Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne kadar süredir birlikteydiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 arama, o arar, sonra aç trip yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben kendi yaşımı dahi ezbere hiç bilmiyorum.. kardeşimin, annemin, babamın, arkadaşlarımın yaşını da bilmem.. gereksiz data kaybı sonuçta. sabit olan yıl üzerinden doğum tarihleri. ona göre hesaplarım ama. sonuç olarak benim doğum günlerini unutmam normal ve alışılagelmiş bi olaydır. bayramları, seyranları cep.tel'e pc'ye girerim buyüzden.. google calendar. kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Saeros said: barbu said: ya "seni kızdırmak için yaptım. kızında çok tatlı oluyorsun" gibisinden filan sıkamadın mı? ne gerek var ki barışmak istiyor gibime geldi. konu filan da açınca böle. yoksa bence de öyle salak çekip giden kıza gerek filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 direk sevgilinin kendisini unutsan daha mi iyiydi, takside, cafede, restoranda filan, biraksan, sonra aa unutmusum desen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 barbu said: barışmak istiyor gibime geldi. konu filan da açınca böle. aslında evet haklısın, üzülen gülümseyen surat filan da koymuş ama bence sen o kızı unut topici açan arkadaş (t.a.a.), o kızdan sana hayır gelmez ve elini sallasan ellisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şöyle bi simit olsa da yesek çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 insanların sevgiline hakaret etmesine tepki göstermiyosun. bence hakkaten ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gevrek denmiş aklıma geldi mal bir sevgilim vardı eve giderken gevrek alalım canım çekti demişti ben de unuttum almayı eve geldik baktım bunun sesi çıkmıo noldu dedim konuşmuo kolları kavuşturmuş gevrek almayı unutmuşum ona verdiğim değer bu kadarmış işte.üstüne üstlük çıkmaya başlayalı 3-4 ay olmuş. bıraktım arabada bunu, arabanın anahtarını da aldım çıktım eve oturdum açtım tvyi geldi 5 dakka sonra kevaşe paşa paşa. yüzsüz gibi kapıyı çaldı içeri girdi. bas git lan evine mağdem bi artislik yapıyorsun? ulan sonra da aldattı beni zaten. lan gece gece sinir oldum lan saat de geç olmuş. 2 tane konu nasıl böyle birleşip de bana bu olayı hatırlattı nasıl bir tesadüftür bu ağ-kü (bişi unutmak+gevrek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sadece ilk iki sayfayı okudum bakma sen burdakilere, doğum gününü unuttuğun için öküzaleyhisselam diorm sana, zaten unutabiliosan böle bi günü sevmiosun falandır zttret gitsin dicem, nese, ya o gün şu bu olmuştu çok dalgındım gibi bişiler de, acıklı bişiler anlat, ne oldu diye sorunca cevaplama sanki çok gizliymiş söyleyemezmişsin gibi. işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Suark said: sadece ilk iki sayfayı okudum bakma sen burdakilere, doğum gününü unuttuğun için öküzaleyhisselam diorm sana, zaten unutabiliosan böle bi günü sevmiosun falandır zttret gitsin dicem, nese, ya o gün şu bu olmuştu çok dalgındım gibi bişiler de, acıklı bişiler anlat, ne oldu diye sorunca cevaplama sanki çok gizliymiş söyleyemezmişsin gibi. işe yarar Kız 19 civarındaysa bu tutar ama 22+'da rasyonelleşmeye; ekim, skim mantığını kurabilmeye başlıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi zaten dogumgunumu hatirlamiyosun diyip masadan agliyarak kalkan kiz kac yasinda olabilir ki? edt: dusundum de 50ye kadar yolu var. belli olmuyo napicagi kadinlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 böyle unutanlarda var http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7043076.asp?gid=180&a=137807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sende onun koştuğu yönün tersine koşsaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hali saha macina davet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 cemss said: o zamanda etraftaki tek ilgi odağı olurdun,rahatsız edici bi duygu bence. Derdi o zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pogodi said: başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. oha evet ben de oyle sanmis ve laflar hazirlamistim ki, bu ne abi ahahahah. dogum gununu ogretmek kadinlarin gorevidir, biz default olarak odunuz direkt fabrika cikisi. bi sevgilim zorla ogretmisti resmen soyleye soyleye, oyle ogretmis ki ayrildiktan sonra 2 ay falan gecti, o tarih gelmis, ulan diyorum bugun bisi var, cat aklima geldi direkt. kadin dedigin boyle olucak dil cikaran simileyyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oha lan böyle bisey benimde basima gelmisti, neyseki unuttugum eski sevgilimdi ve sans eseri ogun aksam 3 aydan sonra "naber yea" diye aradim, dogum gunuymus "ayy biliodum unutmicani ehi ehi" olmustu. Bende "Ne, hea?haaa evet, unuturmuyum(lan bi isaret, bi isik, bi guc ver bana, neyi unutmadim?!!!)" diye debelenirken aklima gelmisti bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Korax anekdotun süpermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 unuttuğuna göre çok da değer vermiyomuşsun sevgiline salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şu yorumları yapanlar mı daha liseli yoksa masadan ağlayarak kaçan kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gecko said: pogodi said: başlığa bakıp doğum gününde doğum günü olduğunu unuttun sandım. kızdan ayrıl. lan ben sabahtan beridir doğum gününü unuttuğunu sanıyordum DOĞDUĞU GÜNÜ SORUP BİLEMEDİĞİ İÇİN Mİ AĞLAYARAK KAÇMIŞ?!? bugünkü 2. oha diyişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Lt9SeNKMvlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 eee noldu lan kız barıştınız mı söylesene padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar