deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Feral druidlerin allah belasını versin since s7 Hunter'dan daha çok (aşağı yukarı TSG dönemi kadar) nefret ediyorum ferallerden son 2.1 sezondur. Maouw grnaww, fırshht, grıınn. /trollface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Feral druidin neresi biryerinize battı sayın paticik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 no skill olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oyunlarda op olan classla ırkla bilmemneyle oynayan adamın OP DEĞİYELİyiel gibi savunmalarını izlemek çok iyi ya. çünkü 'hayır class op değil ben iyi oynuyorum' egosu seyretmek pahabiçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Soris said: Feral druidin neresi biryerinize battı sayın paticik? 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Vingthor said: oyunlarda op olan classla ırkla bilmemneyle oynayan adamın OP DEĞİYELİyiel gibi savunmalarını izlemek çok iyi ya. çünkü 'hayır class op değil ben iyi oynuyorum' egosu seyretmek pahabiçilemez Sorun değil ya, 2 patch sonra aynı adamı "HEMOROGÇOKOP ÖFFF" diye görüyorsun başka topicte nasılsa. Dengeler sürekli değiştiği için kimse her zaman "Druid is fine, l2p your class noob" lamerliğine girişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Feral fatmagül gibiydi yıllarca şimdi biraz 1-2 şey yapınca hemen ağladınız roglar hep böyle roglara bişi diyen yok. 2 Koydumu yamultuyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bruce lee döverken de bişey diyen yok dövmesi gereken dövecek ama sonradan olmaların hakkı yok. kadını yeri mutfak druidin yeri healingtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Soris said: Feral fatmagül gibiydi yıllarca şimdi biraz 1-2 şey yapınca hemen ağladınız roglar hep böyle roglara bişi diyen yok. 2 Koydumu yamultuyor adamı. Feral TBC'den bu yana güzeldi. Roguelar OP mi? FDSFDHGFJKGOJHPDF9YPFIH9DF*SRYU7H9SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Feral'in envanterine bakıyoruz; -Root, polymorph, hex, fear, slow immune -Frenzied Regeneration, adını unuttuğum hp arttıran zımbırtısı, barkskin, bear form -Cat form'uyla arenadaki en hızlı class/spec. -Instant Cyclone, root -Instant Heal -Dot'ları bleed effect olduğundan silinmiyor, bir kez vurduğunda full duration yiyorsunuz bir kaç özel ability'den birine sahip değilseniz (LUFFA takalım bir trinket slot'una /trollface ) -Mangle, shred, ravage gibi burst abilityleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bunların hepsi her zaman vardı. tek sorun dotların çok tiklemesi şimdi. bi de ayı formda berserkli mangle'ın çok can yakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 adam mangle/shred'e burst dedi eheheh ice lance daha çok vuruyo. instant heal'ı da anlamadım bide, rejuv falan mı diyorsun? onu diyorsan ona heal bile denemez bence, warlock muhtemelen daha çok heallar kendini feral druidlerden. ayrıca instant cyclone mu var ya? ben bilmiyorum da varsa güzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sub rogue un bleed 2k tickliyor, feral 10k, geri kalan bütün damagelar aynı hatta druid açısından daha az druidin interrupt ı bile daha iyi çünkü mini charge ı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Feral 35% reduction var feral halledilebilir gibi oldu şimdiden ama ben warriorları daha fena buluyorumhele biraz daha gearlanıp palazlansınlar sen gör whineleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi yuh haha, insta cyclone - ht - root s7 başı mı ne major patchle geldi, hatta şu an feral ağacının ilk talentlerinden; adı PREDATORY STRIKES Sürekli up gibi birşey. Mangle 25k vuruyor bear formda mı ne, benim mind spike'ım burst spell hesapta 1.2sn cast ediyorum tüm spell dmg. inc. effectlerim açıksa o kadar vuruyor. Hayır şimdi stalkladım druid'ini friend listten 85 lvl'sin nasıl bilmiyorsun oynadığın class'ı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 @Regalya, warrior konusunu teee 4.0.1 patch'inde warrior statları çorba olduğunda yazmıştım buralarda. Collosus Smash'ları yokken ve statları 85lvl'e göre düşünülmüşken, DPS yapamıyoruz QQ'ları üzerine eşek gibi buffladılar adamları. Olay orada koptu. Zaten stunları, sebil gibi verilmiş charge abilityleri falan çok çılgın. Ben shadow priest'im herhalde pvp açısından şu sıralar en iyi classlardan birisi ama warrior başka, feral bambaşka noktada şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 herşey 1-2 ay sonra ayuuka çıkacak çok kafa yormayın ona buna. ekmeğinizi çıkarmaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi şu an feral survival'ı acayip aptalca. Yok yani böyle birşey ya. oturduk boss gibi adamı dövüyoruz rogue mage. Ignorelarsan hayvanlar gibi yatırıyor. Yok yani counterı su an. shapeshift'in hiçbir kaybı da yok classa nasıl uyuzum. Icelance dmg'ı düşsün frostbolt artsın bide, herkes spamlance oynuyor o kadar sıkıcı ki öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Frostbolt'u cast etmek zor ama artık. Haste hayvan gibi gimplendi, o yüzden Ice Lance'ı buffladılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Direk cıkardılar oyundan, çok aptalca. Casterlar instant spamlememeli, aynı classtan iki oyuncu arasındaki farkı 0'a indiriyor. O kadar bayık ki. Sıfır mind game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 benim esas derdimde magein wotlka göre daha sıkıcı hale gelmesi. hastei geri versinler :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 deadwoll said: Abi yuh haha, insta cyclone - ht - root s7 başı mı ne major patchle geldi, hatta şu an feral ağacının ilk talentlerinden; adı PREDATORY STRIKES Sürekli up gibi birşey. Mangle 25k vuruyor bear formda mı ne, benim mind spike'ım burst spell hesapta 1.2sn cast ediyorum tüm spell dmg. inc. effectlerim açıksa o kadar vuruyor. Hayır şimdi stalkladım druid'ini friend listten 85 lvl'sin nasıl bilmiyorsun oynadığın class'ı xD ahaha tamam ya o talenta hiç vermediğim için unutmuşum. ayı form harbiden imba bişey ama bişey demiyorum ona, berserk açıp 3-4 kişiyi aynı anda kesiyorum bear formda tol barad/bg'lerde falan eheh. kedi formunda mangle/shred çok vurmuyo zaten, bleedler de burst değil yani pvp gearlı holy paladin kesemiyorum resmen buff lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yapmayın ya. İyi oyuncu her zaman belli eder kendini. Ice lance ile adam almak o kadar basitmi. Karşıdaki adam afk değilki. Ben öyle ice lance atabildiğimi bilmiyorum, proc görecemde ancak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Feralı çok bişi sanıyorsunuz da druidin mantığı heal atabilmesi. Şu an ki manam ile 5 tane healing touch attığım zaman manam bitiyor ve bir innervate ile manam geri de gelmiyor. Dolayısıyla ben direk adama çalışacaksam niye druid oldum gidip warrior veya rog oynardım. Fakat balance öyle değil. Balance çok daha tehlikeli feraldan. Balance da hem gayet iyi vurabiliyorsun hemde gayet iyi heal atabiliyorsun. Arkadaşın dediği gibi 2 aya filan düzelicek hepsi o zaman feral yine eskisi gibi kötü olacak. Bir bleed ayarına bakar çünkü. Bilip bilmeden konuşmayın. Sadece biraz bişiler gelince druide hiç kimse alışık olmadığı için druid op diye ağlamaya başladı millet. Peki 1-2 aylığına değil de her zaman op sınıflara niye birşey diyen yok? Mesela frost mage hala deli gibi vuruyor. İstediğin kadar resin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Basicleri bilen adamla iyi oyuncunun arasında fark yok. Pet nova lance, blink stun lance, nova lance, shield patlıcak yanına blink ol lance. LANCEs. LANCES EVERYWHERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar