Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısı


DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Nası geçer ? Kız verdi yolu. Hala seviyorum kendisini ama sorun o, istenmeyen benim. Üstelemicem, üsteleyemem daha beter olur. Unutabilen bi insanda değilim. Acı çekiyorum, acıtıyo nasıl geçicek lanet olası olay. Pek fazla ilişkisi olan biri değilim, gerçekten sevdiğim ilk kişi bu kızdı ama istenmedik. Önümüzdeki maçlara bakacaz diyemiyorum çünkü aciyo abi. Seviyorum, unutamam da hemen belki hiç unutmam.

Napayim şimdi. Nasıl mutlu olucam, ne yapcam, nası unutcam!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bu ayrılık acısı çekmenin nedeni, senle alakalı. hafif pısırık, düşük egolu biriysen bu ayrılık acı olarak vücud buluyor bünyende. biraz kendine güven duygunu geliştirirsen ayrılığı acı yerine kin ve nefrete dönüştürüp intikam ateşiyle yanabilirsin. ikincisi de çok temiz değil ama acı gibi olmaz sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:

abi yol verdi işte. sevmemişim seni, hoşlanmadım senden yapamiyorum, artık konuşamam senle dedi bi daha da mesaj atmadı. yapacak bişi yok sanki zaman geçmiyo.

bak sayın arkadaşım, boldla yazılan şey, hatun milletinin otomatik bilinçaltı savunma ve vicdan rahatlatma mekanizmasının bi ürünüdür.

Hatun beyni farklı iki şahsa karşı aynı anda hissedeceği duygular için kendisini suçlu hisseder ve kafasında birini tercih edip, diğerini kenara iterek kendisini rahatlatır ve bunu o taraf için ben onu zaten sevmemişim, bi daha görüşmeyince hiç sorun olmaz gibi düşünür. deal with it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...