Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 https://addons.opera.com/addons/extensions/details/noads-multilingual-german/ Bunu dene. En iyi reklam engelleyici bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Opera Link ile şifre yedekleme olayını tuttum ben. LastPass'ı bırakıyorum tamamen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben hiçbirine güvenmiyorum açıkçası. İndirip kodlarını da inceledim ama içim rahat etmiyo nedense. Aklımda tutmak daha kolay geliyo öyle olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Opera AdBlock'u bir-iki gündür kullanıyorum da, NoAds'ın eline su dökemez açıkcası. Opera'ya güvenirim ama şifrelerimi koruması için. 7 yıldır neredeyse kullanıyorum, daha bir kere yamuğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Şu eklenti var ayrıca, kullanın: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/persistent-text/ Hiç bir ayar yapmayın, otomatik olsun. Çoğu kez forumlarda yazdığım uzun postları kurtardı. Hayati bir şey. Bu var birde: GERGE said: şimdiye dek kullandığım en iyi YouTube eklentisi: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/extendtube/1.6.1/ Yeni versiyonla uyumlu hepsi. Bu ikisinden başka sadece NoAds kullanıyorum ben. Var mı kullandığınız iyi eklenti, üşeniyorum uzun uzun hepsine bakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 CthuLhu said: bu ne abi? güncelledi kendini gömülü videolarda şöyle bir saçmalık var: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/4/6540.jpg abii öf gene update gene aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 notebook'um servise gitti, gelemedi bir türlü. ben de evdeki emektar pc'ye kaldım, opera kurayım dedim. 11.5 indirip kurdum, ancak deliricem. chrome ya da explorerla bir sorun yaşamıyorum, ama opera ile internete çıkamıyorum bir türlü. ben yokken nod32 kurmuşlar, ondan şüphelendim ama onun da uygulama ayarları vs. değişmiyor bir türlü. disable edip kapattım , gene aynı. windows güvenlik duvarı kapalı, nod32den başka antivirüs vb. program da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu son version 11.50 guncellemesinde captcha gozukmeme sorunu yasayan varmı yaw? Nedense bende hic birini gostermiyor. 11.11 e geri dondum hem bunun tipi daha cok hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya bu adblock da noads de hasta etti ben ikisi de düzgün çalışmadı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kendi kendine düzeldi,mis gibi çalışıyor şu anda celeron 1.7 işlemci ve 768mb ram içeren emektar pc'mde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dandik bilgisayarda opera mı whoa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 chrome flash sitelerde bile kitleniyor, ie desen zaten rezalet. opera canavar gibi çalışıyor , bir sorun yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya bu opera turbo ile paticik neden açılmıyor? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 opera turbo ile bir sürü site açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adres satırının yanındaki oku kaldırdılar ya, çok ağlıyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 geri koyabiliyorsun rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Opera son surumle üç sorun yasıyorum;eskıden zamunda tvtorrent,pati gibi sitelere girdiğimde kendısı passwordu yukleyıp logın yapılmıs halde gelıyordu sayfa,artık logın ekranı olmadan gelıyor,anahtar tusuna basınca sıfreyı gırıyor.Ikıncısıde nerdeyse tüm sayfalarda "bu sayfadakı javascrıptlerı calıstırmak ıstıyormusunuz" dıye uyarıyor.Üçüncüsü:eskıden adres satırına birşey yazmaya basladıgımda gecmıste eger o sıteye gırmıssem otomatık tamamlardı sımdı tamamlamıyor.bu konularda yardımı dokunana 1 paket malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 GERGE said: geri koyabiliyorsun rahatça. Bulamadım yardım rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 shift f12 en sağda buttons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 adres satırında tıklanacak aşağıya doğru bakan ok olayı yok hacı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Opera link acc aldım, etkinleştirdim lan bütün düzen gitti bomboş kaldı opera eklediğim siteler falan yok kayboldu satır falan. Nasıl geri gelecek o düzen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kötü olmuş. Normalde Opera Link var olan şeyleri yedeklemeliydi, bir sorun olmuş sende. Nasıl dönersin bilimyorum ama büyük ihtimalle dönemezsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar