Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL: G.Antep - Fenerbahçe 13.11.10 @ 19.00

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

antep fobisi eskidendi, son yıllarda yok öyle bir fobi.

ibb'ye 2 puan hediyemiz olucak ama kesin.

Holy said:

ne adamlarsınız valla, balık hafızası var hepinizde.

2005-2006
02.04.2006 19:00 GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE

2006-2007
29.Hafta
GAZİANTEPSPOR 0 - 2 FENERBAHÇE

2007-2008
19.Hafta
GAZİANTEPSPOR 0 - 5 FENERBAHÇE

2008-2009 2009-2010 2010-2011 sezonlarnda 3 sene üst üste kaybetti fener antepte ''balık hafızan'' unutmaz artik umarim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Holy said:

2005-2006

2006-2007
29.Hafta

2007-2008
19.Hafta

Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bu post pati tarihine geçer

applev0dka said:

Holy said:

Holy said:

2005-2006

2006-2007
29.Hafta

2007-2008
19.Hafta

2008-2009 2009-2010 2010-2011 sezonlarnda 3 sene üst üste kaybetti fener antepte ''balık hafızan'' unutmaz artik umarim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler , Aykut Kocaman'ın maç sonrasında ki verdiği demeç :

"Hemen üstümüzde yer alan rakiplerimizi de düşünürsek bu maç bizim için önemliydi. Bizim kazanacağımız sonuçla beraber durumumuz çok karlı bir avantaja dönüşebilecekti. Maça bu duygularla başladık. Zorlu bir deplasman, kuvvetli bir takım Gaziantep. Özellikle son dönemlerde hızlı bir ekiple oynayacaktık. Bu da işin başka bir gerçeği. Maça son derece iyi başladık, belki Ankaragücü maçında ve evvelki maçlarda olduğu gibi. Sonucu elde edene kadar da son derece etkili oynadık. Karşılaşma daha sonra yavaş yavaş Gaziantepspor'un bizim sahamıza gelmesiyle sonuçlanan bir oyuna doğru büründü. Burada iki faktör vardı. Topu aldığımız anda hızlı kontrataklar yapmayı bir kaç pozisyon dışında beceremedik. Bu konuda etkili olamadık. İkinci yarı 15 dakika periyotlar aldık. İlk 5-10 dakikalık periyotta daha rahattık. Daha sonra top tutma konusunda çok sıkıntı yaşadık. İkinci yarının 30'ncu dakikasından sonra arka arkaya 2-3 pozisyona girdik. Fakat bunu değerlendiremedik. Bu süreçte ev sahibi takımının sonucu istemeye yönelik baskısı arttı. İlk yediğimiz golden sonra takım demoralize oldu. Bu, ikinci gol için zemin hazırladı. Ev sahibi takım daha fazla istedi. Beklemediğimiz bir skorla karşılaştık. Gaziantepspor'a başarılar diliyorum. Beklentilerimizin çok yüksek olduğu bir haftada istemediğimiz bir skorla karşılaştık."

Kontra ataktan bahsediyor adam ya... Bunu Fener yönetiminde kimse idrak edemiyor mu acaba ? Fener golu buldumu farka gitmesi lazım. Ama ne hikmetse ilk golu bulan fener hep yeniliyor bu sezon. Bu adam küçük takım bile çalıştırcak kapasitede değil, ki gördük bunu Ankaragücün'nde.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır aykut kocaman maç sonrası verdiği demeçlerde gerçekten harika konuşuyor bence, yani doğruları söylüyor büyük ölçüde ne bilim schuster gibi kaçamak cevaplar vermiyor.

Ama gel gör ki söyledikleri ve yaptıkları arasında dağlar kadar fark var.

Hatayı görüyorsun, analiz ediyorsun ama düzeltmek için hiçbirşey yapmıyorsun. Yapmaya çalışıyorsun ya da başka birşeyler var takımda,

Her ne olursa olsun fener'de ters giden birşeyler var, kabul etmek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Masquerade said:

Tenekeadam said:

Sanırım bu post pati tarihine geçer

Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

son yıllarda yazıp sonra son 2-3 yıl diye kıvırmak güzelmiş.
lol

son yıllarda yazıp kıvıran, zaten benim cevap verdiğim adamlar.

son yıllarda antep deplasmanı fobisi var dediler, ben de dedim ki hani nerde?
son 2 yıl yenilmişsiniz ama!!1111111!1onbirbir
dendi.

ben de son 5 seneyi koydum sadece istatistik olarak, daha geriye bakarsak bunun 3-0'dan 4-3 hikayesi var antep ile ilgili, oralara hiç değinmedim bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Sanırım yazılı bir metini "anlamak" konusunda ciddi sıkıntılarınız var. 2 sene kaybettik diye bir fobi anlamına gelmiyor bu demek istedim. 3 sene oldu, hala bir fobi olarak görmüyorum ben. Seneye yener geçeriz. Sanki 10 senedir kaybediyoruz da, bu sene beraberlik alıp sevinecekmişiz gibi göstermişsiniz olayı.

kusura bakma ama selfpwn olmssun biraz.. son yıllarda sorun yok diyip 2005li yıllarin mac sonuclarini koymussun.. bende antepin son 3 yılda koydugu maclarin sonclarini yazim dedim ;) denklem ortada
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Holy said:

kusura bakma ama selfpwn olmssun biraz.. son yıllarda sorun yok diyip 2005li yıllarin mac sonuclarini koymussun.. bende antepin son 3 yılda koydugu maclarin sonclarini yazim dedim ;) denklem ortada
o zaman bende son senelerde Fener'in Beşiktaş'a koyduğu maçları yazsam kuyruk acın hafifler mi yoksa atar mı?

Abi şu topiclerde objektifim ben hede hödö diye dolaşmaktan ama bir o kadar da abuk subuk konuşmaktan sıkılmadınız mı koymak tabiri nedir ya sana giren çıkan ne peki arkadaşım neden insanları provake ediyorsun?

Ben gelip Beşiktaş topicinde böyle konuşsam sen çok reröre hede hödö konuşursun ama neden gelip Fenerbahçeli olmadığın halde bu topicte böyle konuşuyorsun ki yahu neden kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapıyorsun ki?Kaşınmayın abi adam gibi konuşmayacaksanız tartışmayacaksanız susun ya insanı tahrik etmeyin ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...