım koyduğum şeyler veya söylenenler beni rahatsız etmiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bırak ya göbek yok alnım ak sırtım pek demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi ben iltifat etmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 göbek yok sdkjfh balon sana teşekkür ederim o msj sana değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 BeIlow said: alakası yok ^^ güveniyorum gerçi ama ben buraya çok acayip fotolarda koydum :) . buradaki insanların yazdkların yorumların çoğunun yapıcı olmak dışında olduğunu çoktan öğrendim o yüzden eğlencesine bakıyorum. rahatım koyduğum şeyler veya söylenenler beni rahatsız etmiyor ^^ iyi de.. dövmeler gözükmüyo ki o fotoda. bu topicte amaç dövmeleri görmekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 şu an en iyisi o ayrıca kaç kişi kendi dövmesinin gözüktüğü fotosunu koymuş ? daha iyisini çekince koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar