Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 stop et güzelmiş. Eden olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Kesin olur :D tebrikler vallahi yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi parktan araba çıkartıyorduk yolu kestik amma büyütmüşsün kaynımın arabasını koycaktık oraya başkası parketmesin diye telefon ettik işte hemen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nerde oluyo bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 DeaN said: Yanlış yapmışsın. Ne var diyicektin, geliceklerdi yanına. "Abi ne istiyosanız veririm, 50 bin dolar var çantada bak abi bak" diyicektin, kafalarını arabanın camından içeri sokucaklardı. Sonra aniden camı kapatıcaktın Sonrası : http://www.vidivodo.com/355892/mujde-ar-_-arabada-tecavuz İyide o filmin sonunda kafası cama sıkıştırılan, tüfenkle vuruyordu kafasını sıkıştıranı. İyi bir tercih olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Eralp said: tebrikler vallahi yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın. Geçmiş olsun. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ardeth said: valla öyle adamları ezince ödül alacağına ceza alıyosun nerde hammurabi nerde türkiye ahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Geçmiş olsun da. Abi nasıl bir yerde yaşıyoruz? Acaba amaçları neydi yani öldürmek mi? Gasp mı? Etkileniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dylanN said: Geçmiş olsun da. Abi nasıl bir yerde yaşıyoruz? Acaba amaçları neydi yani öldürmek mi? Gasp mı? Etkileniyor insan. bunlar bize özel şeyler değil ya durmamak lzm.duran salaktır bence.yani 40 bin tane haber okuyoruz.sen durmadın ama arkandan gelen başkası durmuştur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yerde ölücek adam görsen durmucan. bu devirde neyin ne olduğu belli olmaz iyilik yapayım derken candan olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 OMGClayAiken said: kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş yaklaşımınıza lütfen kafamı sokabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Pickles said: yerde ölücek adam görsen durmucan. bu devirde neyin ne olduğu belli olmaz iyilik yapayım derken candan olmamak lazım abartma be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 OMGClayAiken said: kacipta gurur yapmak iyiymis ahahah olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Adamın seni sokakta öldürmesi araba için daha iyidir kaçmaktan, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bende anlatayım rezilliği liseden yeni mezun olmuştum gece 4de ters yöne girdim yanımda merseden geçti kornaya basıp sonra neyse işte doğru yolda gidiom önümü kestiler 200le basıp durdular arabadan 3 takım elbilesi herif indi tabi biz arkla noluo lan dioz geldiler kaportaya patlattı bi tanesi eğmauğagorum falan diye bağırarak bi takmışım geri vitese ara sokaklara bi daldım yok böyle bi dalış. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 orda burda ölen salaklar ortaya çıkıyor işte burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 wastyrx said: Pickles said: yerde ölücek adam görsen durmucan. bu devirde neyin ne olduğu belli olmaz iyilik yapayım derken candan olmamak lazım abartma be abi bunu gorunce aklima geldi dun aksam haberlerde vardi, adamin teki sokagin ortasinda dovuyo hamile bi kadini, bikac kisi de hic bulasmadan gecip gidiyolar karsi kaldirimdan. buraya kadar dusununce ulan insan bi durur da kadina yardim eder diyo insan ama olayin devaminda adam belindeki silahi cikarip kadini vuruyo, simdi orda dur birader napiyosun desen o ruh hastasi seni de vurur. boyle insanlar var sokaklarda. isin ilginci bulasmadan gecip gidenlere iste vurdumduymazlik vs diye laf atti spiker tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 30 ' larda bir gençle 40-50 yaşında bir amca.Bu betimlemeye takıldım ben.Sen kaç yaşındasın diye düşünmeden edemedim :# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 20li yaşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Cok cok insaata giderdiniz lan, seker gibi cocuksun. =) Cok gecmis olsun. Merak ettim ama tiplerin amacini ve gupegunduz ne yapacaklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bülent ersoyun da önünü kesmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar