Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 toggie said: anlatıldı.ne anlatıldı? anlatılacak bişey yok ki gördügümü söledim ben soru sormadım merak etmedim ki.lafın gelişi soru cumlesi yazmış olabilirim. Neyse 2-1 de olsa kazandı bjj ama gol buz gibi goldü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 @osso benim demeye çalıştığım maç maçtan önce değil, sahada kazanılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ismail köybaşı için sabri' nin en kötü haliyle aynı diye yorum yapan birisi futbol moderatörlüğü yapıyor bu forumda ya o çok ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 defansif hiçbir yeteneği olmayan (sabride de pek yok evet), sadece ofansif bindirme yapan, bu arada da sürekli olarak kanadında açık veren (sabriden fazla), mental olarak tecrübesi eksik, her türlü adam eksiltme taktiğini, çalımı yiyen, (sabri gibi belki daha beter) fiziksel açıdan da sabrinin gerisinde bir adam için söylenmak üzere uygun bir laf. Ayrıca moderatörler ve adminler mesajlarınızın editlenmeden önceki halini görebiliyor, terbiyesizlik yapıp sonra da edit yaparak üstünü kapatamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Biz göremiyoruz, bize de anlatın neyi editlemiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mayhem said: Mayhem said: yenmeye geldik, yenicez. demiştim. hadi geçmiş olsun. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen kesin birşey kazanmışsındır mayhem bu maçtan dolayı dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Maçın çok konuşulucak bir tarafı yok , guti kalitesini ortaya koydu , nobre'nin yürekten oynaması (bir ara sağ bek oynuyordu),hilbert ve defans oyuncularının görevini fazlasıyla yapması beşiktaş'a galibiyeti getirdi. Guti bu maçların adamı zaten adam real de kaç kere oynadı bu maçları ve belli etti kendini.. Ali turan mahalle maçında yapılmıcak bir penaltı yaptırdı ve maçı Beşiktaş adına kolaylaştırdı. Bu arada nobre'nin sabri'nin üstünde vurduğu kafa golü bana çok temiz geldi siz ne dersiniz bilemem.. Geçmiş olsun Gs li arkadaşlara , cimbomun bu şekilde kötü olmasını gs li arkadaşlarım için istemem açıkçası.. Bu arada unutmayalım.. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Vallahi maçı izledik Beşiktaş defansı çok kötüydü bence enterasan entresan hatalar yaptı iyi falan değil defans Beşiktaş ta ama tabi Guti man of the match aslında Sabri de nba gibi kazanan takımdan seçiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 terbiyesizlik falan yok ortada, adam olun yazmıştım daha da birşey yazmayacaktım ama şans işte senin talihsiz açıklamalarını okudum tesadüfen. onun üzerine editlendi yani mesaj. ki hala saçma açıklamalarla doğru söylediğini kanıtlamaya çalışıyorsun. üzerine de terbiyesizlik yaptın demişsin tebrikler. ismail köybaşı ofansif bindirmeleri, adam eksiltme özelliği ve iyi ortaları olan bir oyuncu bu arada. sabri ile bir tutmayı bırak, gencecik olmasına rağmen sabriden 5 gömlek üstün bir oyuncu. defansif zaafları var, ama tecrübeyle defansıda geliştirecektir. geldiği günden beri hep daha iyi oynamaya çalışıyor zaten kendiside. o yüzden izlemediğiniz adamlar hakkında lütfen yorum yapmayın gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ee gormemissin iste? nobre bile senin kadar emin degildi kararın yanlıs oldugundan lol. Fistan said: toggie said: anlatıldı.ne anlatıldı? anlatılacak bişey yok ki gördügümü söledim ben soru sormadım merak etmedim ki.lafın gelişi soru cumlesi yazmış olabilirim. Neyse 2-1 de olsa kazandı bjj ama gol buz gibi goldü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mascio said: ismail köybaşı ofansif bindirmeleri, adam eksiltme özelliği ve iyi ortaları olan bir oyuncu bu arada. sabri ile bir tutmayı bırak, gencecik olmasına rağmen sabriden 5 gömlek üstün bir oyuncu. defansif zaafları var, o saydıgın özellikleri bu maçta kaç kere yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 4Ever said: mascio said: ismail köybaşı ofansif bindirmeleri, adam eksiltme özelliği ve iyi ortaları olan bir oyuncu bu arada. sabri ile bir tutmayı bırak, gencecik olmasına rağmen sabriden 5 gömlek üstün bir oyuncu. defansif zaafları var, o saydıgın özellikleri bu maçta kaç kere yaptı? ismail bu maç yeteri kadar iyiydi benim için, sizin açınızdan kötü oynamış olması adamın kötü olduğunu göstermiyor. siz de haklısınız tabi hakan baltalar sabrilerle bir ömür geçirdiniz batıyor başkaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 4Ever said: mascio said: ismail köybaşı ofansif bindirmeleri, adam eksiltme özelliği ve iyi ortaları olan bir oyuncu bu arada. sabri ile bir tutmayı bırak, gencecik olmasına rağmen sabriden 5 gömlek üstün bir oyuncu. defansif zaafları var, o saydıgın özellikleri bu maçta kaç kere yaptı?oynadığı hangi maçta yaptı desen daha yerinde olur şunu herkes biliyor ki i.köybaşı+tabata beşiktaş'a atılan 14 milyon euroluk bir kazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 pes ya neyse tartışacak halim yok sizinle. 3-4 sene sonra falan dönüp şu mesajlarınızı okursunuz kendinizden utanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 pişman olacağımı hiç zannetmiyorum anlattığın kadar bir adam değil hızlı falan ama o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ne guzel caktilar la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Tenekeadam said: Şu maçtan sonra Cenk'i keserse, Schusterin deli olduğuna inanıcam. cimbom kümeye mi diyor, ne diyor bu? beşiktaşlılık duruşu gereği ortadan başparmağı çıkarmamış helal. zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ismail sarbiden 5 gömlekmi üstün bragh allah aşkına adamın sabriden tek farkı olması solda oynaması hatta sabride ara sıra solda bulabiliyor kendini. Bu arada Fenerliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ismail avrupada herhangi 1. ya da 2. ligde oynayan bir takıma gitmiş olsaydı, büyük bir potansiyeli olabilirdi. şimdi ancak beşiktaşın deli ibosu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cidden sabri'yi ismail'den iyi görüyormusunuz ? İsmail daha temamen tecrübe edinmemişte olsa gayet güzel ortaları ve şutları olan bir futbolcu, maç tecrübesi arttıkça çok daha iyi olduğunu hepimiz görücez. Birde adamı üzülmez'le bir tutmuşsunuz yazık yani futbol yorumluyorsunuz birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 milliyet said: Beşiktaşlıları coşturan da Quaresma oldu. Portekizli oyuncu, Türkçe olarak, “Formanda ter olmaya geldim” tezahüratını söylemeye başlayınca futbolcular da ona eşlik etti, vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabri İsmail ikinci yarı pinoyu gayet ezdi. Bu durumda ya pino çok çok kötü, defansı hiç olmayan İsmail'e eziliyor ya da İsmail defans yapmayı biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 e pino kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar