Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökçek'ten CHP kehanetleri vol.2

Jaxx

Öne çıkan mesajlar

Hao said:

15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal.

Birazdan heyecanlı add ciler atlayacak : " KÖMÜR MAKARNA " diye.

Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara.

Lütfen daha az mushroom tüketin.

bak kardeşim,
bu mesajı eisenhoover uçak gemisinden yazıyorum. ha uçak gemisinde ne işin var diyeceksin. çünkü ben amerikalıyım. nöbette şans eseri paticiği gördüm ve neyle karşılaştim. tabii ki senin yazdığım saçma sapan bir mesaja rastladım. nasıl sinir yaptıysam 12 saatte türkçe öğrendim sözlüğe üye oldum ve seni buldum. a adam bu sikimsonik mesajlarla neyin peşindesin dallaslı bir genci bile hint okyanusununu ortasında çileden çıkarabiliyorsan kimbilir çevrene ne kadar büyük eziyet veriyorsun. sen daha böyle yazmaya devam et 7 f15 şu anda sana doğru doğru kol uçuşuna başladı. sinirden gemiyi salladım uçaklar yana kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

bende diyorum ki tayyip cumhur olmak istiyor. başbakanlığa melih aday.

serefsizim gider partiye yazilir sehir sehir dolasirim oy toplamak icin

melih basbakan olsun lan, kamer genc de CHP nin basina gecsin bahcelide baraj altinda filan kalmasin

offffffff hergun eglence hergun eglence

http://www.hafif.org/imaj/sinemasever/melih-gokcek.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:

15-16 yıl belediye başkanı olabilme başarısını gösteren bir insanın bu kadar fanatik düşmanlarının olması doğal.

Ankara memur ve bürokrat şehridir, allah aşkına hangi memur ve bürokratın kömür-makarnaya ihtiyacı var ? yüzdelere vurduğumuz zaman en müreffeh illerin başında geliyor ankara.

yahu adamı ciddiye almayın alenen trollüyor kıskıs gülüyor ekran başında. ankara bürokrat şehriymiş boğaziçi elit üniversitesiymiş. melih gökçeki savunan adam trolldür bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün 10 kasım için Ankaradaydım. Geri dönerken Aşti ye giderken taksici ile muhabbetimiz durumu açıklıyor aslında:

Taksici - Abi bunlar ülkeyi bitirdiler bitirdiler.
Ben - Melih gökcekin icraatlarını nasıl buluyorsunuz?
Taksici - Bırak o adamı abi. Kendi yandaşlarını kayırıyor.
Ben - Nasıl mesela?
Taksici - Abi bak aştideki tüm taksiciler onun, ona çalışıyorlar.
Ben - Nasıl yani para mı veriyorlar adama?
Taksici - Evet bildiğin para veriyorlar kendi yerleştirdiği taksicilerden haraç topluyor adam. Hem taksiciler köşe oluyor hem kendisi.
Ben - Peki Melih Gökcek seni aştiye taksici yapsa yine onun hakkında böyle düşünecekmisin?
Taksici - B)
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:

Konu hakkında zerre bisi bilmeyenlerin konuşması komik oluyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...