applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Holy said: antep fobisi eskidendi, son yıllarda yok öyle bir fobi. ibb'ye 2 puan hediyemiz olucak ama kesin. Holy said: ne adamlarsınız valla, balık hafızası var hepinizde. 2005-2006 02.04.2006 19:00 GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2006-2007 29.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2007-2008 19.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 5 FENERBAHÇE 2008-2009 2009-2010 2010-2011 sezonlarnda 3 sene üst üste kaybetti fener antepte ''balık hafızan'' unutmaz artik umarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Holy said: antep fobisi eskidendi, son yıllarda yok öyle bir fobi. ibb'ye 2 puan hediyemiz olucak ama kesin. Holy said: ne adamlarsınız valla, balık hafızası var hepinizde. 2005-2006 02.04.2006 19:00 GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2006-2007 29.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2007-2008 19.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 5 FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Sanırım bu post pati tarihine geçer applev0dka said: Holy said: antep fobisi eskidendi, son yıllarda yok öyle bir fobi. ibb'ye 2 puan hediyemiz olucak ama kesin. Holy said: ne adamlarsınız valla, balık hafızası var hepinizde. 2005-2006 02.04.2006 19:00 GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2006-2007 29.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE 2007-2008 19.Hafta GAZİANTEPSPOR 0 - 5 FENERBAHÇE 2008-2009 2009-2010 2010-2011 sezonlarnda 3 sene üst üste kaybetti fener antepte ''balık hafızan'' unutmaz artik umarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Aykut Kocaman'ın bu kredisi nerden geliyor anlamış değilim. Koskoca takımı hiç bir başarısı olmayan birine teslim edip , şampiyonluk beklemek.. Aziz Yıldırım 'ın suyu ısındı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Beyler , Aykut Kocaman'ın maç sonrasında ki verdiği demeç : "Hemen üstümüzde yer alan rakiplerimizi de düşünürsek bu maç bizim için önemliydi. Bizim kazanacağımız sonuçla beraber durumumuz çok karlı bir avantaja dönüşebilecekti. Maça bu duygularla başladık. Zorlu bir deplasman, kuvvetli bir takım Gaziantep. Özellikle son dönemlerde hızlı bir ekiple oynayacaktık. Bu da işin başka bir gerçeği. Maça son derece iyi başladık, belki Ankaragücü maçında ve evvelki maçlarda olduğu gibi. Sonucu elde edene kadar da son derece etkili oynadık. Karşılaşma daha sonra yavaş yavaş Gaziantepspor'un bizim sahamıza gelmesiyle sonuçlanan bir oyuna doğru büründü. Burada iki faktör vardı. Topu aldığımız anda hızlı kontrataklar yapmayı bir kaç pozisyon dışında beceremedik. Bu konuda etkili olamadık. İkinci yarı 15 dakika periyotlar aldık. İlk 5-10 dakikalık periyotta daha rahattık. Daha sonra top tutma konusunda çok sıkıntı yaşadık. İkinci yarının 30'ncu dakikasından sonra arka arkaya 2-3 pozisyona girdik. Fakat bunu değerlendiremedik. Bu süreçte ev sahibi takımının sonucu istemeye yönelik baskısı arttı. İlk yediğimiz golden sonra takım demoralize oldu. Bu, ikinci gol için zemin hazırladı. Ev sahibi takım daha fazla istedi. Beklemediğimiz bir skorla karşılaştık. Gaziantepspor'a başarılar diliyorum. Beklentilerimizin çok yüksek olduğu bir haftada istemediğimiz bir skorla karşılaştık." Kontra ataktan bahsediyor adam ya... Bunu Fener yönetiminde kimse idrak edemiyor mu acaba ? Fener golu buldumu farka gitmesi lazım. Ama ne hikmetse ilk golu bulan fener hep yeniliyor bu sezon. Bu adam küçük takım bile çalıştırcak kapasitede değil, ki gördük bunu Ankaragücün'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 cidden süper bi ligimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 janis sen calistir, ac fm yi bak. aziz yildirim a da ultimatom verirsin arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hayır aykut kocaman maç sonrası verdiği demeçlerde gerçekten harika konuşuyor bence, yani doğruları söylüyor büyük ölçüde ne bilim schuster gibi kaçamak cevaplar vermiyor. Ama gel gör ki söyledikleri ve yaptıkları arasında dağlar kadar fark var. Hatayı görüyorsun, analiz ediyorsun ama düzeltmek için hiçbirşey yapmıyorsun. Yapmaya çalışıyorsun ya da başka birşeyler var takımda, Her ne olursa olsun fener'de ters giden birşeyler var, kabul etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 applev0dka said: 2008-2009 2009-2010 2010-2011 sezonlarnda 3 sene üst üste kaybetti fener antepte ''balık hafızan'' unutmaz artik umarim ;) Masquerade said: Tenekeadam said: Sanırım bu post pati tarihine geçer Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Holy, bosver adamlar coluk cocuk dedigimiz turden yorumlar yapabiliyorlar, cevap vermeye bile gerek yok.bye de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ahah gören de siz çok olgunsunuz sanıcak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 on numara beş yıldızım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 son yıllarda yazıp sonra son 2-3 yıl diye kıvırmak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 son yillar denince ne anliyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 30 yillik bir surec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Tenekeadam said: son yıllarda yazıp sonra son 2-3 yıl diye kıvırmak güzelmiş.lol son yıllarda yazıp kıvıran, zaten benim cevap verdiğim adamlar. son yıllarda antep deplasmanı fobisi var dediler, ben de dedim ki hani nerde? son 2 yıl yenilmişsiniz ama!!1111111!1onbirbir dendi. ben de son 5 seneyi koydum sadece istatistik olarak, daha geriye bakarsak bunun 3-0'dan 4-3 hikayesi var antep ile ilgili, oralara hiç değinmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Aykut "I coudn't" Kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aykut tam bir yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Holy said: Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı. kusura bakma ama selfpwn olmssun biraz.. son yıllarda sorun yok diyip 2005li yıllarin mac sonuclarini koymussun.. bende antepin son 3 yılda koydugu maclarin sonclarini yazim dedim ;) denklem ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 trabzon ve antep saolsun iyi oran verdi bugün :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 applev0dka said: Holy said: Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı. kusura bakma ama selfpwn olmssun biraz.. son yıllarda sorun yok diyip 2005li yıllarin mac sonuclarini koymussun.. bende antepin son 3 yılda koydugu maclarin sonclarini yazim dedim ;) denklem ortadao zaman bende son senelerde Fener'in Beşiktaş'a koyduğu maçları yazsam kuyruk acın hafifler mi yoksa atar mı? Abi şu topiclerde objektifim ben hede hödö diye dolaşmaktan ama bir o kadar da abuk subuk konuşmaktan sıkılmadınız mı koymak tabiri nedir ya sana giren çıkan ne peki arkadaşım neden insanları provake ediyorsun? Ben gelip Beşiktaş topicinde böyle konuşsam sen çok reröre hede hödö konuşursun ama neden gelip Fenerbahçeli olmadığın halde bu topicte böyle konuşuyorsun ki yahu neden kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapıyorsun ki?Kaşınmayın abi adam gibi konuşmayacaksanız tartışmayacaksanız susun ya insanı tahrik etmeyin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://img545.imageshack.us/img545/9789/192534608.jpg bu ne yahu ? böyle terbiyesizlik olur mu ? bir de spor müdürüymüş bu adam cnn türk'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar