Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nezarethanede seks görüntüleri için tıklayınız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://haberturk.com/yasam/haber/571540-polis-nezaretinde-seks

Antalya polisi, Kasım 2008’de “fuhuş yapmak ve fuhşa yer temin etmek” suçlarından aranan Gülten T.’yi yakalayarak Asayiş Şube Müdürlüğü Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği’ne götürdü. Ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konulan kadın; burada polis memuru İ.T. ile ilişkiye girdi. Güvenlik kamerası da ilişkiyi kaydetti. Bu görüntüleri müdürlerin izlemesi üzerine İ.T. ve gözcülük yaptığı belirlenen M.A. adlı iki polis meslekten atıldı.

Bu skandalın ortaya çıkmasını sağlayan görüntülere ise ilk kez HABERTÜRK ulaştı. Görüntülerde; kadının nezarete getirilişi ve ilişki anı tüm “çıplaklığıyla” belli oluyor.

Nezarethanede seks görüntüleri için tıklayınız...
Mesaj tarihi:
yorumlar daha komik.
said:
bizim ailemiz böylelerine mi emanet..yazık allah herkesi korusun

said:
ilk defa duyduk değil mi çok şaşırdık! bu ülke ordu-millet değilse polis-devlet olacak başka çıkarı mı var? öğrenciyi döverken sus, zam isteyen işçiyi memuru döverken sus, hükümeti protesto edenleri döverken sus, e emekçiyi ... de susun!

said:
polisin ayakkabılar converse

said:
aramayın kardesim sevmiyorsanız polisi. zorda kalınca hemen 155i arayıp yardım edin demeyin. yuzsuzlesmeyin. eger varsa cesaretinz gidin bi karakola nobet tutan polisin karsısında bekleyin ve diyinki ben seni sevmiyorum is bulamayıp polis olmussun cahilsin bilgisizsin diyin hadi :)

ahah efsaneymiş bu
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
aramayın kardesim sevmiyorsanız polisi. zorda kalınca hemen 155i arayıp yardım edin demeyin. yuzsuzlesmeyin. eger varsa cesaretinz gidin bi karakola nobet tutan polisin karsısında bekleyin ve diyinki ben seni sevmiyorum is bulamayıp polis olmussun cahilsin bilgisizsin diyin hadi

155'i arayınca açmıyorlar zaten. bkz.
Mesaj tarihi:
Pubert said:

ya oha orada çalışan biri olarak kameranın orada olmadığını nasıl bilmez. biliyorsa zaten level 99 azgın herif dokunmamak lazım.
bildiği için zaten dikkat et soldaki yatağı alıp sağdaki tarafa alıyor kamera açısından çıkıyor adam sadece kadının gutisi gözüküyor azıcık...
  • Yeni Oluştur...