goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ilk üç sayfada başlığı yok, açıyorum ben de. arama zaten patlak. bugün sinemada gittik arkadaşlarla. tam tony scott filmi. 6.5 banko verilir. pelhamdan daha iyi, daha eğlenceli, ULAN ŞUNU YAPMAK AKLINIZA GELMEDİ Mİ falan şeklinde puan kırıyosunuz. ama aslında filmin eğlencesini yapan da o çözümlerin akıllarına gelmemeleri, içinde çocuklar olan trenler tehlike yaşasın, biraz araçlar trenler çarpışsın ki eğlenceli film olsun dimi. :P genel olarak mekanlar da çok güzel, tren yolculuğu tadında böyle ağaçlar arasında giden tatlı raylarda geçiyor. görsellik göz doyuruyor, batlamalar efekler de iyi. başı sonu belli ama tam bir bayram filmi. izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 konusu ne? isim ve afişten Speed'in trenlisi gibi bi izlenim uyandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 TİRENİN BİRİ BİR GÜN MAKİNİSTİ DÜŞER VE TANGAZ İLERLER. konu bu. yoldan geçen adamı çevirsen durduracak on fikir üretir beş dakikada. filmde bunu 90 dakikada buluyolar ki aksiyon patlama vb. olsun. beyin bedava deyip şalteri kapatırsan çok eğlenceli film bence. sürekli bi tren yolculuğu havası var. pelham 123 fazla dandikti ama bunda toparlamışlar biraz. editin bokunu çıkarmamış tony scott bu sefer. en kötü indirip izleme listenize alın, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şalteri indir dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 film falan neyse de şu anda yeni bişey öğrendim afişten, ben denzel washington'un ismini danzel washington olarak bildim bu yaşıma kadar şimdi doğrusunu öğrendim vay be =D bu arada film'e bayramda gitmeyi düşünüyorum ama konusu pek sarmadı şu an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 harbiden denzelmiğş bende danzel diye biliodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Çok şaçma be. İki dakika mantık yeter treni durdurmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_man's_switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 afiş çok itici ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Rewendor said: Speed'in trenlisi gibi bi izlenim uyandırdı Ayynen böyle düşündüm ben de konusunu okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GA8z7f7a2Pk fdsafdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hahahahaha helal olsun herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu film güzel değil. söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mr_Hand said: fdsafdsafd ahahahahah abi özlemişim bu videoyu ya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çok kötü bir film ya geçen 2 saatime acıdım pelham 123 kadar olmasada kötü bir filmdi. son birde sonu o kadar kötü ki.madem trene atlayabiliyordunuz neden en başında yapmadınız demeden edemiyor insan.bildiğin treni durdurmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.treni karizmatik bir şekilde durdursalardı belki iyi bir film olabilirdi ama sonu baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi niye bi film için 15 kişinin "güzel film" demesi yetmiyoken, tek kişinin film kötü demesi izlememek için yetiyo. izleyemiycem işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tam indiricektim aynı şekilde geri tepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 afiş güzel ismide aksiyon dolu ama bu yorumlar benide soğuttu.. indirmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi de aklıma kobra takibi'nin mercedesin frenlerinin tutmadığı bölümü aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 pelham'ın orjinalini izleyin siz esas. çoooooook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 nomsaR said: bi de aklıma kobra takibi'nin mercedesin frenlerinin tutmadığı bölümü aklıma geldi.onun filmi vardı :P filmini bulabilirseniz onu izleyin baya iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ha evet onu da izlemiştim, hatırlayamadım ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gercek olaymis herhalde bu, yoksa salladimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fistan said: şalteri indir dursun ahahhahahaqhhahaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Based on a real runaway train incident. On May 15, 2001, a 47-car CSX locomotive left a Toledo, Ohio rail yard without an engineer and wasn't stopped until it had run 66 miles through three counties. No one was injured in the incident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar