Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar merhaba

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:

ne kadar abarttınız. köle istiyoruma denk dusecek bisey yazmadım. o gunu cok yuzune vurmadan hatırlamasını saglamak istiyorum. bi de guzel biseyler yaparsak hos olur diyorum o gün.

said:
bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz?

Reboot lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba ben haldun lüks bir restorantın sahibiyim işim çok stresli olabiliyor bu yüzden paticikte deşarj oluyorum kültürlü ve aile terbiyesi alarak büyüdüm liseyi ve üniversiteyi pariste okudum , fakat 2 dir oluyorki gözüm senin başlıklarına takılıyor çoğu zaman sakin bir insanımdır fakat bugün bunu görünce deliye döndüm yaklaşık bir saatte bir buçuk paket sigara ve chivas marka viskimi yarıladım , sinirden garsonun tekini yumrukladım çocuk rapor aldı 4 gün , sen nasıl bir kızsın lan he?! yarın psikologtan randevu aldım hala titreme geçmedi! ! ama merak etme yan taraftaki internet cafeden ip numaranı öğrendim , aşçı başı ve kasiyerle biraz ziyaretine gelicez! herkese saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bunu anlamıyorum hatunlardaki.Nedir kardeşim herşeyin sırayla yapılması? Sen o adamın aklında neler döndüğünü bilmeden yok efendim neymiş ona hayırlatayım hissettirmeden de bana ufak süprizler yapsın... Nedir bu çekişme? Ne diye bu kadar beklentiyle iş yapıyorsunuz? Ben yaptım, sıra sende nedir abi? Bu mudur sizin ilişki anlayışınız? Seni düşünüyorsa ve o önemi hakettiysen zaten yapacaktır. Yapmıyorsa önemsizsin onun için... Bu onun hatası da değil...

Ben gerçekten istediğim için ve ilişkide olduğum hatunu sevdiğim için her ayın 14'ünde bir gül yolluyorum ona. Ama hep hatırlıyorum. Önem arzediyor ve hakediyor çünkü. Sen önemsenecek kadar değer kattıysan kendine, o zaman yapacaktır. İte kaka olduktan sonra sadece kendini kandırırsın. Hiç kusura bakma...

Sen bu düşünceyle yaşadığın şeyi ilişki olarak addediyorsan, i have some bad news for you...
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

dunno said:

ne kadar abarttınız. köle istiyoruma denk dusecek bisey yazmadım. o gunu cok yuzune vurmadan hatırlamasını saglamak istiyorum. bi de guzel biseyler yaparsak hos olur diyorum o gün.

said:

Reboot lazım.

sahdashdhsa tam inception olmus lan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

merhaba ben haldun lüks bir restorantın sahibiyim işim çok stresli olabiliyor bu yüzden paticikte deşarj oluyorum kültürlü ve aile terbiyesi alarak büyüdüm liseyi ve üniversiteyi pariste okudum , fakat 2 dir oluyorki gözüm senin başlıklarına takılıyor çoğu zaman sakin bir insanımdır fakat bugün bunu görünce deliye döndüm yaklaşık bir saatte bir buçuk paket sigara ve chivas marka viskimi yarıladım , sinirden garsonun tekini yumrukladım çocuk rapor aldı 4 gün , sen nasıl bir kızsın lan he?! yarın psikologtan randevu aldım hala titreme geçmedi! ! ama merak etme yan taraftaki internet cafeden ip numaranı öğrendim , aşçı başı ve kasiyerle biraz ziyaretine gelicez! herkese saygılar.

ahuahuahuahuahuah süpermiş
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

of tipik türk kizi tribi.

bak simdi napcan biliyo musun
yaklas sinsice arkasindan wololoo wololoo aiyou hoou voiiyy yap her gün iki üc defa. o sana döncek.

hakoya huzur
sevgiline sabir
sana da azcik akil fikir.
^_^
Sosyal ağlarda paylaş

abi tipik türk kızının sorunu bu zaten.

bi sorun mu var? dersin varsa da yok der. benim görevim bu soruyu sormakla bitmiştir.
düşünülmüşsündür işte, merak edilip sorulmuştur. tadını çıkart.
bişi istersen söle. istemezsen "hey ok" der geçilir.

ağzı dili olup, bütün gün de çan çan çan konuşan türk kızının konuşması gereken yerde susması garip bi alışkanlık..

said:
3-4 aydır bir dedigimi iki etmiyor.

merhabalar, bi köle aldım da..
said:

yeterince iyi değil ama. adının toby olduğunu kabul etmiyor. ben adının toby olmasını istiyorum. adını kabul etmesini nasıl sağlarım.

cevap:
Kırbaçlayın
http://www.youtube.com/watch?v=BgGLjNMEVR4

gerçi bu örnekte işe yaramıyor.. ama bu gururlu bi köle. sizinki gurursuzsa -kırbacı tutan gibi- adını kabul edicektir. kölenizi güle güle kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...