MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi ahahah bu nasıl topic gözümden yaş geldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bende diyorum ki tayyip cumhur olmak istiyor. başbakanlığa melih aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: 15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal. Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye. Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara. Lütfen daha az mushroom tüketin. bak kardeşim, bu mesajı eisenhoover uçak gemisinden yazıyorum. ha uçak gemisinde ne işin var diyeceksin. çünkü ben amerikalıyım. nöbette şans eseri paticiği gördüm ve neyle karşılaştim. tabii ki senin yazdığım saçma sapan bir mesaja rastladım. nasıl sinir yaptıysam 12 saatte türkçe öğrendim sözlüğe üye oldum ve seni buldum. a adam bu sikimsonik mesajlarla neyin peşindesin dallaslı bir genci bile hint okyanusununu ortasında çileden çıkarabiliyorsan kimbilir çevrene ne kadar büyük eziyet veriyorsun. sen daha böyle yazmaya devam et 7 f15 şu anda sana doğru doğru kol uçuşuna başladı. sinirden gemiyi salladım uçaklar yana kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kendi fikrini savunurken, diğerlerine "mushroomcu" demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao ya madalya verilsin. Hani bu forumda ne sir ne sam ne horacegoesskiing, onu geçtim razien dahi İ. melih gökçeği savunmamıştı. Boşuna dememişler, "Her şeyin bir ilki vardır." diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 maşrımcı biri olarak haoya helal olsun diyorum. ne çekiyorsunuz maklubenin üstüne maşrım kesmiyor bende sizin çektiğinizi istiyorum. ankara memur kenti, boğaziçililer zenginmiş hao bu fikirler hangi sentetikle geldi aklına söyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 odiflame said: ankara memur kenti, boğaziçililer zenginmiş hao bu fikirler hangi sentetikle geldi aklına söyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Karag8z said: bende diyorum ki tayyip cumhur olmak istiyor. başbakanlığa melih aday. serefsizim gider partiye yazilir sehir sehir dolasirim oy toplamak icin melih basbakan olsun lan, kamer genc de CHP nin basina gecsin bahcelide baraj altinda filan kalmasin offffffff hergun eglence hergun eglence http://www.hafif.org/imaj/sinemasever/melih-gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ankara'da herkes memursa, ekmeğinizi kim yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi ekmek ne? Biz pasta yiyoruz ankarada. Istanbulda Elit %95 i zengin boğaziçili değilizki ekmek yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: 15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal. Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye. Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara. Lütfen daha az mushroom tüketin. yahu adamı ciddiye almayın alenen trollüyor kıskıs gülüyor ekran başında. ankara bürokrat şehriymiş boğaziçi elit üniversitesiymiş. melih gökçeki savunan adam trolldür bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Senin mantığınla , benim gözümde Murat Karayalçın'ı savunanlar trollün allahıdır. Adam ne yapmış ankaraya dandik batıkent, pkk-kadrolaşması ve yamyami rüşvet dışında ? Millet melihe oy vermeyip pkk lı adama mı oy versin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kelimeler yetersiz kaliyor bu troll karsisinda melihe begenmeyen herkes murat karayalcinciymis, super lan daffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu arada ankaranin %61 i gokceki istemezken adamin baskan olmasi safdsfd <3 demokrasi <3 melih http://secim.haberler.com/2009/sonuc.asp?il=ankara-buyuksehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Geçen gün 10 kasım için Ankaradaydım. Geri dönerken Aşti ye giderken taksici ile muhabbetimiz durumu açıklıyor aslında: Taksici - Abi bunlar ülkeyi bitirdiler bitirdiler. Ben - Melih gökcekin icraatlarını nasıl buluyorsunuz? Taksici - Bırak o adamı abi. Kendi yandaşlarını kayırıyor. Ben - Nasıl mesela? Taksici - Abi bak aştideki tüm taksiciler onun, ona çalışıyorlar. Ben - Nasıl yani para mı veriyorlar adama? Taksici - Evet bildiğin para veriyorlar kendi yerleştirdiği taksicilerden haraç topluyor adam. Hem taksiciler köşe oluyor hem kendisi. Ben - Peki Melih Gökcek seni aştiye taksici yapsa yine onun hakkında böyle düşünecekmisin? Taksici - B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gunes gozlugu takip guldu mu sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 çok doğru sormuş popoye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 adama soyle bi doktora gorunsun, yuzu sapsari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Taksici ya renkler o yüzden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kafasi da yusyuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hao said: 15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal. Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye. Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara. Lütfen daha az mushroom tüketin. Konu hakkında zerre bisi bilmeyenlerin konuşması komik oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hao said: Ankara memur ve bürokrat şehridir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Batırdınız Ankara'yı yerin dibine. Fakir bir şehir değil Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar