Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mokoko said: bende muhendisimde bizim sınıfların yarısı kız. endüstri guzel şey asdsada mühendislik okuyorum 3/4 ü kız yeaaahh
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mühendis dediğin makinacı ya da inşaatçıdır arkadaş. O olmadı elektrik-elektronikçidir, havacılık/uzay müh.tür. Bi de bilgisayar var ama o tanım itibariyle mühendislik gibi değil pek, CS (Computer Science) ismi daha iyi daha mantıklı duruyor onda. Mühendis dediğin girdiği sınıfta dikkate değer ölçüde kız görürse "yanlış sınıfa geldik" diye geri çıkandır.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Rewendor said: endüstricileri mühendisten saymak için termodinami dersi veriyolardı bizde zorunlu olarak, "o kadar ismi mühendis diye geçiyo bari bi gıdım da olsa mühendislik öğrensinler" diye. ahahah çok makara yapardık biz onlarla "olm mühendislik binasında işiniz ne sizin" "hacı pisagor var bilon mu duydun mu hayatında" " hacı kamyon güzergahı belirliyomuşsun sınavda, lol bizim ragıp abi daha ii bilir onu " gibisinden süper yüzeysel makara yapardık eheheh.
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hakkaten bu endüstri ne ayak yav bi program inceleyim dedim yazdım google'a endüstri müh. diye bilkent'e baktım http://www.ie.bilkent.edu.tr/tr/undergrad/curriculum.html 1.sınıf = ileri lise 2.sınıf = iktisat + 1-2 tane seçmeli gibi duran programlama gibi ders 3.sınıf = iyi bir üniversitenin sağlayabileceği işletme programı 4.sınıf = ... 8-)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 uyanıklık edicektiniz, hem mühendis hem kızlı ortam isteyen gençler gibi kimya müh. olucaktınız. hatalı tercihler hepinizi bu hale getirmiş, bir neslin yokoluşu başlamış =/
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 rerore artık çok rerore. (dendi mi daha önce bakmadım?) :D
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Rewendor said: Mühendis dediğin girdiği sınıfta dikkate değer ölçüde kız görürse "yanlış sınıfa geldik" diye geri çıkandır. abi bu benim :(
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çevre okuyorum, hem entelim hem bol kız var yani. yalnız iş için avrupaya kaçmak zorunda kalabilirim, o da hayırlısı artık.
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 müyendis (mimar olduğum için üstüme alındım.)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Rewendor said: Mühendis dediğin girdiği sınıfta dikkate değer ölçüde kız görürse "yanlış sınıfa geldik" diye geri çıkandır. zuaahahahuahuahuahuahua
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 15 erkek 50 kızla beraber okumuştum pis mühendisler.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: Rewendor said: Mühendis dediğin girdiği sınıfta dikkate değer ölçüde kız görürse "yanlış sınıfa geldik" diye geri çıkandır. zuaahahahuahuahuahuahua ahahaha
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İlk gırdiğim sene 60kişilik sınıfta 3kişi vardı bize şanslısınız dediler geçen sene 1 tane varmış.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylan sen bilirsin porche un %kaçı alınabilir fuarda bi-kaç gün takılarak
Öne çıkan mesajlar