Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin doğumgününü unutmak

padawan

Öne çıkan mesajlar

ben kendi yaşımı dahi ezbere hiç bilmiyorum..

kardeşimin, annemin, babamın, arkadaşlarımın yaşını da bilmem..

gereksiz data kaybı sonuçta. sabit olan yıl üzerinden doğum tarihleri.

ona göre hesaplarım ama.

sonuç olarak benim doğum günlerini unutmam normal ve alışılagelmiş bi olaydır.

bayramları, seyranları cep.tel'e pc'ye girerim buyüzden..

google calendar. kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

gevrek denmiş aklıma geldi
mal bir sevgilim vardı eve giderken gevrek alalım canım çekti demişti ben de unuttum almayı eve geldik baktım bunun sesi çıkmıo noldu dedim konuşmuo kolları kavuşturmuş gevrek almayı unutmuşum ona verdiğim değer bu kadarmış işte.üstüne üstlük çıkmaya başlayalı 3-4 ay olmuş.
bıraktım arabada bunu, arabanın anahtarını da aldım çıktım eve oturdum açtım tvyi geldi 5 dakka sonra kevaşe paşa paşa. yüzsüz gibi kapıyı çaldı içeri girdi. bas git lan evine mağdem bi artislik yapıyorsun?

ulan sonra da aldattı beni zaten. lan gece gece sinir oldum lan saat de geç olmuş. 2 tane konu nasıl böyle birleşip de bana bu olayı hatırlattı nasıl bir tesadüftür bu ağ-kü (bişi unutmak+gevrek)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk iki sayfayı okudum
bakma sen burdakilere, doğum gününü unuttuğun için öküzaleyhisselam diorm sana,
zaten unutabiliosan böle bi günü sevmiosun falandır zttret gitsin dicem,

nese,
ya o gün şu bu olmuştu çok dalgındım gibi bişiler de, acıklı bişiler anlat, ne oldu diye sorunca cevaplama sanki çok gizliymiş söyleyemezmişsin gibi.
işe yarar
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

sadece ilk iki sayfayı okudum
bakma sen burdakilere, doğum gününü unuttuğun için öküzaleyhisselam diorm sana,
zaten unutabiliosan böle bi günü sevmiosun falandır zttret gitsin dicem,

nese,
ya o gün şu bu olmuştu çok dalgındım gibi bişiler de, acıklı bişiler anlat, ne oldu diye sorunca cevaplama sanki çok gizliymiş söyleyemezmişsin gibi.
işe yarar

Kız 19 civarındaysa bu tutar ama 22+'da rasyonelleşmeye; ekim, skim mantığını kurabilmeye başlıyorlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım.
kızdan ayrıl.

oha evet ben de oyle sanmis ve laflar hazirlamistim ki, bu ne abi ahahahah. dogum gununu ogretmek kadinlarin gorevidir, biz default olarak odunuz direkt fabrika cikisi. bi sevgilim zorla ogretmisti resmen soyleye soyleye, oyle ogretmis ki ayrildiktan sonra 2 ay falan gecti, o tarih gelmis, ulan diyorum bugun bisi var, cat aklima geldi direkt. kadin dedigin boyle olucak dil cikaran simileyyo
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan böyle bisey benimde basima gelmisti, neyseki unuttugum eski sevgilimdi ve sans eseri ogun aksam 3 aydan sonra "naber yea" diye aradim, dogum gunuymus "ayy biliodum unutmicani ehi ehi" olmustu. Bende "Ne, hea?haaa evet, unuturmuyum(lan bi isaret, bi isik, bi guc ver bana, neyi unutmadim?!!!)" diye debelenirken aklima gelmisti bi anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...