Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstoppable / Durdurulamaz (2010)

goldbären

Öne çıkan mesajlar

ilk üç sayfada başlığı yok, açıyorum ben de. arama zaten patlak.

bugün sinemada gittik arkadaşlarla. tam tony scott filmi. 6.5 banko verilir. pelhamdan daha iyi, daha eğlenceli, ULAN ŞUNU YAPMAK AKLINIZA GELMEDİ Mİ falan şeklinde puan kırıyosunuz. ama aslında filmin eğlencesini yapan da o çözümlerin akıllarına gelmemeleri, içinde çocuklar olan trenler tehlike yaşasın, biraz araçlar trenler çarpışsın ki eğlenceli film olsun dimi. :P

genel olarak mekanlar da çok güzel, tren yolculuğu tadında böyle ağaçlar arasında giden tatlı raylarda geçiyor. görsellik göz doyuruyor, batlamalar efekler de iyi. başı sonu belli ama tam bir bayram filmi. izlenebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

TİRENİN BİRİ BİR GÜN MAKİNİSTİ DÜŞER VE TANGAZ İLERLER. konu bu.

yoldan geçen adamı çevirsen durduracak on fikir üretir beş dakikada. filmde bunu 90 dakikada buluyolar ki aksiyon patlama vb. olsun.

beyin bedava deyip şalteri kapatırsan çok eğlenceli film bence. sürekli bi tren yolculuğu havası var.

pelham 123 fazla dandikti ama bunda toparlamışlar biraz. editin bokunu çıkarmamış tony scott bu sefer.

en kötü indirip izleme listenize alın, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü bir film ya geçen 2 saatime acıdım pelham 123 kadar olmasada kötü bir filmdi.

son

birde sonu o kadar kötü ki.madem trene atlayabiliyordunuz neden en başında yapmadınız demeden edemiyor insan.bildiğin treni durdurmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.treni karizmatik bir şekilde durdursalardı belki iyi bir film olabilirdi ama sonu baya kötü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...