Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Nerde bu topic http://forum.paticik.com/read.php?62,4571889,page=1 Nerde bu topic Pati artık eskisi kadar eğlenceli bi yer değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 internette bir ilk, toplu halde fistana katılma şaşkınlığı yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 zaytunga haber olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://knowyourmeme.com/i/3309/original/i-dunno-lol.jpg?1244616130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ne kadar sacma bir topic lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dunno gelmiş söylemiyorsunuz olm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 3. sayfaya kadar düştük=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 genelde bayanlar " sevişme " ödülü verince başarılı oluyorlar bu konuda, aynen kemik verilen köpekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dunno said: ne kadar abarttınız. köle istiyoruma denk dusecek bisey yazmadım. o gunu cok yuzune vurmadan hatırlamasını saglamak istiyorum. bi de guzel biseyler yaparsak hos olur diyorum o gün. said: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? Reboot lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çıkarıp yüzüne vurmak denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: genelde bayanlar " sevişme " ödülü verince başarılı oluyorlar bu konuda, aynen kemik verilen köpekler gibi.terbiyeni takın arkadaşım ayıptır sölediğin şey saçma saçma konuşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 terbiyesiz olup olmayacağına karar veren sen değil dunno, güzel kardeşim. avukatı mısın ? kadın-erkek ilişkilerinde bir realitedir bu, saçma bence de evet ama gerçek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: genelde bayanlar " sevişme " ödülü verince başarılı oluyorlar bu konuda, aynen kemik verilen köpekler gibi.ne demek sence bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bilmem, gramer kitaplarını bir karıştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 merhaba ben haldun lüks bir restorantın sahibiyim işim çok stresli olabiliyor bu yüzden paticikte deşarj oluyorum kültürlü ve aile terbiyesi alarak büyüdüm liseyi ve üniversiteyi pariste okudum , fakat 2 dir oluyorki gözüm senin başlıklarına takılıyor çoğu zaman sakin bir insanımdır fakat bugün bunu görünce deliye döndüm yaklaşık bir saatte bir buçuk paket sigara ve chivas marka viskimi yarıladım , sinirden garsonun tekini yumrukladım çocuk rapor aldı 4 gün , sen nasıl bir kızsın lan he?! yarın psikologtan randevu aldım hala titreme geçmedi! ! ama merak etme yan taraftaki internet cafeden ip numaranı öğrendim , aşçı başı ve kasiyerle biraz ziyaretine gelicez! herkese saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pardon copy pastam yanlış oldu ama silmeye de kıyamadım. neyse. aklıma arkadaşımla yaptığım şu seviyesiz konuşmayı getirdi. içerisinde seks olmayan ilişkilerde erkeğin ilgisini canlı tutmanın yolları; adam, roket; 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben de bunu anlamıyorum hatunlardaki.Nedir kardeşim herşeyin sırayla yapılması? Sen o adamın aklında neler döndüğünü bilmeden yok efendim neymiş ona hayırlatayım hissettirmeden de bana ufak süprizler yapsın... Nedir bu çekişme? Ne diye bu kadar beklentiyle iş yapıyorsunuz? Ben yaptım, sıra sende nedir abi? Bu mudur sizin ilişki anlayışınız? Seni düşünüyorsa ve o önemi hakettiysen zaten yapacaktır. Yapmıyorsa önemsizsin onun için... Bu onun hatası da değil... Ben gerçekten istediğim için ve ilişkide olduğum hatunu sevdiğim için her ayın 14'ünde bir gül yolluyorum ona. Ama hep hatırlıyorum. Önem arzediyor ve hakediyor çünkü. Sen önemsenecek kadar değer kattıysan kendine, o zaman yapacaktır. İte kaka olduktan sonra sadece kendini kandırırsın. Hiç kusura bakma... Sen bu düşünceyle yaşadığın şeyi ilişki olarak addediyorsan, i have some bad news for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 De ki ; bugünü kutlarsak akşama seni güzel bir süpriz bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 xunn said: dunno said: ne kadar abarttınız. köle istiyoruma denk dusecek bisey yazmadım. o gunu cok yuzune vurmadan hatırlamasını saglamak istiyorum. bi de guzel biseyler yaparsak hos olur diyorum o gün. said: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? Reboot lazım. sahdashdhsa tam inception olmus lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "roket adam" said: merhaba ben haldun lüks bir restorantın sahibiyim işim çok stresli olabiliyor bu yüzden paticikte deşarj oluyorum kültürlü ve aile terbiyesi alarak büyüdüm liseyi ve üniversiteyi pariste okudum , fakat 2 dir oluyorki gözüm senin başlıklarına takılıyor çoğu zaman sakin bir insanımdır fakat bugün bunu görünce deliye döndüm yaklaşık bir saatte bir buçuk paket sigara ve chivas marka viskimi yarıladım , sinirden garsonun tekini yumrukladım çocuk rapor aldı 4 gün , sen nasıl bir kızsın lan he?! yarın psikologtan randevu aldım hala titreme geçmedi! ! ama merak etme yan taraftaki internet cafeden ip numaranı öğrendim , aşçı başı ve kasiyerle biraz ziyaretine gelicez! herkese saygılar. ahuahuahuahuahuah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dunno said: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? of tipik türk kizi tribi. bak simdi napcan biliyo musun yaklas sinsice arkasindan wololoo wololoo aiyou hoou voiiyy yap her gün iki üc defa. o sana döncek. hakoya huzur sevgiline sabir sana da azcik akil fikir. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Selam Güzin ablalar. Pardon Güzin ustalar. Günaydın dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi tipik türk kızının sorunu bu zaten. bi sorun mu var? dersin varsa da yok der. benim görevim bu soruyu sormakla bitmiştir. düşünülmüşsündür işte, merak edilip sorulmuştur. tadını çıkart. bişi istersen söle. istemezsen "hey ok" der geçilir. ağzı dili olup, bütün gün de çan çan çan konuşan türk kızının konuşması gereken yerde susması garip bi alışkanlık.. said: 3-4 aydır bir dedigimi iki etmiyor. merhabalar, bi köle aldım da.. said: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? yeterince iyi değil ama. adının toby olduğunu kabul etmiyor. ben adının toby olmasını istiyorum. adını kabul etmesini nasıl sağlarım. cevap: Kırbaçlayın http://www.youtube.com/watch?v=BgGLjNMEVR4 gerçi bu örnekte işe yaramıyor.. ama bu gururlu bi köle. sizinki gurursuzsa -kırbacı tutan gibi- adını kabul edicektir. kölenizi güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi sorun su ki ; türk kızlarının her dedigini yaptıgında da yne suclu sen oluyosun,iliski de heycan kalmıyomus. agzınn üstüne vurucan ozmn heycan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar