Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nomsaR said: dostum bu ayrılık acısı çekmenin nedeni, senle alakalı. hafif pısırık, düşük egolu biriysen bu ayrılık acı olarak vücud buluyor bünyende. biraz kendine güven duygunu geliştirirsen ayrılığı acı yerine kin ve nefrete dönüştürüp intikam ateşiyle yanabilirsin. ikincisi de çok temiz değil ama acı gibi olmaz sanırım. Dark Side a yöneltiyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 " hayat boş pompala coş " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ayrılık acısının ilacı, başka göğüslerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 meme memeyi söker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 güç memede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 memelerin gücü adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 photographer said: nileppezdel said: DeBuffAndHeal said: erken daha :D uyku tutmadı ayaktayım işte :). Bi yandan iyi oldu fetocuydu kendisi ve ailesi :). Dışarı cıkarım elbet :) Oha, ahaha :D Benim yaşadıklarımın aynısını mı yaşadın abi sen? sdfds zamanla geçiyo, pis fetocu de işte kendi kendine, aklına hep güzel şeyler gelcke onunla ilgili, ama sen de biliyorsun ki bir yığın kötü yanı vardı. Kandırmayalım şurada birbirimizi. Hep kötü yanlarını düşün, başka kızlara yaz. Çok içme daha kötü olur sadece, başka kızlara asılmak en güzel sevgili unutma yoludur. Beynini, hormonlarını başka bir hatuna yönlendirince arkada baskılananlar da dağılır gider böyle rahatlarsın. 3 olduk... çok garip lan aynı kızmı acaba :Dbu kızı tanıyorum, erkeklerle beraber olup onları dark side a çeken bir örgüte üye kendisi. ışığı göremeyince basmıştır tekmeyi bundan hayır gelmez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 unutamıyorum unutamıyorum derken geçer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Cok sevdiginiz, yerlere goklere sigdiramadiginiz o ufak pirlantanizi baskalariyla sevisirken dusunun. Boyle nefret ettiginiz insanlarla, bi gun alisverise ciktiginizda Lacoste´ta goz kirpan cocukla, siniftaki artisle, Devlet Bahceliyle falan. Ama oyle boyle diil. Sabah aksam bunu dusundukten iki uc gun sonra bu baskasiyla sevisme sureci normallesmeye basliyor. Acili ama garanti bi yol asdklj. Sevgili-detoksifikeysin prosess is en ektriimli peyinful prosess. House MD deki o ingiliz doktor aksaniyla soyledigimi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 avustralyalı o doktor ama typo ;pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk olarak geçiştir düşünmemeye çalış yalnız kalma farklı ortamlara gir yeni insanlarla tanış takıl takılabildiğin kadar sonra görüyosun ki okadar çook seçenek var ki önünde onlar gelip seni buluyor bi arkadaş edin ondan ayrılma mantıklı olsun acını yaşatmasın iç içebildiğin kadar yapmican şeyleri yap müzik dinle sözlere takılma düşünmeye başladığın an git kalabalık bi ortama ama bu sadce geçiştiriyo acını üstünü kapıyo yani ikinci olarak böğürerek ağlaa yırtın tekmele saçını yol ve takla at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk aşk maceran mı ? ne bilim ben mesela ilkinden sonra yaşadıgım ayrılıklarda hiç üzülmedim diyebilirim işte bana nasıl yaparmış bunu demeler, içmeler, öldürücü müzikler gibi salaklıkarı 2. defa yapamıyor insan :) bir tane kız için üzülme hakkımı doldurdum.üzülceğim zaman hala ilkine üzülüyorum.o da hemen geçiyor ztn 10dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Red said: bir tane kız için üzülme hakkımı doldurdum.üzülceğim zaman hala ilkine üzülüyorum.o da hemen geçiyor ztn 10dk sonraahah aynen bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Red said: bir tane kız için üzülme hakkımı doldurdum.üzülceğim zaman hala ilkine üzülüyorum.o da hemen geçiyor ztn 10dk sonra ahuahahauahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oooo red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk tokat önemli.misal 2 senemi verdim.tamam çok güzel şeyler oluyor.fakat sonra aptal birşeyden terkedilince kafayı sıyırıosun.ilk defa it gibi aşık oldugundan ve uzun süreyle braber gelen o alıskanlık adamı perişan ediyor 3-4 ay kendime gelememiştim ama erken yaşayıp tecrübe etmesi gerekilen birşey :) biraz klişe ama seni bir kişi üzüyor sen bir çok kişiyi.insanın içindeki o yoğurdu üfleme hissi geçmiyor.bende kaç sene oldu geçmedi.belkide hiç geçmicek bilemiyorum.ama böyle mutluyum.kısa süreli ve az ciddiyetli ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilişkide rasyonel insan olabilme eşiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 karasimsek said: Red said: bir tane kız için üzülme hakkımı doldurdum.üzülceğim zaman hala ilkine üzülüyorum.o da hemen geçiyor ztn 10dk sonra ahuahahauahauahushusuhsshsu bu da çok realist bir yorum olmuş öptüm seni red dasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk ciddi iliskim sayilir. Asiktim kiza. Disari ciktim arkadaslar filan. Arada dalip gtmisim. Dusunmuyorum saniyorum ama dusunuyorum istemsiz. SIkici gececek aksamlari o kadar suan icin. Ugrasacak bisiler lazim :). Baska kizda bulmadim :). O yazdi ilk konustuk biraz. Hos kiz ama sohbeti filan. Öyle pek kiz pesinde kosan biri degilim :). Olsada olur olmasada modunda gezerdim simdiye kadar ama artik eksiklik hissedecekmisim gibi geliyo. Galiba yanascam bu kiza, civi civiyi söker misali :). telefondan yazmak zorunda kaldim. Turkce karakterler yok malesef. Anlasilir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aynı benim gibisin lan ha şöyle üzülmeyin abi gidenlerin arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 uzun bi diziye başla, mesela stargate, 15 sezon bitene kadar mayıs falan olur zaten hatırlamassın bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abi o herife kız yazıyo, sen kıza yazıyon..Var biraz fark. Ulan benim de mide başkasını almıyo gerçi şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tolga sendemi aşıksın la kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yok değilim serkan ya :D sen aşık mısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 direkden bu gece döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar